2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Umarım annene benzemezsin

Vallaha annemin bunu soylemesi uzerine cok korktum hemde bebek istedigimizi bilmeden baska bi konudan tesadufen soyledi. Zaman gecince anne ya hani senin bulantin olmus ya teyzemlerin de boyle mi dedim anneannende oyleymis genetik heralde dedi. Amaan puff ne genetigi dedim. Teyzemin kizlari tek tek hamile kalip tek sorunlarinin bulanti oldugundan yakininca.... aci gercekle yuzlestim Sanirim benim de sonum ayni olacak simdiden hazirlikliyim

Hayırlı olsun azıcık sorular sorayım sana :) Tek ilişkiyle hamile kalmışın o tek ilişki ne zaman oldu Yumurtlamadan önce mi sonra mı? Adetinin kaçıncı günü ? Ayrıca belirtilerin nelerdi?
adetimin 12. günü oldu canım adetim düzensizdi çörekotu bal tarçın kürü yedim herhalde ondan erken yumurtlama oldu. tek ilşkiden önce ilişki yaklaşık bi 14 gün önce olmuştu. istersen paylaşayım ovulasyon testimi 6 yazan gün ilişki oldu. ertesi gün silikleşmişti zaten. ara ara göğüs uçlarım acımıştı şimdi bata 5 gün var ve acayip kasık batması var uyku hali var ve idrarımın rengi çok koyu başka sormak istediğin varsa sorabilirsin canım

Eklentiler

• IMG_20160228_104722.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20160229_132832.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 39
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. hangi markayı kullandınız acaba benimde bi rikiz düşüğüm var üç ay oldu hiç korunmuyoruz ama olmuyor bir türlü ...
sağ ol canım düşükten sonra vücut kendini hazırlıyor hiç strese girme ben de kasımda kimyasal gebelik yaşadım 4 ay sonra anca hamile kaldım. laboquick kullandım.

canım kızın mı olacak acaba? cinsiyet belli olunca yazar mısın
yazarım tabi canım ama eşimle içimizde oğlan olacak hissi var bir de tam yumurtlama gününü yakalayınccca erkek olma ihtimali yüksekmiş. hayırlısı tabi sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil.

Hayirli olsun canim saglikla bebegini kucagina alirsin insallah,hayirli evlat olur insallah canim darisi basimiza artik

Aynenn canım çok klasik bir cümle ama doğru sağlıklı olsun gerisi gerçekten boş

Ayyy ben iste eti cok severdim. Simdi etin kokusundan eti gordugum an tiksiniyorum. Esim zorla yedirmeye kalkti dudaklarima degmesi yetti.
Kiyamam yaa ne yapacaksin artik baharat seviyosan bol baharatli ya da domates sosu falan yiyebiliyorsan iyi olur. Ama yiyemiyorsan yapacak bisey yok dedigim gibi yazik annecigim hala sevmez.

Kiyamam yaa ne yapacaksin artik baharat seviyosan bol baharatli ya da domates sosu falan yiyebiliyorsan iyi olur. Ama yiyemiyorsan yapacak bisey yok dedigim gibi yazik annecigim hala sevmez.
Allah im hamilelere kolaylik versin. Insallah gecer hamileligin basi ya simdi ilerki dinemlerde gecer umarim.

KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

YENİ HAMİLEMİZ YOK MUUUUUUUUUUUUUU

4. HAMİLEYİ LİSTEYE EKLEMEYİ ÇOK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMM

Bence üç tane olması bile çok güzel :) Belki bizler de oluruz ama bazı başlıklarda hiç olmayınca insanın canı sıkılıyor. Neyse inşallah hepimize uğurlu gelir birlikte beklemek :)

Son cümleyi anlamadım canım

teşekkür ederim :) darısı size olsun inşallah. ortak karar almak en güzeli ben ovulasyon testiyle tek ilşkiyle hamile kaldım
Maşallah ne güzel :9 Allah bağışlasın :) Ben bugüne kadar 20 tane ovülasyon testi yapmışımdır. Hiç pozitif çıkmadı. Yani hep ikinci çizgi silikti. 16.30 gibi yapıyorum. Acaba doğru saatte mi yapmıyorum? Sen kaçta yaptın?

Eklentiler

• IMG_20160228_104722.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20160229_132832.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 20
Anladım canım. Benim öğlen yapmam mümkün değil çalışıyorum. Ama bu ay da hamile kalmazsam artık iş yerinde yaparım öğlen arasında beklerim tuvalette biraz

Anladım canım. Benim öğlen yapmam mümkün değil çalışıyorum. Ama bu ay da hamile kalmazsam artık iş yerinde yaparım öğlen arasında beklerim tuvalette biraz
yumurtalıklarında falan bi sıkıntı yoktur inşallah benim akşam yaptıklarımda oldu ama eninde sonunda çift çizgiyi gördüm

İkinci çizgiyi öbüründen koyu görmedim hiç. Bir sorun yok inşallah canım. Geçen ay ve bu ay yumurta takibi yapıldı. İlaç kullandım. On taneye yakın yumurtam oluşmuş. İki gün önce şeffaf akıntım oluşunca da test yaptım yine silik çıktı. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…