- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.021
Ben henüz 5. Haftadayım ama bendede yok ne mide bulantısı ne tiksinme. Ilk hamileliğimde de yoktu çok şanslıyızmidem bulanmıyor, tiksinme de yok 6. haftayı bitirip benim gibi olan var mı
Evet hadi dokuz ay sürecek inşallah maceramiz ardından sağlıklı bebislereHoş buldum. Tecrübeliyim evet ikincinin tadına daha çok varıcam Allahın izniyle. Sizlerle de paylaşırım tabi yeri geldiğinde deneyimlerimi. Sizlerin de farklı drları olacağı için fikir alış verişi pek keyifli olucak. Oldukça uzun bir serüven çok olaylar yaşayacaz...
Ay inş onlardır boş kese yasadigimda da olmamıştı ondan korktum değildir o zaman herhalde yaaBen henüz 5. Haftadayım ama bendede yok ne mide bulantısı ne tiksinme. Ilk hamileliğimde de yoktu çok şanslıyız
Bende 6+4 te gitmeyi düşünüyorum tecrübelisin sence iyi miCevap veren tüm Arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum maalesef cevap vermem uzun sürdü çünkü malum 1 bebiş daha var evde çoğunuzun ilk bebişi olması çok heyecan verici Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Ben sadece kan testi yaptırdım Dr a 3 Ekim'e aldım randevumu. Gittiğim gibi inş kalp sesi duymayı planlıyorum .
ayyy canım benim nekadar güzel iki müzikçi bir arada :))Ben de konservatuvarda okuyorum bayılırım muzık öğretmenlerine
Ilk hamileliğin git bence canım kan testine bakılsın keseye içinde bebişe 7-8 gibi de kalp atışlarınaBende 6+4 te gitmeyi düşünüyorum tecrübelisin sence iyi mi
evet ya hani hamiş takvimi yapmamışşsın biz bugünleri iple çekiyorduk sende yap hadi görelim bebişini:)
Allah gönlüne görsün. benim de bi tane oğlum var. ilk önce sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi allah kerim...Benim içime kız doğuyor valla bi tane paşam var zaten
Hoşgeldin aramıza...Selam bir mayis annesi daha geldi(ins ins rabbim kucagimiza almayida nasip eder)
benim de dün 5+0 dı keseyi gördük.Bayram öncesi 6+4 oluyor o zaman inşallah kalp atışını duyabiliriz. yoksa bayram sonuna kalıyor hayırlısı bakalım...Canım madem sana da cevap yazayım benim 5+0 da 3,6 mm di karından. Ufak değil. Kalp atışını da ilk bebeğim hep bir hafta ileride idi 5+6 mucize gibi duymuştum. İkinci üç gun geride geliyordu hep 6+5 de bunda da 5 gün geriden geliyor 6+1 de duydum şükür.hepsinde de karından duydum.Ama kalp atisi için dayanabiliyorsaniz 7+0 a kadar dayanin derim. Ben dayanamadım hic
bir hafta büyüksün bizden. hayırlısıyla hepimiz bi duysaydık kalp atışlarını bi oh diyeceğiz....Merhaba arkadaşlar benim de sat 31 Temmuz .geçen hafta keseyi gördük bu cuma da kalp atışı için gideceğiz inşallah sıkıntı olmadan alırız
ben de dün keseyi gördüm. iki hafta sonra gel dedi. o zaman da bayram giriyor araya. o yüzden bayram öncesi gitsem acaba olurmu ki diyorum. 6+4 oluyoruz o zaman. hayırlısı bakalım.Beni doktor 2 hafta sonra cagirdi kalp atisini duymaya sat 3 agustos ben haftaya cagirir belki diyordum ama 2 hafta nasil gececek simdi :)
Henuz dr gitmedim.persembe gunu idrar ile cuma gunude saglik ocagina gidip kan vererek ogrendim ki persembe bat ti.bu kadar erken beklemiyorduk..canm senin bebisin kac haftalik ayyy cok merak ediyprum yavrumubenim de 180 çıktı canım.doktorun seni aramadı mı? 10 gün sonra keseyi görmeye çağırması gerek.
Evet bende dusunuyorum bayramdan once gitsemmi diye karar veremiyorum bide duyamazsam uzulurumbir hafta büyüksün bizden. hayırlısıyla hepimiz bi duysaydık kalp atışlarını bi oh diyeceğiz....
ben de dün keseyi gördüm. iki hafta sonra gel dedi. o zaman da bayram giriyor araya. o yüzden bayram öncesi gitsem acaba olurmu ki diyorum. 6+4 oluyoruz o zaman. hayırlısı bakalım.
yarın tam 4 haftalık olacak. ben de keseyi görmek için gün sayıyorumHenuz dr gitmedim.persembe gunu idrar ile cuma gunude saglik ocagina gidip kan vererek ogrendim ki persembe bat ti.bu kadar erken beklemiyorduk..canm senin bebisin kac haftalik ayyy cok merak ediyprum yavrumu
slm, benim de sat ım 3 ağustos... Bugün dr a gittim , keseyi gördük ama bebişi göremedik.. Haftaya pazartesi tekrar gidicez.. Bu arada 8 yaşında bi oğlum var ve 38 yaşındayım..Beni doktor 2 hafta sonra cagirdi kalp atisini duymaya sat 3 agustos ben haftaya cagirir belki diyordum ama 2 hafta nasil gececek simdi :)
ayyy canım benim nekadar güzel iki müzikçi bir arada :))
Minicik bi karartı cnm ultrason kagıdında baskada bise yoköyle mi hayırlı olsun sanada canım. nasıl bişey görünüyor ay çok merak ediyorum görünce ağlamazsam iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?