2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bulantılarınız ne durumda ben çok kötüyüm bulantı var kusamıyorum iştahım iyice gitti biraz iyi olursam sonra hemen kötüleşiyorum..

benim sabah hafif bulanır gibi oldu geçti bişiler yiyince ama miğdem cok yanıyor öyle cok cok da yemiyorum ama:S kaç haftalıksın sen canım? sanki dünyaları yemişim gibi boğazıma kadar geliyor yandıkça (

:))) Aynn
Ben Sakaryalıyım dörtbuçuk aylık evliyim birbuçuk aylık hamişim :)) Arçelik servisinde çalışıyorum

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Hayırlı olsun evlatlarınız.Benimde 4+5 iken 5533 çıktı hcg Rabim sağlıkla versin hepimize:)

25 yaşındayım ıılk bebegım olacak ınsallah Balıkesirliyim yönetici asistanıyım ama hep hayalım oldugu ıcın birde belediye Konservatuvarı'nda türk müziği eğitimi alıyorum aynı zamanda konserlerimizde oluyo

Korkma canım bunu iki kere yaşama ihtimalin yok gibi bişeymiş. Genelde bunu yaşayanlar bir dahaki sefere sağlıkla doğururmuş. Bide kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyolar ddoğru mu?
İnşallah öyle olur Canm yaaa ben beş ay denedim hemen olmadı

Kayserideyim meb de psikolojik Danışman ve rehber Öğretmenim yas 26 ilk bebeğim olacak ilk hamileliğim boş keseydi alındı. Adıyamanliyim

hoş geldin tecrubeli anne :)
Hoş buldum. Tecrübeliyim evet ikincinin tadına daha çok varıcam Allahın izniyle. Sizlerle de paylaşırım tabi yeri geldiğinde deneyimlerimi. Sizlerin de farklı drları olacağı için fikir alış verişi pek keyifli olucak. Oldukça uzun bir serüven çok olaylar yaşayacaz...

aynen bende öyle midem yanıyor bulanıyor herşeyden tiksindm özellikle yumurtayı görmek dahi istemiyorum... bugün 6+2 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…