- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.601
kesinlikle katılıyorum canım her kelimene :)Bu arada zeka gelişiminden ziyade duygusal ve kişilik gelişimlerine daha çok önem veriyorum ben.
Mutlu, güvenli bir çocuk olsun. Duygusal doyuma erişmiş olsun. Tıp okumasa da olur.
Bunun için de ilk yıllar anneyle kurulan bağ çok önemli. Ev işi her türlü hallolur. Yada hallolmasın iki yapacağına bir yap. Bu günler geçtiğinde ben nasıl büyüdü anlamadım kızımla vakit geçirmedim demezsin. Hem evin kirlenmesine işlerin aksamasına zamanla alışırsın. Her yükü kendin göğüslemeye çalışırsan eşin de yardımcı olmaz
kimse kimseye akıl veremez hele böyle bir konuda lütfen yanlış anlama diyeceklerimi...ama....ben mesela tedavisiz gebe kalamayan bir kadınım....o kadar çok isterdim ki şu an hamile olayım...yavruma kardeş gelecek olsun..belki son kez tekrar yaşayayım o mucize günleri...ama işte....anlatamadım. boğazım düğümlendi..hakkında hayırlsı olsunKızlar 2. Bebek için kararsızım hiç gücüm yok 40 yaşındayım nasıl yapacağım bilmiyorum, 1-2 haftaya kafamda netleştirmem gerekiyor sonra kürtaj için vaktim kalmıyor, eşim istiyor ama bana bıraktı çok arada kaldım kara kara düşünüyorum, başıma gelmeden bu kadar olumsuz düşünmüyordum.
allah yavrunu sana bağışlasın canım..kimse kimseye akıl veremez hele böyle bir konuda lütfen yanlış anlama diyeceklerimi...ama....ben mesela tedavisiz gebe kalamayan bir kadınım....o kadar çok isterdim ki şu an hamile olayım...yavruma kardeş gelecek olsun..belki son kez tekrar yaşayayım o mucize günleri...ama işte....anlatamadım. boğazım düğümlendi..hakkında hayırlsı olsun
Canım benimde ilk gebeliği 2 tüp denemesinde olmadı 3. Deneyeceğimiz zaman kendiliğinden oldu haklısın ama kendimde o gücü bulamıyorum zaten eşimde anneme falan anlatmış istemiyor diye ooo olaylar olaylar ne zormuşkimse kimseye akıl veremez hele böyle bir konuda lütfen yanlış anlama diyeceklerimi...ama....ben mesela tedavisiz gebe kalamayan bir kadınım....o kadar çok isterdim ki şu an hamile olayım...yavruma kardeş gelecek olsun..belki son kez tekrar yaşayayım o mucize günleri...ama işte....anlatamadım. boğazım düğümlendi..hakkında hayırlsı olsun
Allah hayırlısıyla ikinci evladı nasip etsin inş. canım.kimse kimseye akıl veremez hele böyle bir konuda lütfen yanlış anlama diyeceklerimi...ama....ben mesela tedavisiz gebe kalamayan bir kadınım....o kadar çok isterdim ki şu an hamile olayım...yavruma kardeş gelecek olsun..belki son kez tekrar yaşayayım o mucize günleri...ama işte....anlatamadım. boğazım düğümlendi..hakkında hayırlsı olsun
Kızlar 2. Bebek için kararsızım hiç gücüm yok 40 yaşındayım nasıl yapacağım bilmiyorum, 1-2 haftaya kafamda netleştirmem gerekiyor sonra kürtaj için vaktim kalmıyor, eşim istiyor ama bana bıraktı çok arada kaldım kara kara düşünüyorum, başıma gelmeden bu kadar olumsuz düşünmüyordum.
canim esim 15 saat calistigi icin kendi bitkin düşüyo birde ben utanmadan evde bana yardim et diyemem zaten o bizim icin calisiyo yeri geliyo kiziyla bile ilgilenemiyo yorgunluktan yemek yer yemez uyuyoBu arada zeka gelişiminden ziyade duygusal ve kişilik gelişimlerine daha çok önem veriyorum ben.
Mutlu, güvenli bir çocuk olsun. Duygusal doyuma erişmiş olsun. Tıp okumasa da olur.
Bunun için de ilk yıllar anneyle kurulan bağ çok önemli. Ev işi her türlü hallolur. Yada hallolmasın iki yapacağına bir yap. Bu günler geçtiğinde ben nasıl büyüdü anlamadım kızımla vakit geçirmedim demezsin. Hem evin kirlenmesine işlerin aksamasına zamanla alışırsın. Her yükü kendin göğüslemeye çalışırsan eşin de yardımcı olmaz
Kızlar 2. Bebek için kararsızım hiç gücüm yok 40 yaşındayım nasıl yapacağım bilmiyorum, 1-2 haftaya kafamda netleştirmem gerekiyor sonra kürtaj için vaktim kalmıyor, eşim istiyor ama bana bıraktı çok arada kaldım kara kara düşünüyorum, başıma gelmeden bu kadar olumsuz düşünmüyordum.[/QUOTE
Bu arada kızlar geçenler de birisi geçmeyen bir pişik olduğunu doktora gittiğinde pısik değilde mantar olduğunu yazan bir arkadas vardi hangi ilacı kullandığını yazabilir mi acaba. 1 haftadır aynı sorunla karşı karşıyayım da. Sabah kalkınca geçmiş gibi oluyor gün içinde yavaş yavaş artıp yatarken minik minik su toplamış sivilce gibi biseyler oluyor ve ne yapsam geciremedim. Kayinpederim vefat ettiği için rizeye geldik doktorumuz izmitte sağlık ocagina da pek güvenemedim.
Geçmiş olsun canm bizim de geçmeyen pişik oldu ucu sivilceli gibi beyaz beyaz poposunda doktor trocyd diye bir krem verdi 7-8 tl fiyatı var 2 gün sürünce geçti şükürBu arada kızlar geçenler de birisi geçmeyen bir pişik olduğunu doktora gittiğinde pısik değilde mantar olduğunu yazan bir arkadas vardi hangi ilacı kullandığını yazabilir mi acaba. 1 haftadır aynı sorunla karşı karşıyayım da. Sabah kalkınca geçmiş gibi oluyor gün içinde yavaş yavaş artıp yatarken minik minik su toplamış sivilce gibi biseyler oluyor ve ne yapsam geciremedim. Kayinpederim vefat ettiği için rizeye geldik doktorumuz izmitte sağlık ocagina da pek güvenemedim.
Tesadüf eseri gördüm yazınızı bende 3 uncu bebeğimi 41 yaşında dogurdum .Üstelik istediğim halde kendimi çok güçsüz ve bebeğime gerektiği gibi bakamayacağımi hissediyordum.O kadar zor bir hamilelik gecirdimki cevremdekiler aldırmadıgima sasiriyordu.Ilk altı ayim hastanede geçti.Deteya girmiycem bu bebek benim ölümüne sebep olucak herhalde diye düşündüğüm oldu.Yazma sebebi de su an kızım 14 aylık oldu.Rabbime ne kadar sukretsem az belki bu lafı çok duymuşumdur geç yaşta doğum yapan kadınlardan ama iyikide olmuş .Rabbim bana iyikide göndermiş .Bu arada kardeş gibiside olmaz .Çocukların kardesle büyümesi kadar güzel ve değerli bir duygu olamaz .Hakkında hayırlısı olsun.Kızlar 2. Bebek için kararsızım hiç gücüm yok 40 yaşındayım nasıl yapacağım bilmiyorum, 1-2 haftaya kafamda netleştirmem gerekiyor sonra kürtaj için vaktim kalmıyor, eşim istiyor ama bana bıraktı çok arada kaldım kara kara düşünüyorum, başıma gelmeden bu kadar olumsuz düşünmüyordum.
neden kesmeyi düşünüyorsun peki canım?Kızlar bebeğim, memeden kesmeyi düşünüyorum. bu süreci yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi :)?
ya artık gece uykularımız bölük pörçük o da ben de helak oluyoruz 2 saatte bir...ve evrmeyince çok ağlıyor iyice bilinçlenmeden süreci sonlandırayım istityorum. Bir de ekim-kasım gibi 2. bebek fikri var bakalım...o da bir etkenneden kesmeyi düşünüyorsun peki canım?
anladım canım senin kararın tabiki ben de hala sabhalrı işe gelirken süt sağıyorum. gece de dediğin gibi emmek için çok uyanıyor eşim de bugün sütten mi kessen acaba dedi de benim için henüz teklif edilemez durumda bu olay ben hazır değilimya artık gece uykularımız bölük pörçük o da ben de helak oluyoruz 2 saatte bir...ve evrmeyince çok ağlıyor iyice bilinçlenmeden süreci sonlandırayım istityorum. Bir de ekim-kasım gibi 2. bebek fikri var bakalım...o da bir etken
evet haklısın canım benim zaten bu noktaya gelmem 3haftamı aldı yaklaşık olarak..ama sanırım bıçakla keser gibi bıraktırcamanladım canım senin kararın tabiki ben de hala sabhalrı işe gelirken süt sağıyorum. gece de dediğin gibi emmek için çok uyanıyor eşim de bugün sütten mi kessen acaba dedi de benim için henüz teklif edilemez durumda bu olay ben hazır değilim
bıraktırmaya gelince kesin karar verdiysen öncelikle geceleri meme yerine su vermeyi deneyebilirsin gündüz de sayısını azaltabilirsin diye düşünüyorum her istediğinde vermezsen ve bi süreç olarak bıraktırırsan daha kolay olur hem kızın için hem senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?