2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Canım 5 gun kala idrarda çıkmaz azıcık sabret canım. Biliyorum zor ama yapacak Bir şey yok

Canım 5 gun kala idrarda çıkmaz azıcık sabret canım. Biliyorum zor ama yapacak Bir şey yok
idrarda negatif olsada bile belirtilerim az buçuk var gibi
kasıklarim batiyor ya. affedersin vajinal kaşıntı çikti bide regl olucakmişim gibi karnimda agriyo akşamlari yorgun düşüyorum uykum geliyor.

idrarda negatif olsada bile belirtilerim az buçuk var gibi
kasıklarim batiyor ya. affedersin vajinal kaşıntı çikti bide regl olucakmişim gibi karnimda agriyo akşamlari yorgun düşüyorum uykum geliyor.

İnşallah hamilesin dir canım iyi haberlerini almak dileğiyle...

belirtilerimi yazayim ama ayip ise çok affedersin ..
1 vajinal kaşıntı ( aşiri derecede )
2 kabizlik.
3 alt tarafta kasık batma.
4 yorgunluk birkinlik.
5 karni sislik
6 halsizlik
7 baş dönme
8 gögüslerimde hassaiyet
adetime 4 gün kala bunlari hamilelik belirtili mi yoksa regl belirtili mi?
regl olurken bunlari yaşamadim. bu çok farklı geldi
sizde bunu yaşadınız mı regle yakin zamanda.
lütfen bişey söleyin bana..

Sanırım regl oluyorum.
Belirtilerin hiçbiri bu ay olmadı. Ama az evvel peçetede pembelik vardı. Bakalım ne olacak.
Ne olursa kabul ediyorum. Yeter ki hayırlısı olsun.

Sanırım regl oluyorum.
Belirtilerin hiçbiri bu ay olmadı. Ama az evvel peçetede pembelik vardı. Bakalım ne olacak.
Hayırlısı olsun canım, dur bakalım belki de regl degildir. Tamamen gelmeden ümidini kesme

Sanırım regl oluyorum.

Aynen canım. Hepimizin isteği aynı...

Ooo canım. Nasılsın ya biz atalente nisan topigine kaldık umarım senin Mayıs topigine kalmayiz:)
Gizli takipciniz olarak takılıyorum burada ve nisan topiginde
Mayısa kalmayın ya. Her ne kadar birlikte hamile kalmamızın eglenceli oldugunu düsünsem de 1 ay daha hayal kırıklıgı yasamanızı istemem :) O yüzden insallah nisanda sizler, mayısta da ben hamile kalırız hayırlısıyla :)

Amin canim inşallah yaaaa bakalım bu ay ovu testi ve gebelik testi alacağım gün gün foto paylasirim artık

mrba cnm bende katılıyorum izninizle 30mart -1 nisan bat

Selam kızlar. Uzun zamandır yazamıyorum size. Ben pazartesi sabah erken teşhis testiyle evde idrar testi yaptım bata daha 5 gün varken ve cok silik bir çizgi çıktı. İşten de izin almıştım o gün dedim kan vereyim izinliyken 42.1 çıktı :) hemen doktorumu aradım beklemeden gel dedi. İğne verdi iğne vuruluyorum her gün pıhtılaşma hastası olduğum için. Cuma günü tekrar test yapacağım, eğer değer iyi çıkarsa hamileyim demektir :) dua edin benim için ne olur...

Canimmmm yaaa o kadar mutlu oldum ki senin adına

Dualarım seninle Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Mart ayinin 6. Hamilesi olsun
yürekten tebrik ederim

Canimmmm yaaa o kadar mutlu oldum ki senin adına

Dualarım seninle Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Mart ayinin 6. Hamilesi olsun
yürekten tebrik ederim

Çok sağol canım, aminnn inşallah :)

Canımm benim darısı bizlerin başına olsun. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…