Canim hayirli olsun topigin. Benim de 4 mart.
20 mart bat :)
Bende yumurtlama günlerimdeyimm heyecanlıyımm
inşallah ya benim birazcık fazla kilom var 64 kiloyumkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi ki geldiniz yaaaaa çok sevindim sizi görünce
beraber bekleyelim ve gelmesin o bat
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi ki geldiniz yaaaaa çok sevindim sizi görünce
beraber bekleyelim ve gelmesin o bat
inşallah ya benim birazcık fazla kilom var 64 kiloyumBoyumda kısa.. Kilodan dolayı olmaz diye korkuyorum
Ben de yesa konu acmis ,hemen yazayim , destek olalim birbirimize dedim.
Pko mu var canim? Ben de 57 kiloydum ,54e dusebildim. Pkoluyum , biraz daha vermem lazim.
Folik asit kullanıyormusunuz kızlar ben bugün başlıcam :)
Adet duzensizligin var mi? Kan testi yapiliyor.Hayır yok yada bilmiyorum oladabilir. Pko nasıl tespit ediliyor ki kanda filan çıkıyo mu ki
Folik asit kullanıyormusunuz kızlar ben bugün başlıcam :)
merhaba hanımlar
bende varım bu bekleyişte
bat 11 mart
( ikiz bebeklerimi kaybettim kan pıhtılaşması yüzünden şimdi iğne ve hap kullanıyorum inşaallah rabbim duyar sesimi ve hamile kalırım benim gibi isteyen herkese versin inşallah. ben aynı zamanda (lupus) hastasıyım bu yüzden zaten zor zamanlar geçiriyorum
Ben de bugun alacağım folik 1 alayım diyorum
Folik 1 ne canim? Ben plusa basladim.
Allah yardimciniz olsun. Bende de pihtilasma problemi cikti. Insallah sorunsuz saglikli hamilelik surecleri ve dogumlar nasib olur hepimiz icin.merhaba hanımlar
bende varım bu bekleyişte
bat 11 mart
( ikiz bebeklerimi kaybettim kan pıhtılaşması yüzünden şimdi iğne ve hap kullanıyorum inşaallah rabbim duyar sesimi ve hamile kalırım benim gibi isteyen herkese versin inşallah. ben aynı zamanda (lupus) hastasıyım bu yüzden zaten zor zamanlar geçiriyorum
Adet duzensizligin var mi? Kan testi yapiliyor.
.
Ben de bugun alacağım folik 1 alayım diyorum
Hoşbulduk canım bat 7 yada 8 mart inşallah olmam tabi:)Hoşgeldin canım. Bat ne zaman benim daha 22 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?