KIZLAR SON 7 KİŞİ KALDINIZ GÜZEL HABER GETİRİN :)
mrveee28 ......................................20 mart
@Enise54............................................23 mart
@asyakrmn.......................................25 mart
aysesahra ........................................26 mart
Melisaveannesi .......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
@hafsa nil............................................27 mart
Benim kahverengi lekelerim var canım test yaptım negatif sanıyorum adet başlangıcı
Ben nisanı bulamıyorum yardımcı olurmusunuzcanım hayırlısı olsun biz nisan grubuna kaydık sen de gelirsin orada alırız güzel haberi :)
Ben nisanı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
Biliyorum zor beklemek ama birkac hafata daha bekleyip yeniden giriceksiniz o telasa. Ben deli gibi hamile kalmayi beklerken 9 ay bisey yapamadim. Simdi de hamileyim ama korkular cabasi psikolojin bozuluyo Allah'im ters gitmesin diye sevinemedim hala. Belki de benden de zor durumda olanlar var, hic umudu olmayanlar.Öle tabi canım Rabbim en iyisini bilir. Ama tabi niye yalan söyleyeyim allahın bildiğini kuldan saklayamam insan üzülüyo hayal kırıklığına uğruyo inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısını versin
tuttu mu? nasıl oldu :)Canim ben bekliyorum bugun açık kahve leke geldi yerlesme mi yoksa adet baslangici mi göreceğiz bilmiyorum
Slm kızlar benim bat 16 idi 21 inde test negatifi gösterdi hala adet olmadım. .nerdeyse 10 gün geçti yrn doktora gidecem ztn ama bu süreçte kasık sancisi sinirlilik gerginlik göğüs hassasiyeti vs belirtilerim var .. ve azonce yine ağrıylâ birlikte hafif lekelenmem olmuş. .adet mi olacağım yoksa hamilelik mi bilemiyorum.yarın çıkıcak ortaya ama inş bu belirtiler somucunda hamileyimdir
Çok sağol cnm inş yrn güzel haberle dönerim size :)ayyyyyyyyyyyyy canım hadi inşallahhhhhhhhhhhhh dualarımız seninle :)
Slm kızlar benim bat 16 idi 21 inde test negatifi gösterdi hala adet olmadım. .nerdeyse 10 gün geçti yrn doktora gidecem ztn ama bu süreçte kasık sancisi sinirlilik gerginlik göğüs hassasiyeti vs belirtilerim var .. ve azonce yine ağrıylâ birlikte hafif lekelenmem olmuş. .adet mi olacağım yoksa hamilelik mi bilemiyorum.yarın çıkıcak ortaya ama inş bu belirtiler somucunda hamileyimdir
Ayyy inş cnm :) amin ..Hadi hayırlısı canım. Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin :) Umarım yarın güzel haberler verirsin bize :)
Bilmiyorum canım kahverengi akintim var adet de başlamadı bu ay tutmadi galibatuttu mu? nasıl oldu :)
6. hamişimizde gelmiş maşallah haydi gelsin 7.
Benimde bu ay pas geçti henüz adet olmadım ama gebelikte yokmuş stresten gecikmişnisan ayına kaldık inş
İnşallah canım ya ☺Olsun canım. Nisan ugurlu gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?