• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben 2 gündür kahvaltı veriyorum. Dün sağdığım sütüme kibrit kutusu kadar peynir 1 ince dilim tam buğday ekmeğinin içini doğradım. Bugün de ıhlamura kattım aynılarını. 1 çay kaşığı da pekmez ilave ettim.
Birde dün kendim evde peynir yaptım bugün o peynirden yedirdim

Dun doktor biskuviyi ez üzerine biraz mama dök sonra yumurta sarısı peynir uzum pemezi ilave et ver dedi bende merak ettim herkes boyle mi veriyo acaba
Sizin dogum tarihiz ne. Ben yumurta icin 6. Ayini bekliyorum. Bebim doktorum kesinlikle bebek biskuvisi ve pirinc unu ari mama kesinlikle verme dedi

LargeGemini LargeGemini ben bebe bisküvisi vermeyi kesinlikle düşünmüyorum. Mama da vermediğim için anne sütü,ıhlamur veya su ile kahvaltısını hazırlamayı düşünüyorum. Henüz yumurta sarısına başlamadım. Dra sorucam ne Zaman başlamalıyım diye

Ben 2 gündür kahvaltı veriyorum. Dün sağdığım sütüme kibrit kutusu kadar peynir 1 ince dilim tam buğday ekmeğinin içini doğradım. Bugün de ıhlamura kattım aynılarını. 1 çay kaşığı da pekmez ilave ettim.
Birde dün kendim evde peynir yaptım bugün o peynirden yedirdim
Bende peyniri kendim yapmak istiyorum hazirlarin cogunda jelatin varmis biz yine neyse ama kizima kendim yapmak istiyorum. Nasil yaptiniz tarif verebilir misin. Bide yaptigin kahvaltiyi bebisin sevdi mi

Dun doktor biskuviyi ez üzerine biraz mama dök sonra yumurta sarısı peynir uzum pemezi ilave et ver dedi bende merak ettim herkes boyle mi veriyo acaba
Canım bence öyle yapmayın. Bebeğin damak tadının gelişmesi de önemli. Ben böyle her şeyin karıştırılıp verilmesi taraftarı değilim.

Bende peyniri kendim yapmak istiyorum hazirlarin cogunda jelatin varmis biz yine neyse ama kizima kendim yapmak istiyorum. Nasil yaptiniz tarif verebilir misin. Bide yaptigin kahvaltiyi bebisin sevdi mi

Eh işte sevdi sayılır. En azından yoğurttan daha çok sevdi.

1litre kadar süte tencerede kaynarken 3 yemek kaşığı yoğurt koydum, kaynarken karıştırdım zaten o ayrılmaya başladı. Birkaç dk sonra ince tel süzgeçten süzdürdüm. Kavanoz arkasıyla da biraz bastırdım. Kavanozun üstüne de süzülsün diye tencere koydum. Oldu. Ama bir daha ki sefere daha az süzdürücem, biraz suyu kalsın. O sızan suyu da atmadım. Çordaba kullanıcam.

Canım bence öyle yapmayın. Bebeğin damak tadının gelişmesi de önemli. Ben böyle her şeyin karıştırılıp verilmesi taraftarı değilim.
Doğru söylüyorsun aslında ama ben onu yapamıycam. Zaten haftaya ise başlıycam annem iki çocukla o kadarını uğraşamaz. Hem ekmeği peyniri yumurtayı ayrı ayrı katı olarak yiyebileceğini düşünmüuorum

Canım geçmiş olsun, nasıl düşürdü?
Huzursuz olursa, vücudunda kızarma şişme olursa bence sabahı beklemeyin. Ama huzursuzluğu yoksa keyfi yerindeyse bir şeyi yoktur bence. Nasıl düştüğü de önemli tabi
yataktan düşürdü canım. yatağa koymuş başka odaya gitmiş. zaten çığlıklarına koştuk. bazalı benim yatağım biraz yüksek. sırt üstü duruyordu gittiğimizde muhtemelen kafası yere çarptı. bugün doktora götürdük. bir şeyi yokmuş çok şükür.

Bende zaten oyle yapmayi düşünmüyorum kizlar Bu yüzden size danıştım mama konusuna gelirsek zaten mecburen mama vermek zorundayım çünkü kızım sütümü hiç emmedi çok az miktarda mama veriyorum artık ek Gıdalara başladık sadece Kahvaltıda neler yapıldığını neler katıldığına Neyin içine ne katıldığını merak ediyorum
Sizin dogum tarihiz ne. Ben yumurta icin 6. Ayini bekliyorum. Bebim doktorum kesinlikle bebek biskuvisi ve pirinc unu ari mama kesinlikle verme dedi

yataktan düşürdü canım. yatağa koymuş başka odaya gitmiş. zaten çığlıklarına koştuk. bazalı benim yatağım biraz yüksek. sırt üstü duruyordu gittiğimizde muhtemelen kafası yere çarptı. bugün doktora götürdük. bir şeyi yokmuş çok şükür.

Geçmiş olsun canım. Dikkat etmek gerek. Bizimki de bu aralar yüzüstüyken birden sırtüstü atıyor kafayı yere. Küt diye sonra başlıyor ağlamaya

Kızlar bebeklere ıhlamurun ne için veriyorsunuz ne kadar suya ne kadar kaşık ıhlamur kaynatip veriyorsunuz merak ettim

Kızlar bebeklere ıhlamurun ne için veriyorsunuz ne kadar suya ne kadar kaşık ıhlamur kaynatip veriyorsunuz merak ettim

Bir kere grip olduğumuzda Dr vermemi önermişti. Rahat uyutuyo gibi geldi. Listede de kahvaltıda ıhlamur olabilir yazıyor. Tamamen göz kararı yapıyorum mesela küçük cezveye büyük bir tutam Çiçek ıhlamur

revve_48 revve_48 canım bugdaylari bu şekilde servis yaptım, tabi dis seklinde pastası kurabiyeler kuru yemişler kekler felan bayagi bişeyler de vardı, biz o kadar insan toplanmisken kuran okutalim dedik o yüzden öncesinde yemekte verdik gelenlere
canım çok teşekkürler, bakalım hafta sonu benim diş buğdayım nasıl olacak.

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum kızım iki aylıkken meme reddi yapti Ondan sonra asla meme kabul etmedi bir ayda Ben sagarak verdim toplamda üç ay anne sütü alabildi diğer aylarda ise mama takviyesi yaptım artık altıncı ayda olduğu için mama yerine keci sutu icirmek istiyorum Nasıl yapabilirim keçi sütü çok ağır gelmez mi sulandırma lımıyım biberona koyup

Back