• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hoş buldum. Tecrübeliyim evet ikincinin tadına daha çok varıcam Allahın izniyle. Sizlerle de paylaşırım tabi yeri geldiğinde deneyimlerimi. Sizlerin de farklı drları olacağı için fikir alış verişi pek keyifli olucak. Oldukça uzun bir serüven çok olaylar yaşayacaz...
Evet hadi dokuz ay sürecek inşallah maceramiz ardından sağlıklı bebislere ;)

Cevap veren tüm Arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum maalesef cevap vermem uzun sürdü çünkü malum 1 bebiş daha var evde çoğunuzun ilk bebişi olması çok heyecan verici Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Ben sadece kan testi yaptırdım Dr a 3 Ekim'e aldım randevumu. Gittiğim gibi inş kalp sesi duymayı planlıyorum .

Cevap veren tüm Arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum maalesef cevap vermem uzun sürdü çünkü malum 1 bebiş daha var evde çoğunuzun ilk bebişi olması çok heyecan verici Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin. Ben sadece kan testi yaptırdım Dr a 3 Ekim'e aldım randevumu. Gittiğim gibi inş kalp sesi duymayı planlıyorum .
Bende 6+4 te gitmeyi düşünüyorum tecrübelisin sence iyi mi ;)

evet ya hani hamiş takvimi yapmamışşsın biz bugünleri iple çekiyorduk sende yap hadi görelim bebişini:)

Benim içime kız doğuyor valla bi tane paşam var zaten
Allah gönlüne görsün. benim de bi tane oğlum var. ilk önce sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi allah kerim...
Selam bir mayis annesi daha geldi:KK45: (ins ins rabbim kucagimiza almayida nasip eder)
Hoşgeldin aramıza...

Canım madem sana da cevap yazayım benim 5+0 da 3,6 mm di karından. Ufak değil. Kalp atışını da ilk bebeğim hep bir hafta ileride idi 5+6 mucize gibi duymuştum. İkinci üç gun geride geliyordu hep 6+5 de bunda da 5 gün geriden geliyor 6+1 de duydum şükür.hepsinde de karından duydum.Ama kalp atisi için dayanabiliyorsaniz 7+0 a kadar dayanin derim. Ben dayanamadım hic:confused:
benim de dün 5+0 dı keseyi gördük.Bayram öncesi 6+4 oluyor o zaman inşallah kalp atışını duyabiliriz. yoksa bayram sonuna kalıyor hayırlısı bakalım...

bu arada 13 mayıs doğum tarihi olan baya arkadaş var gibi.

Merhaba arkadaşlar benim de sat 31 Temmuz .geçen hafta keseyi gördük bu cuma da kalp atışı için gideceğiz inşallah sıkıntı olmadan alırız

Beni doktor 2 hafta sonra cagirdi kalp atisini duymaya sat 3 agustos ben haftaya cagirir belki diyordum ama 2 hafta nasil gececek simdi :)

Merhaba arkadaşlar benim de sat 31 Temmuz .geçen hafta keseyi gördük bu cuma da kalp atışı için gideceğiz inşallah sıkıntı olmadan alırız
bir hafta büyüksün bizden. hayırlısıyla hepimiz bi duysaydık kalp atışlarını bi oh diyeceğiz....
Beni doktor 2 hafta sonra cagirdi kalp atisini duymaya sat 3 agustos ben haftaya cagirir belki diyordum ama 2 hafta nasil gececek simdi :)
ben de dün keseyi gördüm. iki hafta sonra gel dedi. o zaman da bayram giriyor araya. o yüzden bayram öncesi gitsem acaba olurmu ki diyorum. 6+4 oluyoruz o zaman. hayırlısı bakalım.

benim de 180 çıktı canım. :KK9:doktorun seni aramadı mı? 10 gün sonra keseyi görmeye çağırması gerek.
Henuz dr gitmedim.persembe gunu idrar ile cuma gunude saglik ocagina gidip kan vererek ogrendim ki persembe bat ti.bu kadar erken beklemiyorduk..canm senin bebisin kac haftalik ayyy cok merak ediyprum yavrumu:anneadayı:

bir hafta büyüksün bizden. hayırlısıyla hepimiz bi duysaydık kalp atışlarını bi oh diyeceğiz....

ben de dün keseyi gördüm. iki hafta sonra gel dedi. o zaman da bayram giriyor araya. o yüzden bayram öncesi gitsem acaba olurmu ki diyorum. 6+4 oluyoruz o zaman. hayırlısı bakalım.
Evet bende dusunuyorum bayramdan once gitsemmi diye karar veremiyorum bide duyamazsam uzulurum

S
slm, benim de sat ım 3 ağustos... Bugün dr a gittim , keseyi gördük ama bebişi göremedik.. Haftaya pazartesi tekrar gidicez.. Bu arada 8 yaşında bi oğlum var ve 38 yaşındayım..

Kızlarrr 6+2 yim ama kesem göründü 5+4de ama ne mide bulantısı ne tiksinme var cok az kasık agrım var baskada bi belirtim yok hala napıo bebiş acaba 19una randevumda daha pazartesi gördüm kesemi sorun yoktu

Back