- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.041
Kızlar akrabalarınıza söylediniz mi bebişleri.. Ben henüz herkese söyleyemedim acaba bende mi tuhaflık var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de çok aşırı mide bulantısı yok canım.. Sadece ufak kasık ağrıları, göğüslerimde hassasiyet birde sık sık acıkma var bebişler büyüyor inşallah canım bol duaKızlarrr 6+2 yim ama kesem göründü 5+4de ama ne mide bulantısı ne tiksinme var cok az kasık agrım var baskada bi belirtim yok hala napıo bebiş acaba 19una randevumda daha pazartesi gördüm kesemi sorun yoktu
Ben de söylemedim hala kalp atışlarını duyayim da hayirlisiyla :) bu arada bende de mide yanması var henüz bulantım başlamadıKızlar akrabalarınıza söylediniz mi bebişleri.. Ben henüz herkese söyleyemedim acaba bende mi tuhaflık var
Bende öyle düşünüyorum da annem heyecandan çoğu kişiye söylemiş bile ). Hayırlısıyla duysak kalp atışlarını inşallahBen de söylemedim hala kalp atışlarını duyayim da hayirlisiyla :) bu arada bende de mide yanması var henüz bulantım başlamadı
İnşallah canım sağlıklı bir şekilde alalım bebişlerimizi kucağımızaBende öyle düşünüyorum da annem heyecandan çoğu kişiye söylemiş bile ). Hayırlısıyla duysak kalp atışlarını inşallah
bendede belirti yok. Iyiki yalniz degilim.9 ay böyle belirtisiz gecer insallah.midem bulanmıyor, tiksinme de yok 6. haftayı bitirip benim gibi olan var mı
Kızlar akrabalarınıza söylediniz mi bebişleri.. Ben henüz herkese söyleyemedim acaba bende mi tuhaflık var
ben bikaç kişiye söyledim sadece.. kalp atışını duyayım biraz geçsin söylerim bendebendede belirti yok. Iyiki yalniz degilim.9 ay böyle belirtisiz gecer insallah.
bizde söylemedik. Kalp atisini duyalim hayirlisiyla ozaman.
3 ekime kadar nasıl sabredeceksin gerçi ikinci bebiş olunca belki de böyle oluyordur.Cevap veren tüm Arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum maalesef cevap vermem uzun sürdü çünkü malum 1 bebiş daha var evde çoğunuzun ilk bebişi olması çok heyecan verici Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Ben sadece kan testi yaptırdım Dr a 3 Ekim'e aldım randevumu. Gittiğim gibi inş kalp sesi duymayı planlıyorum .
Merhaba benimde sat sizinle aynı kalp atışını aldınız mı acaba sizSlm ben de Mayıs annesi olacağım inş bebis de benim gibi mayista gelecek sat ım 31 temmuz
Amin sağol canım, Allah oğluna uzun ömür versin. Darısı başımıza inşallahAyy kızlar bu grubu görünce heycanlandim yazmak istedim.Çünkü ben de 2015 Mayıs annelerindeydim. Şimdi bebegim 4,5 aylık. Sizin konuşmalarınizi görünce o zamanlar ne kadar heyecanlı olduğumuzu ve kızlarla konuşmalarımızı anımsadim birden. Insallah sağlıklı hayırlı evlatlarinizi kucağınıza alırsıniz zamanı geldiğinde.
Selam hoşgeldin :) Allah bebeklerimize sağlık versin. Ben 30, bursada yaşıyorum. Çocuk hikayeleri yazıyorum ve editörlük yapıyorum.Slm kızlar,malatyalı yım Maras da yaşıyorum ikinci bebeğim ilki düştü maalesef yaş 26 türkçe öğretmeniyim
Hayırlı olsun darısı başımaKızlar dün bebeği gördük ultrasonda kalp atışlarını da gördük ama duyulmuyordu henüz çok küçüktü
Hem yolculuk hem deniz var ben sanırım ikisini de yapacağımben de sadece birkaç kişiye söyledim. bayramda yolculuk yapacak mısınız? benim doktorum kalp atışına kadar önermedi uzun yolculuğu.
Gercekten mı canım seninle aynı tarihlerimiz ama doktor kac haftalık dedi sana ben suan 5+6 yım Salı gitmeyi dusunuyorum 6+2 olucam Salı acaba ben de duyar miyim kalp atışlarınıKızlar dün bebeği gördük ultrasonda kalp atışlarını da gördük ama duyulmuyordu henüz çok küçüktü