• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar sabah kalktığımda midem bulanmıyor, öğleden sonra bulanmaya başlıyor, hamilelikte genelde sabahları bulanır diye okuyorum her yerde, sizce bendeki durum üşütme bulantısı falan mı yoksa sizlerde de böyle bir şey oluyor mu?

Kızlar sabah kalktığımda midem bulanmıyor, öğleden sonra bulanmaya başlıyor, hamilelikte genelde sabahları bulanır diye okuyorum her yerde, sizce bendeki durum üşütme bulantısı falan mı yoksa sizlerde de böyle bir şey oluyor mu?
Benim ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı. Ama 9 ay boyunca mide bulantısı çeken arkadaşlarım vardı. Her bünyeye göre değişiyor

kızlar merhaba, çok güzel bir sorunla karşınızdayım, dün sabahtan beri 20 lik dişim ağrıyor, ve apse yapmış şişmiş, çünkü. doktora gitsem , bir şey yapabilir mi sizce? ağrıya dayanırım problem değil ama bana ve bebeğime zarar vermesinden korkuyorum :( lütfen yardım.

Canım o yanlış bilinen bırsey sadece sabah bulantıları olmaz hamilelikte bulantı gunün her saatinde görüle bilir benımde genelde akşamları oluyor

S

slm, benim de sat ım 3 ağustos... Bugün dr a gittim , keseyi gördük ama bebişi göremedik.. Haftaya pazartesi tekrar gidicez.. Bu arada 8 yaşında bi oğlum var ve 38 yaşındayım..
Canım birbirimize benziyoruz. Ben de 34 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var. Merak ettim oğlun kardeşini biliyot mu. Biliyorsa nasıl söyledin tepkisi nasıl oldu. Yok bilmiyorsa ne zaman söylemeyi düşünüyorsun. Bir de oğlun nasıl bir çocuk.

Canım o yanlış bilinen bırsey sadece sabah bulantıları olmaz hamilelikte bulantı gunün her saatinde görüle bilir benımde genelde akşamları oluyor

Bunu duyduğuma sevindim:) teşekkürler, yarın doktora gidicem kalp atışı için erken ama en azından yolk sacı görmek istiyorum, inşallah görürüm, haber vericem:)

Benim de ilk bebegim olacak kismetse 28 yasindayim ben de o yuzden daha da bi heyecan oluyor galiba duramiyorum hep onh dusunuyorum

Bunu duyduğuma sevindim:) teşekkürler, yarın doktora gidicem kalp atışı için erken ama en azından yolk sacı görmek istiyorum, inşallah görürüm, haber vericem:)
Bende yarın gidiyorum korku doluyum yaa stres yapıyorum doktora gitmeyi :( inş güzel haberlerle dönerim bende

Bende yarın gidiyorum korku doluyum yaa stres yapıyorum doktora gitmeyi :KK43: inş güzel haberlerle dönerim bende
Haber ver canım ben de Salı gideceğim senle aramızda 2 gun var karşılaştırırım kendimle bende buraya yazdığın tarih doğrumu

Son düzenleme:
Benim de ilk bebegim olacak kismetse 28 yasindayim ben de o yuzden daha da bi heyecan oluyor galiba duramiyorum hep onh dusunuyorum
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim 7 sene sonra ikinci. İlki daha heyecanlı olur diye düşünüyordum ama inan hiç farketmiyormuş. İlk defa bu duyguyu yaşıyor gibiyim. Ki ben bekarlığımdan iki ay öncesine kadar kesinlikle tek çocuk diyen birisiydim. Her bir hamilelik yeni bir annelik gibi. Benimkinin üstünden çok geçti belki o yüzdendir...

kızlar merhaba, çok güzel bir sorunla karşınızdayım, dün sabahtan beri 20 lik dişim ağrıyor, ve apse yapmış şişmiş, çünkü. doktora gitsem , bir şey yapabilir mi sizce? ağrıya dayanırım problem değil ama bana ve bebeğime zarar vermesinden korkuyorum :KK43: lütfen yardım.
ilk üç ay geçtikten sonra her tür diş tedavisi uygulanıyor. ama yine de kendi doktoruna sor bence. belki üç ay geçmeden de yapılıyordur

Olabilir valla allah bizede nasip kısmet etsin o duyguları insanı sadece belirsizlik endisel2ndiriyo

bende kalp atışı için cuma gidicem heycanla bekliyorum şu bulantılarda olmasa değmeyin keyfime ama bulantılar son 3 gündür kötü etti beni her dakka her saniye bulantı var bu şekilde okula nasıl giderim onu düşünüyorum

Kızlar demin cok korktum başta kan geldi sandım tuvalette bı kac defa daha gittim tuvalete idrarımı her yaptığımda peceteye sildiğimde turuncu tortu gelıyo hep yanma falan da yok acaba iltihap mı falan dedım ama boyle bısey duyan yasayan var mı

Hanimlar hepinize mutlu günler:KK76:

Dun bayram alisverisine ciktik. Pantalon falan almaya dedim nasilsa 2 3 aya bunlari giyemicem hamile pantalonu aliyim. Kendi bedenimde olandan aldim cok rahat bir sey esorfman gibi mutlaka alin simdiden cok rahat :KK54:

Asermeye baslayaniniz var mi?
Gecen gun is cikisi canim ole bole degil bir sey istedi gittim aldim ama eve gidene kadar gozum dondu zor durdum yememek icin. Esimde mesaideydi. Cogunu yedim artik midemi bulandirinca biraktim. Sonra yerim diye esim gelince yemek icin cikardi kalani ama kokusu midemi kaldirdi:KK1:
2 saat once yemek icin delirirken tiksindim resmen.

Birde benim hic midem falan bulanmiyor kusmada yok. Siz ne durumdasiniz. Normal mi bu ya:KK12::KK25:

Kızlar demin cok korktum başta kan geldi sandım tuvalette bı kac defa daha gittim tuvalete idrarımı her yaptığımda peceteye sildiğimde turuncu tortu gelıyo hep yanma falan da yok acaba iltihap mı falan dedım ama boyle bısey duyan yasayan var mı
Benim bat gunu cok acik bir leke gelmisti sadece bir kere bir daha olmadi. Bilemedim ki simdi:KK64: tekrarlasa gidecektim ben doktora.
Eger senin tekrarliyorsa git canim acile falan nolur nolmaz:nazar:

Kızlar akrabalarınıza söylediniz mi bebişleri.. Ben henüz herkese söyleyemedim acaba bende mi tuhaflık var:110:
En iyisini yaptin canim esim kan testi yapinca hemen herkese soledi daha ne kese ne kalp atisi duymadan herkes ogrendi. Allaha sukur keseyi gorduk sorun yok ama kalp atislarini bekliyoruzz simdi. Allah korusun bir sorun olsa herkes bilicek.

ben de sadece birkaç kişiye söyledim. bayramda yolculuk yapacak mısınız? benim doktorum kalp atışına kadar önermedi uzun yolculuğu.

Yolculuk yasak mi:110:

Bayrama kadar doktora gitmicektim. Ve bir daha ki hafta sonu uzun yola gidicektik bayram tatili için. Istanbuldan kastamnuya. Napsam simdi:KK1:

Back