- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
Masumiyet. Hasgeldin canm hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim anca gelebildik biz :)Masumiyet. Hasgeldin canm hayirli olsun
hoşgeldin, hemen hemen aynı tarihlerimiz :)Çok teşekkür ederim anca gelebildik biz :)
Benim 9 Eylüldü bat dün beta hcg 80.4 çıktı. Senin kaç çıktı?hoşgeldin, hemen hemen aynı tarihlerimiz :)
Kizlar benim neden ultrason görüntüsünde kaç haftalik olduğu yazmiyor acaba
benim 180 canım. bat ne oluyordu? cahilliğimin kusuruna bakmaBenim 9 Eylüldü bat dün beta hcg 80.4 çıktı. Senin kaç çıktı?
Bence de Dr unu değiştirmelisin canım. .Malesef öyle bi doktora gitmisim ki ultrasonla bakmayı bırak ilgilenmedi bile doğru düzgün daha önümüzdeki çarşamba ultrasona gel ddi
Beklenen Adet Tarihi batbenim 180 canım. bat ne oluyordu? cahilliğimin kusuruna bakma
En net o canim. 5 haftalık dedi ama su kadar günlük demedi. Özele gidiyorum ben. Ozel hastanede il de. Bide ilcedekine gideyim.Kizlar benim neden ultrason görüntüsünde kaç haftalik olduğu yazmiyor acaba
En net o canim. 5 haftalık dedi ama su kadar günlük demedi. Özele gidiyorum ben. Ozel hastanede il de. Bide ilcedekine gideyim.[/QU
hıc bısey anlamadım canım yazmıyo evetKizlar benim neden ultrason görüntüsünde kaç haftalik olduğu yazmiyor acaba
Benim de sizinle tarihlerimiz aynı Bizde kesemizi gördük ayın 18 inde çağırdı tekrar ama benim ultrasonda sata göre daha küçük çıkıyo kese sizin durumlar ne?2 gün önce keseyi gördük Arefe günü de kalp atışını duyacagiz inşallah. .siz gördünüz mu
En net o canim. 5 haftalık dedi ama su kadar günlük demedi. Özele gidiyorum ben. Ozel hastanede il de. Bide ilcedekine gideyim.
Kaç haftalık olduğunu sordum araya başka konular girince söylemedi doktorum ama kağıttan kese boyutu olarak 6 mm yazıyor güzel dedi Dr. .23 ünde gidecez biz de inşallah bebeklerimizi görürüzBenim de sizinle tarihlerimiz aynı Bizde kesemizi gördük ayın 18 inde çağırdı tekrar ama benim ultrasonda sata göre daha küçük çıkıyo kese sizin durumlar ne?
merak etme benimkin de de yazmıyorKizlar benim neden ultrason görüntüsünde kaç haftalik olduğu yazmiyor acaba
hoşgeldin arkadaşım:)Bana kimse hoş geldin dememiş ama