- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.621
kolay gelsin canım inşallah kolay atlatırsınız. bu arada bıçak gibi kesmek için göğüs ucuna birşeyler sürenleri duyuyorum sürekli aklıma gelmişken söyliyim :)evet haklısın canım benim zaten bu noktaya gelmem 3haftamı aldı yaklaşık olarak..ama sanırım bıçakla keser gibi bıraktırcambakalım bikaç arkadaş daha yazsın da iyice kafamı toplicam ben de..teşekkürler cevap için
3 ay once felan ben yazmıstım pişik değil mantarmış dıye acaba benden baskası da mı yazdı neyseBu arada kızlar geçenler de birisi geçmeyen bir pişik olduğunu doktora gittiğinde pısik değilde mantar olduğunu yazan bir arkadas vardi hangi ilacı kullandığını yazabilir mi acaba. 1 haftadır aynı sorunla karşı karşıyayım da. Sabah kalkınca geçmiş gibi oluyor gün içinde yavaş yavaş artıp yatarken minik minik su toplamış sivilce gibi biseyler oluyor ve ne yapsam geciremedim. Kayinpederim vefat ettiği için rizeye geldik doktorumuz izmitte sağlık ocagina da pek güvenemedim.
bende göndermem kesinlikle işten bıle eve kosa kosa gıdıyorum bılıyorum kı cok özlüyor beni eve gıttıgımde atılıveriyor boynumacanım bizim de kv ve annem uzak şehirlerden gelip birer ay kalıp bakıyorlar dönüşümlü ve annem her geldiğinde biz kızımızı götürelim orda denize de gideriz orda bakarız bla bla diyor.ben de süt için de inek bulursunuz diyordum buluruz ne olcak filan diyordu. ay hala bitmedi muhabbeti seneye gideriz hem süte de ihtiyaç yok diyor eşim de ben de sinir oluyoruz.bence eşin kendi annesi dediği için böyle davranıyor senin ailen dese izin vermez :)
bence imkanların çok zorlanmadığı taktirde gönderme kimseyle bir yere özellikle kız çocuğunu. ben kreşe veririm yine göndermem kimseyle başka şehire.
Öyle tabiki canım :) ahh ahh ben annelikte tattığım mutlulukla çalıştığım için üzüntü de tattım Allah yardımcımız olsun inşallah..yine bugün çok sıkkın canımbende göndermem kesinlikle işten bıle eve kosa kosa gıdıyorum bılıyorum kı cok özlüyor beni eve gıttıgımde atılıveriyor boynuma
kım bakarsa baksın onların anneye ihtiyacı var
aynen tacızın kızı erkegı olmaz ama bızde kız cocugu oldugu ıcın cok dıkkat edıyoruz mesela kızımdan buyuk cocuklarla tek basına odada oyun oynamasına musade etmıyorum kv veya annemle mısafırlıge gondermıyorum (tanmadıgım yerlere)Eşin rahatmış :)) biz yakın zamanda bir taciz olayı da duyduk yaşlı bir ş.refsiz 6 yaşında bir tanıdığımızı taciz etmiş.o yüzden eşim ve ben büyük konuşmayalım da kızmızı gözümüzün önünden mümkün olduğunca ayırmayı düşünmüyoruz..
Ben de bu şekilde davranırım kesinlikle kızlar.isteyen pimpirkli desin ama yaşıt kuzenler arasında da böyle meraktan ileri gelen şeyler olabiliyor kesinlikle ayrı odada oyun oynamalarına birlikte aynı odada uyumalarına izin verilmemeli..aynen tacızın kızı erkegı olmaz ama bızde kız cocugu oldugu ıcın cok dıkkat edıyoruz mesela kızımdan buyuk cocuklarla tek basına odada oyun oynamasına musade etmıyorum kv veya annemle mısafırlıge gondermıyorum (tanmadıgım yerlere)
bırde ben dusme vs onlaradn da korkuyorum camdan duser allah korusun vs onun ıcınde gondermem
gozumun onunde olsun ıstıyorum zaten calıstıgım ıcın bos vaktımde kızımla ılgıleneyım istıyorum
ya artık gece uykularımız bölük pörçük o da ben de helak oluyoruz 2 saatte bir...ve evrmeyince çok ağlıyor iyice bilinçlenmeden süreci sonlandırayım istityorum. Bir de ekim-kasım gibi 2. bebek fikri var bakalım...o da bir etken
Canım Allah rahmet eylesin öncelikle sizlere sabır versin..merhaba kızlar
son dönemde zor günler geçirdim epey uzaklaştım buralardan. Bi bebeğimi kaybettim 9 haftalık kalbi durdu, hemen ardından toparlanıp çocuğumla ilgileneyim dedim, yemek düzenini oturtmaya çalıştık, aktiviteleri düzene koyduk odasını ayırdık falan derken annem rahatsızlandı, durumu ciddi olunca babamların yanına geldim. Annemi kaybettik geçen hafta tabi bu arada bir ay kadar çocuk farklı bir evde farklı bir düzende kaldı. Bu arada hastane cenaze derken çok ilgilenemediğim için de kim ne yedirdi, ne oynadı noldu çok farkında olamadım malesef. Şimdi hiç olmadık huylar edindi, sürekli mızırdanıp ağlıyor, aşırı şımarıyor, dur dediğin yerde durmayıp yırtınıyor. yer sıkıntısı nedeniyle aynı odada uyuyoruz ve tam deliksiz 1,5~2 saat uyumaya başlamıştı ki yine sıfırlandı 15~20 dakikada bir ayağa dikiyor beni. Eşim izin alamadığı için bikaç gün bizden ayrı kaldı bu arada babayı unuttu gitmek istemiyor ona, bana ya da dedesine yapışıp kalıyor. Şimdi bizimkileri bırakamıyorum da çocuk herkese iyi geliyor. bir süre de farklı bir şehire gidip burdan uzaklaşmak istiyoruz, biraz tatil iyi gelir diye. Tekrar ortam değiştirmek iyice değiştirecek çocuğu, nasıl tekrar düzene sokacağım kara kara düşünür oldum.
Ay kusura bakmayın çok uzun yazdım, eve geri döndüğümüzde tekrar eski disiplini sağlayabilir miyiz acaba? ne kadar sürer ki?
Canım zor bir süreç atlatmışsın başın sağolsun artık yavaş yavaş düzene girince bebeğin huzursuzluklara biter inşallah tabi biraz zaman lazım sağlık olsun canımmerhaba kızlar
son dönemde zor günler geçirdim epey uzaklaştım buralardan. Bi bebeğimi kaybettim 9 haftalık kalbi durdu, hemen ardından toparlanıp çocuğumla ilgileneyim dedim, yemek düzenini oturtmaya çalıştık, aktiviteleri düzene koyduk odasını ayırdık falan derken annem rahatsızlandı, durumu ciddi olunca babamların yanına geldim. Annemi kaybettik geçen hafta tabi bu arada bir ay kadar çocuk farklı bir evde farklı bir düzende kaldı. Bu arada hastane cenaze derken çok ilgilenemediğim için de kim ne yedirdi, ne oynadı noldu çok farkında olamadım malesef. Şimdi hiç olmadık huylar edindi, sürekli mızırdanıp ağlıyor, aşırı şımarıyor, dur dediğin yerde durmayıp yırtınıyor. yer sıkıntısı nedeniyle aynı odada uyuyoruz ve tam deliksiz 1,5~2 saat uyumaya başlamıştı ki yine sıfırlandı 15~20 dakikada bir ayağa dikiyor beni. Eşim izin alamadığı için bikaç gün bizden ayrı kaldı bu arada babayı unuttu gitmek istemiyor ona, bana ya da dedesine yapışıp kalıyor. Şimdi bizimkileri bırakamıyorum da çocuk herkese iyi geliyor. bir süre de farklı bir şehire gidip burdan uzaklaşmak istiyoruz, biraz tatil iyi gelir diye. Tekrar ortam değiştirmek iyice değiştirecek çocuğu, nasıl tekrar düzene sokacağım kara kara düşünür oldum.
Ay kusura bakmayın çok uzun yazdım, eve geri döndüğümüzde tekrar eski disiplini sağlayabilir miyiz acaba? ne kadar sürer ki?
Canım ben başlarda öğlen azalttım daha sonra sadece uyurken verdim sonra zorunlu olduğum için hamilelikten dolayı bant yapıştırdım bantı elledi zaten ememedi birkaç gece zorlandık biberonla su koydum suyunu içip tekrar uyuyordu gece yatmadan mamasını veriyorum biberonla yanına uzanıp ninni söyleyerek birlikte uyuyoruz tabii biraz zaman alıyorKızlar bebeğim, memeden kesmeyi düşünüyorum. bu süreci yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi :)?
Allah kolayliginida , sabrinida verecek inanki ve dogurdugun andan itibaren sürekli aldirmayip dogurdugun icin her emzirdiginde , her gözüne baktığında ,her kokladiginda doğru bir karar verdiğin için sukrediceksin ve inanılmaz bir sekilde sabrinida artacak Allah yardimcin olsun inşallah.rulem nebileyim huriye048 sinirliportakal somurtkankiz yesilcan86 S Selma4848 G gullnkizi fulya3535 arkadaşlar msj için çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli bebek konusunda karamsarlık hala yaşıyorum ama aldırmaya da cesaret edemiyorum artık hakkımda hayırlısı İnşallah allah kolaylığını ve sabrını verir
rulem nebileyim huriye048 sinirliportakal somurtkankiz yesilcan86 S Selma4848 G gullnkizi fulya3535 arkadaşlar msj için çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için çok önemli bebek konusunda karamsarlık hala yaşıyorum ama aldırmaya da cesaret edemiyorum artık hakkımda hayırlısı İnşallah allah kolaylığını ve sabrını verir
Kızlar bugün kv tatilde 15 aylık çocuk görmüş konışuyordu diyor bizim ki daha yürümedi sadece aba, baba, mama, meme, al, hav(bütün hayvanlara) diyor moralim bozuldu siz de durum nedir?
Canım günaydın sana jet hızıyla tavsiye vereyim dün denedim onayladım su herşeyin başı suYemek alt degistirme ihtiyaclarini giderdikten sonra oyunlar oynuyorum top atmaca oynuyorum tabaklarıyla oynuyoruz evde salincagi var ona bindiriyorum ama sonra tek biraz oynasin oyalansin bende biraz beyin olarak dinlenim diyorum yine yok durmuyo tek basina brseyler yapmiyo hemem yanima gelip mızırdanmaya basliyo dinlemediğim icin ona verimli bile olamıyorum inanın 14 aylik olana kadar ilk defa bu sefer bitkinlik yaşıyorum bu zamana kadar boyle yormamisti beni ama eski kizim gitti farkli bir huydan bir kiz geldi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?