• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kardeş benimde bulantım yok inş normaldir.Daha doktora gitmedim keseyi görmeye.Gidince sorsammı ki
Kardeş benimde bulantım yok inş normaldir.Daha doktora gitmedim keseyi görmeye.Gidince sorsammı ki
Benim ikinci hamileligim.ilkinde ne bulanti, ne aserme...hicbir belirti yasamadim. Suanki gebeligimde de cok sukur bulantim yok, insallah ilerleyen gunlerde de olmaz.

Biz 6+4 de kalp atislarini duyduk. İlk bebisimde 5 haftalikken duymustuk.
Ben de cok merak ediyorum kalp atislarini aramizda 8 gun var aslinda ben haftaya duyarim diye tahmin ediyordum ama 2 hafta sonra cagirdi doktor nasil gececek 2 hafta :) bide yolculuk icin cok takmayin kizlar kendi aracinizla rahatsiz olmuyorsunuz ben 3 haftadir sakarya tekirdag sakarya bolu gidip gelip duruyorum cok sukur bisey olmadi doktorun yaninda konusmustuk yarin tekirdaga gidiyoruz filan diye o da bisey dememisti sizlere niye oyle dedi acaba

kızlar merhaba, çok güzel bir sorunla karşınızdayım, dün sabahtan beri 20 lik dişim ağrıyor, ve apse yapmış şişmiş, çünkü. doktora gitsem , bir şey yapabilir mi sizce? ağrıya dayanırım problem değil ama bana ve bebeğime zarar vermesinden korkuyorum :KK43: lütfen yardım.
İnsallah bir sorun olmaz. Ben gebelik oncesinde yirmilik disimi aldirdim, hamileyken agrirsa sorun yasarim diye korktum. Doktorum hamileykende mecbur kalindiginda dis cekimi yaptigini, bebege zarari olmadigini soylemisti.

Kizlar konular birlesmis. Ben de yazmadigim konudakj annelere selam vereyim dedim. Allah bebeklerimizi saglikla afiyetle kucagimiza almaayi buyutmeyi nasip etsin

Kızlar hepiniz doktora gitmişsiniz bn 18inde aldım randevuyu kese gorunur mu gittiğimde bide beş gün öncr b hcg 194du adet gunumdn üç gün geçmişti

Kastamoluların bitmek bilmez bi memleket sevgisi var =) özellikle bayramlarda gitmezlerse olmuyor. Bayram gezmesi diyolarlar ev ev geziliyor falan sizin de öyle mi?
Biz 2 senelik evliyiz ilk defa gidicem. Orda evleri var ama akraba pek yok herkes istanbulda. Biz safranboluyu gezmek ve kalabalik aile olarak bir bayram gecirmek icin gidicez. Kendi ailem kayinvalidemler ve biz:)) bu arada esim bayramda gezmeyi hic sevmez zorla götürürüm:KK45:

Biz 2 senelik evliyiz ilk defa gidicem. Orda evleri var ama akraba pek yok herkes istanbulda. Biz safranboluyu gezmek ve kalabalik aile olarak bir bayram gecirmek icin gidicez. Kendi ailem kayinvalidemler ve biz:)) bu arada esim bayramda gezmeyi hic sevmez zorla götürürüm:KK45:
Bizim tam tersi =) 3 yıllık evliyiz o kadar çok gittim ki sayamadım =) orada kimse yok zaten herkes istanbulda oluyor. safranbolu da çok güzeldir.

Bizim tam tersi =) 3 yıllık evliyiz o kadar çok gittim ki sayamadım =) orada kimse yok zaten herkes istanbulda oluyor. safranbolu da çok güzeldir.
Ben severim memleket ziyaretlerini yaa. Ama ilk ve son olucak sanirim. Bebekle gidemem artik. Tabi doktor izin vercek mi oda var. Gerci benim mahsallh cok normal giciyor bulanti halsizlik uyku hali falan yok. Arada agrimda olmasa hamile oldugumu unutucam:KK45:
Ben sorun olcagini dusunmuyorum ya dinlene dinlene gideriz:KK66:

Ben severim memleket ziyaretlerini yaa. Ama ilk ve son olucak sanirim. Bebekle gidemem artik. Tabi doktor izin vercek mi oda var. Gerci benim mahsallh cok normal giciyor bulanti halsizlik uyku hali falan yok. Arada agrimda olmasa hamile oldugumu unutucam:KK45:
Ben sorun olcagini dusunmuyorum ya dinlene dinlene gideriz:KK66:
Ben yasak olduğunu hiç duymadım. Belki de düşük riski olanlar içindir. Bi tanıdık 12 saatlik yola gitti geldi hem de bulantıyla. Bir şey olmadı sonuçta

Back