2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Anladım canım hepimiz bazı yollardan geçiyoruz inşallah sonu hayırlı olsun

ben onlara hiç uymadım canım kafama ne zaman estiyse o zaman yaptım

Bat yaklaştıkça heyecan artıyor benimle aynı olan varmı 18 Mart varsa hissettiği bişeyler var mı

Ayyy inanamıyorum yaaa Tam ekşilik bir durummuş gerçekten

Gunaydin canim uyku tutmadi kalkip yaptim ve negatif bidaha kesinlikle oncesinde yapmayi dusunmuyorum moralim bozuluyor kendimi cok kaptiriyorum en iyisi beklemek,hem bende hic belirti yok zaten hayirlisi
Günaydın Canım bende az önce yaptım ne yazıkki negatif açıkçası benm diğer çocuğmda 3 gün öncesinden pozitif çıktığı için hiç ümidim kalmadı . Bi dahaki aya inşallah artık . Benm belirtiler demekki üşütmem ile alakalıymış. O kadar çok kendimi hamile olarak düşünüyordum ki midem dahi bulanıyor du .. :)

Canim masallah Allah bagislasin bir cocugun varmis ikincisi ucuncusu neden olmasinki,ama benim daha ilk gerci daha cok yeni yeni istiyoruz ama cevremde okadar cok bebek sahibi olamayan insan varki korkuyorum bende haliyle.Ablamin dort yil olmadi hamdolsun simdi ikinciye hamile,gorumcem yedi yillik evli hala bebegi yok bende korkuyorum acikcasi ya benimde hemen olmassa diye

Günaydın kızlaaar

yesa

Cnm benim bata 29 mart ve 1 nisan yazarmısın

benim de 18 mart..ama belirti yok hiç canım..sende var mı?:)
fazla umutlanmak istemiyorum ya ama gece saat başı tuvalete gidiyorum biraz göğüslerde ağrı var ama adetten öncede oluyor o bide normalde bu dönemlerde akıntım nerdeyse hiç olmaz ama var bilmiyorum fazla da kendimi kaptırmamak için sordum bir hafta var hayırlısı bakalım

Slm kızlar bat Son 3 gün bakalım neolcak ? :) aklım karışık gerçi üç gündür ilk kez adete yakın kasik batmalarım ve sanki yumurtlama dönemini yaşıyormuşum gibi akıntı Var.acaba iki keré mi yumurtlama oldu kafam karıştı. .hormon düzenleyici 20 gün kullandıktan sonra adetim Sat 14.02.2016 da oldu ama 29.02.2016 yumurtlama dönemimde ara kanama yaşamıştım doktor yumurtanin catlamak üzere olduğunu söyleyince çalışmalara devam ettik kanamaya rağmen ..fakat şimdi de adete 3 gün var sanki yumurtlama dönemini yaşıyorum gibi kasik batmalarım hariç göğüs ucu acimasi ve hassasiyeti sanki adet belirtisi ama akıntının nedenini anlamadım doğrusu .. durumum oldukça karışık yani :) oyuzden pek umudum yok ama bakalım neolcak? Bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan varmı acaba ?

Yanlız 2 -3 aydır bu kasik batma larım beni hep yanılttı adet oldum sonrasında buyuzden umutlanmak istemiyorum ama umarım bu akıntının nedeni inş hamileyimdir

yesa

Teste başlayayım mı artık cnm

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-12-10-30-39.png
    85 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…