- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #60.641
Sagol canim zaten cok ama cok az aytom tado bile belli olmuyoŞeker 1 yasina kadar verilmemeli cay pekmezi denyebilirsin tatlandirmak icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim zaten cok ama cok az aytom tado bile belli olmuyoŞeker 1 yasina kadar verilmemeli cay pekmezi denyebilirsin tatlandirmak icin
Gittik canim ayaz 5 aylik ti gittigimizde tam zor zamanlariydi disi geliyodu miz mizdi cok ama simdi ayazdan korkum yok boyama cizgi film geciririx ama benim Kucuk cok yaramaz ciglik atio istedigi olmazsa hep ayakta durmak istio yuru cek valla yakindaabisi de erken yurumustubenim gorumcemde Canada dan gelio sizin cok zor canim ya benim burdan aktarmali 16 saat bakalim napcaz ama londradan giderse niz lutfen ugrayin kalin bizde aksam esime soledim oda dio cagir gelsinler gezdirirz dioBirşey olmaz bence kuzum. Sen daha önce gitmiş miydin bebekliyken? Zaten tecruben vardır senin. Valla devin 3 aylıkti gittik 4 aylıkken döndük. Giderken bu basinett li seatleri reserve yapmıştım Lufthansa yla. Devin 4 saat falan uyudu içinde. Geri kalan 3 saatin 2 sini emdi 1 inde de oynadık. Yanımdaki kadın bebeğe ne ilaç icirdin diyo. Hiç bişi icirmedim valla dedim.
Dönerken air Canada kazık attı bize. Seatleri reserve ederken parasını cekememisler. Bana haber vermek yerine başkasına satmışlar. Ben de ilgilenememistim Türkiye de. Neyse 8 saat kucagimizda döndü. Biz yorulduk tabi ama o çok rahat geldi. Arka siramizdakiler uçaktan inerken aaa burda bebek mi vardı diye sordular. :) uzun ucuslarimiz böyle geçti yani. Yorulduk ama fena değildi.
Bizim burdan bangladese ucusumuz en az 24 saat. O da arada beklemelerimiz az olurda öbür uçağa yetisecegiz diye kosmayla geçerse! Öteki türlü 30 saati falan buluyor. Devin olmayınca da ben gidemiyorum. Çok uzun geliyo
Oh maşallah kaç aylıkken yürüdü?? bayağı erken yürümusler. Maşallah onlara maşallah.Gittik canim ayaz 5 aylik ti gittigimizde tam zor zamanlariydi disi geliyodu miz mizdi cok ama simdi ayazdan korkum yok boyama cizgi film geciririx ama benim Kucuk cok yaramaz ciglik atio istedigi olmazsa hep ayakta durmak istio yuru cek valla yakindaabisi de erken yurumustubenim gorumcemde Canada dan gelio sizin cok zor canim ya benim burdan aktarmali 16 saat bakalim napcaz ama londradan giderse niz lutfen ugrayin kalin bizde aksam esime soledim oda dio cagir gelsinler gezdirirz dio
1 hafta icinde çıktı canım, bi kaç gün sonrada 2.çıktıyesilcan86 canım senin bebisin disi gorundukten kaç gün sonra tamamen çıktı?
Oh maşallah kaç aylıkken yürüdü?? bayağı erken yürümusler. Maşallah onlara maşallah.
Bakalım kuşum daha biletimizi almadık. Aldığımızda haber ederim sana. Biz kalıcak yer ayarlarız o çok sorun olmaz ama sizi görmeyi çok isteriz. Çocuklarimiz arkadaş olurlar. Bangladese birlkkte gider geliriz. Biz de birbirimize arkadaş oluruz
Masallah subhanallah.:)26 mayis. Bugün tam 5 aylık olduk teyzesi
Canımsın. Konuşayım eşimle de dönerim sana.9 aylıkken yurudu benim buyuk oglum :)sabirsiz anneleri gibi ikiside:)Kalkcak yer filan ayarlamiyorsun evim cok buyuk degil ama kalcak yerim var canim sorun olmaz kesinlikle ayy super olur valla hadi alin biletlerinizi haber verirsin bana
Sebep?https://www.instagram.com/yalinduzgun/
Yalın Bebek'i takibe davet ediyoruz :)
Instagram'da yalinduzgun
Canim takipçisi artsın diye mi.sebebi ne anlamış değilim.https://www.instagram.com/yalinduzgun/
Yalın Bebek'i takibe davet ediyoruz :)
Instagram'da yalinduzgun
Ca
Canim takipçisi artsın diye mi.sebebi ne anlamış değilim.
Hiç sevmiyorum şu takipçi olaylarını..ben bebeğimi dışarı çıkarınca nazar değer diye korkuyorum millet internette binlercesine gösteriyor
Ne hamileliğimi ne bebeğimi henüz sosyal medyada paylaştım..
Kızlar bugün havuç suyunun da 3. Gününü tamamladık çok şükür
Bundan sonra bir sebze suyu verebilir miyim ki ne versem hep meyve suyu mu devam edeyim?
Ayrıca bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz?
Benimki şuan beşiğinde dönüp duruyor uyumuyor kendi kendine ya
Hiç sevmiyorum şu takipçi olaylarını..ben bebeğimi dışarı çıkarınca nazar değer diye korkuyorum millet internette binlercesine gösteriyor
Ne hamileliğimi ne bebeğimi henüz sosyal medyada paylaştım..
Ya kızım uykusu gelince hiç durmuyor ama ya oyalamak mümkün olmuyor mızır mızır sürekli sabrım sadece o zamanlar zorlanıyor o derece yani..Canim ben uyutmuyorum gunduzleri oynuyorum konusuyorum vakit geciriyorum taki kendi yorulunca birden dalio yada cok yorulmuşken agzina emzik veriyom uyuyo gunduzleri uyutmaya calismiyom boylelikle cok sukur gece uykulari iyi
Ya kızım uykusu gelince hiç durmuyor ama ya oyalamak mümkün olmuyor mızır mızır sürekli sabrım sadece o zamanlar zorlanıyor o derece yani..
Az önce beşiğinde ağlamaya başladı aldım emzirdim emerken uyudu beşiğine bıraktım 15 dk demedi uyandı yine ya
Bugün ben de öyle yapayım madem bi kere 15 dk uyuduk bakalım birdahaki nasıl olacak ve gece uykumuz nasıl olcak heyecanla bekliyorum :))Gunduz uykulari bizimde oyle cnm 15 en fazla yarim saat gunduz önemsemiyorum ben gece uykusu olsunda gunduzleri de varsın tadimlik olsun