• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar akrabalarınıza söylediniz mi bebişleri.. Ben henüz herkese söyleyemedim acaba bende mi tuhaflık var:110:

Kızlarrr 6+2 yim ama kesem göründü 5+4de ama ne mide bulantısı ne tiksinme var cok az kasık agrım var baskada bi belirtim yok hala napıo bebiş acaba 19una randevumda daha pazartesi gördüm kesemi sorun yoktu
bende de çok aşırı mide bulantısı yok canım.. Sadece ufak kasık ağrıları, göğüslerimde hassasiyet birde sık sık acıkma var:KK66: bebişler büyüyor inşallah canım bol dua :nazar:

:KK36::KK36::KK36:
Ben de söylemedim hala kalp atışlarını duyayim da hayirlisiyla :) bu arada bende de mide yanması var henüz bulantım başlamadı
Bende öyle düşünüyorum da annem heyecandan çoğu kişiye söylemiş bile ;)). Hayırlısıyla duysak kalp atışlarını inşallah

midem bulanmıyor, tiksinme de yok 6. haftayı bitirip benim gibi olan var mı o_O
bendede belirti yok. Iyiki yalniz degilim.9 ay böyle belirtisiz gecer insallah.

Kızlar akrabalarınıza söylediniz mi bebişleri.. Ben henüz herkese söyleyemedim acaba bende mi tuhaflık var:110:

bizde söylemedik. Kalp atisini duyalim hayirlisiyla ozaman.

Merhaba bende araniza bugun katildim 5 hafta 5 gunluk bebegimiz.Malesef Turkiyede yasamiyorum burda kan testi bile yapmiyorlar hamilelik sonucu icin.zaten ultrasonda en erken 8. Haftada cekiyorlar hic midem bulanmiyor kasik agrisindan baska hicbir sikayetim yokkk sukurrr

Cevap veren tüm Arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum maalesef cevap vermem uzun sürdü çünkü malum 1 bebiş daha var evde çoğunuzun ilk bebişi olması çok heyecan verici Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Ben sadece kan testi yaptırdım Dr a 3 Ekim'e aldım randevumu. Gittiğim gibi inş kalp sesi duymayı planlıyorum .
3 ekime kadar nasıl sabredeceksin :KK57: gerçi ikinci bebiş olunca belki de böyle oluyordur. :KK48:

ben de sadece birkaç kişiye söyledim. bayramda yolculuk yapacak mısınız? benim doktorum kalp atışına kadar önermedi uzun yolculuğu.

Ayy kızlar bu grubu görünce heycanlandim yazmak istedim.Çünkü ben de 2015 Mayıs annelerindeydim. Şimdi bebegim 4,5 aylık. Sizin konuşmalarınizi görünce o zamanlar ne kadar heyecanlı olduğumuzu ve kızlarla konuşmalarımızı anımsadim birden. Insallah sağlıklı hayırlı evlatlarinizi kucağınıza alırsıniz zamanı geldiğinde.

Ayy kızlar bu grubu görünce heycanlandim yazmak istedim.Çünkü ben de 2015 Mayıs annelerindeydim. Şimdi bebegim 4,5 aylık. Sizin konuşmalarınizi görünce o zamanlar ne kadar heyecanlı olduğumuzu ve kızlarla konuşmalarımızı anımsadim birden. Insallah sağlıklı hayırlı evlatlarinizi kucağınıza alırsıniz zamanı geldiğinde.
Amin sağol canım, Allah oğluna uzun ömür versin. Darısı başımıza inşallah :KK68:

Slm kızlar,malatyalı yım Maras da yaşıyorum ikinci bebeğim ilki düştü maalesef yaş 26 türkçe öğretmeniyim
Selam hoşgeldin :) Allah bebeklerimize sağlık versin. Ben 30, bursada yaşıyorum. Çocuk hikayeleri yazıyorum ve editörlük yapıyorum.
Kızlar dün bebeği gördük ultrasonda kalp atışlarını da gördük ama duyulmuyordu henüz çok küçüktü
Hayırlı olsun darısı başıma :KK68:

Kızlar dün bebeği gördük ultrasonda kalp atışlarını da gördük ama duyulmuyordu henüz çok küçüktü
Gercekten mı canım seninle aynı tarihlerimiz ama doktor kac haftalık dedi sana ben suan 5+6 yım Salı gitmeyi dusunuyorum 6+2 olucam Salı acaba ben de duyar miyim kalp atışlarını

slm kızlar. 2012 mayıs annesiyim. Nasip olursa 2016 mayıs annesi de olucam. 6+4 hamileyim. bu benim 7. hamileliğim. 4 düşüğüm bir kimyasal gebeliğim var. Rabbim inşallah bir sıkıntı vermezse bebeğime kavuşurum.

Back