2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kesinlikle katılıyorum canım her kelimene :)
zaten bu oyunlarla vs zeka mı gelişir bence gelişmez. bizim neslimizde de çok zeki insan var ama hangisi çok isteyerek doğurulmuş ve çok ilgiyle büyümüş?
annem diyor benim böyle vaktim yoktu senin gibi ilgilenmiyordum vs diye.biz salak mı olduk
o yüzden benim de tek amacım sevgimi ilgimi bugünler geçmeden yavruma hissettirmek ve tabi ona doyabilmek. geceleri bile kalkıp izliorum kirpiklerinin oynayışını sabah uyanınca hemen yanıma alıyorum yatakta uzanıp birbirimize bakıp gülüyoruz :) birbirimizin uzuvlarıyla oynuyoruz eller nerde burun nerde ayaklar nerde gibi.. kızımı özledim bir an önce öğle arası olsun

kimse kimseye akıl veremez hele böyle bir konuda lütfen yanlış anlama diyeceklerimi...ama....ben mesela tedavisiz gebe kalamayan bir kadınım....o kadar çok isterdim ki şu an hamile olayım...yavruma kardeş gelecek olsun..belki son kez tekrar yaşayayım o mucize günleri...ama işte....anlatamadım. boğazım düğümlendi..hakkında hayırlsı olsun

allah yavrunu sana bağışlasın canım..

Canım benimde ilk gebeliği 2 tüp denemesinde olmadı 3. Deneyeceğimiz zaman kendiliğinden oldu haklısın ama kendimde o gücü bulamıyorum zaten eşimde anneme falan anlatmış istemiyor diye ooo olaylar olaylar ne zormuş

Allah hayırlısıyla ikinci evladı nasip etsin inş. canım.
İsteyen kimsenin kucağı boş kalmasın.

Kürtaj benim en anlam veremediğim şeydir helede sağlık problemleri yoksa. Ya insan canından parçasını çocuğunu nasıl öldürür, Rabbim bunu bana bağışlamış ben kimimki onun verdiği canı öldüreyim. Benim 8 seneden sonra tüp bebekle oldu çocuğum, Dr kontrolüne gittiğimde kürtaj için gelenler olurdu ağız burun dalsam parça parça etsem şunu diye geçirirdim içimden, yanlış anlama senin için söylemiyorum, herkes kararında hür, benimki saçma sapan bi düşünceydi kimseye karışma hakkım yok belki ama bi cana kıymayada kimsenin hakkı yok diye düşünüyorum, şuan Allah bağışlasın bi evladın var ona zarar verebilirmisin karnındaki de onun senin bi parçanız bence kıyma ona annesi o daha miniminnacik sana sıkıca tutunmuş bir kuzu. Nolur benide yanlış anlama akıl vermek haddim değil sadece fikrimi belirttim

canim esim 15 saat calistigi icin kendi bitkin düşüyo birde ben utanmadan evde bana yardim et diyemem zaten o bizim icin calisiyo yeri geliyo kiziyla bile ilgilenemiyo yorgunluktan yemek yer yemez uyuyo

Ama dun kizim babasinin kucağından inmek istemedi ben cagiriyom basini çeviriyi agliyo gelmeyecem sana der gibi cok mutlu oldum babasina bukadar bagli olmasina hep derim cocuklarim en cok babati sevsin babasina düşkün olsunlar die kizim ilk belirtiyi dun gosterdi cok sukur devami gelir insallah :)

Canım ben 4 sene önce takıntı hastalığım nedeniyle tedavi görürken hamile olduğumu öğrendim tedaviyi sonlandırmak yerine hamileligimi sonlandırmak zorunda kaldim ağır ilaç kullandigim icin. O kararı verirken iyiydim ama hastaneden çıktığım anda pişman oldum bütün gece ağladım cok pişman oldum. Hala kendime kızıyorum böyle bir kararı nasil aldım diye. Vicdan azabı çekiyorum resmen. Yaşayan biri olarak paylaşmak istedim. Senin yaşamın sonuçta en doğru kararı sen vereceksin.

Bu arada kızlar geçenler de birisi geçmeyen bir pişik olduğunu doktora gittiğinde pısik değilde mantar olduğunu yazan bir arkadas vardi hangi ilacı kullandığını yazabilir mi acaba. 1 haftadır aynı sorunla karşı karşıyayım da. Sabah kalkınca geçmiş gibi oluyor gün içinde yavaş yavaş artıp yatarken minik minik su toplamış sivilce gibi biseyler oluyor ve ne yapsam geciremedim. Kayinpederim vefat ettiği için rizeye geldik doktorumuz izmitte sağlık ocagina da pek güvenemedim.

Canim kimden bahsediyon bilmiyom ama bizde de boyle bir sorun yasandi pisikten ziyada kalcasi arka taraflara kadar kucuk kucuk sivilceler dolmustu birde altini actigimda kaşindirmak icin mucadele veriyodu

Cocuk doktoruna götürdüm ilac yazdi ama sadeve 1 hafta tek kullan dedi kullandim 4gun surmeden iyilesti kizim

Dermatop 2.5 mg krem
Üzerinde bu yaziyo ama sizinde ayni durum mu bilmiyorum bize bunu vermisti doktor

Geçmiş olsun canm bizim de geçmeyen pişik oldu ucu sivilceli gibi beyaz beyaz poposunda doktor trocyd diye bir krem verdi 7-8 tl fiyatı var 2 gün sürünce geçti şükür

Saolun arkadaşlar yarın alicam artik bir krem. Azıcık altına çiş yapsa çekiştirmeye başlıyor neredeyse saat basi bez degistiriyorum ama geçmiyor bir türlü. Bir kaç kere denize götürmüştüm mayo bez ile soktum ama mikrop kaptı heralde.

Tesadüf eseri gördüm yazınızı bende 3 uncu bebeğimi 41 yaşında dogurdum .Üstelik istediğim halde kendimi çok güçsüz ve bebeğime gerektiği gibi bakamayacağımi hissediyordum.O kadar zor bir hamilelik gecirdimki cevremdekiler aldırmadıgima sasiriyordu.Ilk altı ayim hastanede geçti.Deteya girmiycem bu bebek benim ölümüne sebep olucak herhalde diye düşündüğüm oldu.Yazma sebebi de su an kızım 14 aylık oldu.Rabbime ne kadar sukretsem az belki bu lafı çok duymuşumdur geç yaşta doğum yapan kadınlardan ama iyikide olmuş .Rabbim bana iyikide göndermiş .Bu arada kardeş gibiside olmaz .Çocukların kardesle büyümesi kadar güzel ve değerli bir duygu olamaz .Hakkında hayırlısı olsun.

anladım canım senin kararın tabiki ben de hala sabhalrı işe gelirken süt sağıyorum. gece de dediğin gibi emmek için çok uyanıyor eşim de bugün sütten mi kessen acaba dedi de benim için henüz teklif edilemez durumda bu olay ben hazır değilim
bıraktırmaya gelince kesin karar verdiysen öncelikle geceleri meme yerine su vermeyi deneyebilirsin gündüz de sayısını azaltabilirsin diye düşünüyorum her istediğinde vermezsen ve bi süreç olarak bıraktırırsan daha kolay olur hem kızın için hem senin için..

evet haklısın canım benim zaten bu noktaya gelmem 3haftamı aldı yaklaşık olarak..ama sanırım bıçakla keser gibi bıraktırcam bakalım bikaç arkadaş daha yazsın da iyice kafamı toplicam ben de..teşekkürler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…