2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

bugünlerde çok erken uyuyorum..
yorgun halsiz düşüyorum alla alla ne oluyor bana dedim..
halsizlik bitkinlik oluştu bende...
şiddetli de karnim agriyor.
çok tuhaf bir haldeyim..
bilemedim kendimi bile..
stresten mi bilmiyorum off stres yapmak istemiyorum valla.
bat 27 mart 3 gün kaldi adet olucakmi olmuycakmi kendimi yiyp bitiremedim.
bu ay olmazsa nisana kaldi derim nisanda başilycaktim demişim iyiki martta başlamişim diyorum.
bakalım nereye kadar uğraşacak. belli de degil.

Benimde bat 27 mart ama ben tedavi görüyorum

Hic bir belirti yok sadece akıntı var biraz ama daha öncede oldu o 2 yumurta vardı sağda inşallah bu ay olmuştur

Hadi hayırlısı canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler nasip etsin sana. Olmuyorsa da stres yapma. Rabbim en doğru zamanı bilir...

Kırmızı kart yedim. Hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin napalım

Hadi hayırlısı canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü bebişler nasip etsin sana. Olmuyorsa da stres yapma. Rabbim en doğru zamanı bilir...
Yok canım artık eskisi gibi stres olmuyor rahatım çok şükür Amin inşallah canım herseyin bir zamani var

Arkadaslar sikmayin caninizi sakin kismet degilmis. Onunuzdeki ay size de nasip eder Rabbim insallah. Onemli olan hamilr kalabilmek degilki o hamileligi saglikla gecirmek. Sonraki hayal kirikliklari daha aci veriyo. Tatli bekleyis bunlar heyecaninizi umudunuzu hic yitirmeyin.

Öle tabi canım Rabbim en iyisini bilir. Ama tabi niye yalan söyleyeyim allahın bildiğini kuldan saklayamam insan üzülüyo hayal kırıklığına uğruyo inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısını versin

Canim ben bekliyorum bugun açık kahve leke geldi yerlesme mi yoksa adet baslangici mi göreceğiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…