Umarım annene benzemezsin
Benim annem de fındıktan tiksinmiş yaaa böyle tiksinmeler de olabiliyormuş ?
adetimin 12. günü oldu canım adetim düzensizdi çörekotu bal tarçın kürü yedim herhalde ondan erken yumurtlama oldu. tek ilşkiden önce ilişki yaklaşık bi 14 gün önce olmuştu. istersen paylaşayım ovulasyon testimi 6 yazan gün ilişki oldu. ertesi gün silikleşmişti zaten. ara ara göğüs uçlarım acımıştı şimdi bata 5 gün var ve acayip kasık batması var uyku hali var ve idrarımın rengi çok koyu başka sormak istediğin varsa sorabilirsin canımHayırlı olsun azıcık sorular sorayım sana :) Tek ilişkiyle hamile kalmışın o tek ilişki ne zaman oldu Yumurtlamadan önce mi sonra mı? Adetinin kaçıncı günü ? Ayrıca belirtilerin nelerdi?
sağ ol canım düşükten sonra vücut kendini hazırlıyor hiç strese girme ben de kasımda kimyasal gebelik yaşadım 4 ay sonra anca hamile kaldım. laboquick kullandım.hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. hangi markayı kullandınız acaba benimde bi rikiz düşüğüm var üç ay oldu hiç korunmuyoruz ama olmuyor bir türlü ...
zaten yumurtlama çok uzun sürmüyor en fazla 24 saat yumurtlamadan sonra en geç 6 saat içinde ilişki olması çok iyi olureşim çocuk çok istiyor fakat korkuyor. beni kaybetmek istemiyor. daha yumurtalamaya 9 martta başladim. 4 gün kala olmuyor herade
yazarım tabi canım ama eşimle içimizde oğlan olacak hissi var bir de tam yumurtlama gününü yakalayınccca erkek olma ihtimali yüksekmiş. hayırlısı tabi sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.canım kızın mı olacak acaba? cinsiyet belli olunca yazar mısın
Hayirli olsun canim saglikla bebegini kucagina alirsin insallah,hayirli evlat olur insallah canim darisi basimiza artikyazarım tabi canım ama eşimle içimizde oğlan olacak hissi var bir de tam yumurtlama gününü yakalayınccca erkek olma ihtimali yüksekmiş. hayırlısı tabi sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.
Allah razı olsun Rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün inşallah canım benim :)Hayirli olsun canim saglikla bebegini kucagina alirsin insallah,hayirli evlat olur insallah canim darisi basimiza artik
yazarım tabi canım ama eşimle içimizde oğlan olacak hissi var bir de tam yumurtlama gününü yakalayınccca erkek olma ihtimali yüksekmiş. hayırlısı tabi sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.
Ayyy ben iste eti cok severdim. Simdi etin kokusundan eti gordugum an tiksiniyorum. Esim zorla yedirmeye kalkti dudaklarima degmesi yetti.Evet annem uzuuunca bi sure et yiyememis abimden sonrada benden sonrada. su anda ancak kofte ve sucuk yiyebiliyor et namina :)
Kiyamam yaaAyyy ben iste eti cok severdim. Simdi etin kokusundan eti gordugum an tiksiniyorum. Esim zorla yedirmeye kalkti dudaklarima degmesi yetti.
Allah im hamilelere kolaylik versin. Insallah gecer hamileligin basi ya simdi ilerki dinemlerde gecer umarim.Kiyamam yaane yapacaksin artik baharat seviyosan bol baharatli ya da domates sosu falan yiyebiliyorsan iyi olur. Ama yiyemiyorsan yapacak bisey yok dedigim gibi yazik annecigim hala sevmez.
Bence üç tane olması bile çok güzel :) Belki bizler de oluruz ama bazı başlıklarda hiç olmayınca insanın canı sıkılıyor. Neyse inşallah hepimize uğurlu gelir birlikte beklemek :)KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YENİ HAMİLEMİZ YOK MUUUUUUUUUUUUUU
4. HAMİLEYİ LİSTEYE EKLEMEYİ ÇOK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMM
Son cümleyi anlamadım canımyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi inşallah valla canım yazması ayıp yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım
hani derler ya kalkma ayağını biraz yükseğe kaldır falan hepsini de yaptım
bi de tek silkelet hamiş kal yaptırmadım
Maşallah ne güzel :9 Allah bağışlasın :) Ben bugüne kadar 20 tane ovülasyon testi yapmışımdır. Hiç pozitif çıkmadı. Yani hep ikinci çizgi silikti. 16.30 gibi yapıyorum. Acaba doğru saatte mi yapmıyorum? Sen kaçta yaptın?teşekkür ederim :) darısı size olsun inşallah. ortak karar almak en güzeli ben ovulasyon testiyle tek ilşkiyle hamile kaldım
Maşallah ne güzel :9 Allah bağışlasın :) Ben bugüne kadar 20 tane ovülasyon testi yapmışımdır. Hiç pozitif çıkmadı. Yani hep ikinci çizgi silikti. 16.30 gibi yapıyorum. Acaba doğru saatte mi yapmıyorum? Sen kaçta yaptın
teşekkür ederim canım. ben genelde öğlen yaptım. ve en koyu olduğu gün 7 saat sonra ilişki oldu tek ilişki olmuştu zaten istersen sana atayım ovulasyon testlerimi 6 yazan gün ilşki oldu adetimin 12. günüydü. bal çörekotu tarçın kürü yapmıştım o yüzden erken yumurtladım yoksa adetim düzensiz.
yumurtalıklarında falan bi sıkıntı yoktur inşallah benim akşam yaptıklarımda oldu ama eninde sonunda çift çizgiyi gördümAnladım canım. Benim öğlen yapmam mümkün değil çalışıyorum. Ama bu ay da hamile kalmazsam artık iş yerinde yaparım öğlen arasında beklerim tuvalette biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?