- 7 Ocak 2013
- 426
- 91
- 48
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.001
Aynı şeyleri düşünmüşüz semisotu. Ben Tekirdağ'da yaşıyorum ama Ispartalıyım. Sınıf öğretmeniyim. Bu ikinci bebişim 22 aylık bir oğlum varHerkez memleketini yazsa ya :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyleri düşünmüşüz semisotu. Ben Tekirdağ'da yaşıyorum ama Ispartalıyım. Sınıf öğretmeniyim. Bu ikinci bebişim 22 aylık bir oğlum varHerkez memleketini yazsa ya :))
Hoş buldum :)hoşgeldin arkadaşım:)
kızlar bulantılarınız ne durumda ben çok kötüyüm bulantı var kusamıyorum iştahım iyice gitti biraz iyi olursam sonra hemen kötüleşiyorum..
Tamam ozamn :)merak etme benimkin de de yazmıyor
İnşallah öyle olur Canm yaaa ben beş ay denedim hemen olmadıKorkma canım bunu iki kere yaşama ihtimalin yok gibi bişeymiş. Genelde bunu yaşayanlar bir dahaki sefere sağlıkla doğururmuş. Bide kürtajdan sonra hemen hamile kalınır diyolar ddoğru mu?
hoş geldin tecrubeli anne :)Bana kimse hoş geldin dememiş ama
Hoş buldum. Tecrübeliyim evet ikincinin tadına daha çok varıcam Allahın izniyle. Sizlerle de paylaşırım tabi yeri geldiğinde deneyimlerimi. Sizlerin de farklı drları olacağı için fikir alış verişi pek keyifli olucak. Oldukça uzun bir serüven çok olaylar yaşayacaz...hoş geldin tecrubeli anne :)
aynen bende öyle midem yanıyor bulanıyor herşeyden tiksindm özellikle yumurtayı görmek dahi istemiyorum... bugün 6+2 oldumbenim sabah hafif bulanır gibi oldu geçti bişiler yiyince ama miğdem cok yanıyor öyle cok cok da yemiyorum ama:S kaç haftalıksın sen canım? sanki dünyaları yemişim gibi boğazıma kadar geliyor yandıkça (
canım benimde 5+1 di ayın 9 unda ben 4 haftalıkken keseyi gördüm 5+1 de kontrole gittim kese var fakat bebek vs bişi göremedik bizde ayın 21 ine randevu verdi ozaman görebiliriz dedi belki senin kaç haftalık?
Ben de konservatuvarda okuyorum bayılırım muzık öğretmenlerineBende tokatta oturuyorum ilk bebeğim olacak Yaş 31 müzik öğretmeniyim:)yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim