• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

KIZ LAR BNDE 5 GUN ONCESI ERKEN GEBELIK YAPTIM NEGATIF ATMAMISTIM SABAH BAKTIM IKINCI CIZGI OLUSMUS GECERLI DEGILDIR DIMI DAHA4 GUN VAR:(

KIZ LAR BNDE 5 GUN ONCESI ERKEN GEBELIK YAPTIM NEGATIF ATMAMISTIM SABAH BAKTIM IKINCI CIZGI OLUSMUS GECERLI DEGILDIR DIMI DAHA4 GUN VAR:KK43:
Olabilir canim ben 6 gun kala yapmistim bekle biraz olmazsa yada dayanamiyosan daha hassas bir erken gebelik testi al. Allah kalbindekini hakkinda hayirli eylesin.

KIZ LAR BNDE 5 GUN ONCESI ERKEN GEBELIK YAPTIM NEGATIF ATMAMISTIM SABAH BAKTIM IKINCI CIZGI OLUSMUS GECERLI DEGILDIR DIMI DAHA4 GUN VAR:KK43:

Bence bir kan testi yaptır canım. Bende de öyle olmuştu. Benim durumum özel olduğu için erken test yapmam gerekiyordu, yaptım ilk çıkmadı. Sonra zaman geçtikçe 2.çizgi çıktı ve kan testi yaptırdım. Onda 42,1 çıktı... Olabilirsin yani...

AY ICIME BI UMUT ISIGI DOGDU YAPTIRAYIM O ZMN BAT GELMEDEN OLMUS OLUCAK AMA BEKLESEMMI

Canimm doktordan dolayı sartlandin sen biliyorum çok zor ama azıcık rahat olmaya çalış bugün yine yaptın mi test :)
Yapmadım canım. Ümidimi yitirdim, bu akşam hasta olurum heralde. ağrım da var :(

Gunaydn kizlar kafama birsey takiliyor benimde.Sorayim dedim.Su yumurta aki gibi olan sivinin geldigi gece mi denememiz gerek yoksa ertesi gece mi.Kesin olarak bilen birileri varmi.Yumurta catlayinca mi gelir o yoksa catlamaya yakin diye sinyalmidir?
Bide bazi aylar seffaf bazi aylar beyaz renk olablirmi,farki nedir?
Canım şeffaf ve uzayan bir akıntı. Benim bu ay on yumurtam vardı o yüzden çok akıntım oldu. O gece yapmak lazım. O akıntı spermleri tutup hemen dışarı çıkmalarını engelliyormuş.

KIZLAR SON 7 KİŞİ KALDINIZ GÜZEL HABER GETİRİN :)

mrveee28 mrveee28 ......................................20 mart
Enise54 Enise54 ............................................23 mart
A asyakrmn .......................................25 mart
aysesahra aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart

gunaydıjn herkese hamile değilmişim kan testi verdım <5 negatif yazıyor :( üzüldüüm

seninle ayniyiz biz biz eski nickim h-emiriminannesi_
bende yaptım tek çizgi çikti sora çöpe attim bakmadik bile.
olmuycakmi bilmiyorum sanirim ben stres yapıyorum herade.
vucüdünde hassas gibi bişey var.. anlayamiyorum dün şiddetli karnim agridi adet olucakmişim gibi..
3 gün kaldi.. boşverdim olmazsa vardir bir hayiri dedim geçtim napalım umudumu yitirmeyelim.

evet umut herşey amıın canımm gelırım tabı ama bu ay ara verıcem cunku nasipse umreye gıdıcez mayıs başı gecıktırıcı kullanmam gerekebılır :(

KIZLAR SON 7 KİŞİ KALDINIZ GÜZEL HABER GETİRİN :)

mrveee28 mrveee28 ......................................20 mart
Enise54 Enise54 ............................................23 mart
A asyakrmn .......................................25 mart
aysesahra aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
H hafsa nil ............................................27 mart

Benim kahverengi lekelerim başladı kan sonucum 0.34 sanırım bende nisana kayacağım :KK43:

olsun canım yaa sıkma canını mart ayı su an ıcın 6 nisan da katlanarak gidecek inşalla :)

Yerleşmedir diyenler var bilmiyorum cumartesi gününe kadar bekleyeceğim olmazsa tekrar kan verip doktora gideceğim..inşallah katlanarak çoğalan hamile haberleri alırız...

Yerleşmedir diyenler var bilmiyorum cumartesi gününe kadar bekleyeceğim olmazsa tekrar kan verip doktora gideceğim..inşallah katlanarak çoğalan hamile haberleri alırız...

doğru canım o da olabilir iyi haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Back