- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Canımm benim darısı bizlerin başına olsun. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Annelik duygusunu isteyen her kadına tattırsın inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm benim darısı bizlerin başına olsun. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Olabilir canim ben 6 gun kala yapmistim bekle biraz olmazsa yada dayanamiyosan daha hassas bir erken gebelik testi al. Allah kalbindekini hakkinda hayirli eylesin.KIZ LAR BNDE 5 GUN ONCESI ERKEN GEBELIK YAPTIM NEGATIF ATMAMISTIM SABAH BAKTIM IKINCI CIZGI OLUSMUS GECERLI DEGILDIR DIMI DAHA4 GUN VAR
KIZ LAR BNDE 5 GUN ONCESI ERKEN GEBELIK YAPTIM NEGATIF ATMAMISTIM SABAH BAKTIM IKINCI CIZGI OLUSMUS GECERLI DEGILDIR DIMI DAHA4 GUN VAR
Yapmadım canım. Ümidimi yitirdim, bu akşam hasta olurum heralde. ağrım da varCanimm doktordan dolayı sartlandin sen biliyorum çok zor ama azıcık rahat olmaya çalış bugün yine yaptın mi test :)
Canım şeffaf ve uzayan bir akıntı. Benim bu ay on yumurtam vardı o yüzden çok akıntım oldu. O gece yapmak lazım. O akıntı spermleri tutup hemen dışarı çıkmalarını engelliyormuş.Gunaydn kizlar kafama birsey takiliyor benimde.Sorayim dedim.Su yumurta aki gibi olan sivinin geldigi gece mi denememiz gerek yoksa ertesi gece mi.Kesin olarak bilen birileri varmi.Yumurta catlayinca mi gelir o yoksa catlamaya yakin diye sinyalmidir?
Bide bazi aylar seffaf bazi aylar beyaz renk olablirmi,farki nedir?
Canım nisan topiğini bulamadım, beni etiketler misin lütfenOoo canım. Nasılsın ya biz atalente nisan topigine kaldık umarım senin Mayıs topigine kalmayiz:)
seninle ayniyiz biz biz eski nickim h-emiriminannesi_KIZ LAR BNDE 5 GUN ONCESI ERKEN GEBELIK YAPTIM NEGATIF ATMAMISTIM SABAH BAKTIM IKINCI CIZGI OLUSMUS GECERLI DEGILDIR DIMI DAHA4 GUN VAR
gunaydıjn herkese hamile değilmişim kan testi verdım <5 negatif yazıyor üzüldüüm
KIZLAR SON 7 KİŞİ KALDINIZ GÜZEL HABER GETİRİN :)
mrveee28 ......................................20 mart
Enise54 ............................................23 mart
A asyakrmn .......................................25 mart
aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart
Benim kahverengi lekelerim başladı kan sonucum 0.34 sanırım bende nisana katacağım
olsun canım yaa sıkma canını mart ayı su an ıcın 6 nisan da katlanarak gidecek inşalla :)
Yerleşmedir diyenler var bilmiyorum cumartesi gününe kadar bekleyeceğim olmazsa tekrar kan verip doktora gideceğim..inşallah katlanarak çoğalan hamile haberleri alırız...
@yesa daha kan testi yaptirmadim ama adet günüm gelsin bakicam:)