2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

KIZLAR SON 7 KİŞİ KALDINIZ GÜZEL HABER GETİRİN :)

@mrveee28 ......................................20 mart
@Enise54............................................23 mart
@asyakrmn.......................................25 mart
@aysesahra ........................................26 mart
@exclusive26.......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
@hafsa nil............................................27 mart

Benim kahverengi lekelerim var canım test yaptım negatif sanıyorum adet başlangıcı :(

Öle tabi canım Rabbim en iyisini bilir. Ama tabi niye yalan söyleyeyim allahın bildiğini kuldan saklayamam insan üzülüyo hayal kırıklığına uğruyo inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısını versin
Biliyorum zor beklemek ama birkac hafata daha bekleyip yeniden giriceksiniz o telasa. Ben deli gibi hamile kalmayi beklerken 9 ay bisey yapamadim. Simdi de hamileyim ama korkular cabasi psikolojin bozuluyo Allah'im ters gitmesin diye sevinemedim hala. Belki de benden de zor durumda olanlar var, hic umudu olmayanlar.
Rabbim hepimize versin heppppp saglikli versin. Allah buyuk. Hayirli cumalar.

Slm kızlar benim bat 16 idi 21 inde test negatifi gösterdi hala adet olmadım. .nerdeyse 10 gün geçti yrn doktora gidecem ztn ama bu süreçte kasık sancisi sinirlilik gerginlik göğüs hassasiyeti vs belirtilerim var .. ve azonce yine ağrıylâ birlikte hafif lekelenmem olmuş. .adet mi olacağım yoksa hamilelik mi bilemiyorum.yarın çıkıcak ortaya ama inş bu belirtiler somucunda hamileyimdir :(

Slm kızlar benim bat 16 idi 21 inde test negatifi gösterdi hala adet olmadım. .nerdeyse 10 gün geçti yrn doktora gidecem ztn ama bu süreçte kasık sancisi sinirlilik gerginlik göğüs hassasiyeti vs belirtilerim var .. ve azonce yine ağrıylâ birlikte hafif lekelenmem olmuş. .adet mi olacağım yoksa hamilelik mi bilemiyorum.yarın çıkıcak ortaya ama inş bu belirtiler somucunda hamileyimdir :KK43:

ayyyyyyyyyyyyy canım hadi inşallahhhhhhhhhhhhh dualarımız seninle :)

Slm kızlar benim bat 16 idi 21 inde test negatifi gösterdi hala adet olmadım. .nerdeyse 10 gün geçti yrn doktora gidecem ztn ama bu süreçte kasık sancisi sinirlilik gerginlik göğüs hassasiyeti vs belirtilerim var .. ve azonce yine ağrıylâ birlikte hafif lekelenmem olmuş. .adet mi olacağım yoksa hamilelik mi bilemiyorum.yarın çıkıcak ortaya ama inş bu belirtiler somucunda hamileyimdir :KK43:

Hadi hayırlısı canım. Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin :) Umarım yarın güzel haberler verirsin bize :)

Kızlar benim adet başladı bu ay pas geçtik

bende bugün olurum heralde..

Benimde bu ay pas geçti henüz adet olmadım ama gebelikte yokmuş stresten gecikmiş :KK61:nisan ayına kaldık inş o_O

Back