- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
Anladım canım hepimiz bazı yollardan geçiyoruz inşallah sonu hayırlı olsunÖyle mi?? ben de miyom ameliyatı oldum. Ama 16 ay oldu. Ama korunma süresi bitince de bebek olmadı benim. Eşime test yapıldı. sonuç kötü çıkınca bu ağustosta o da varikosel ameliyatı oldu. Altı aydır yine olmuyor. Doktor bu ay çok umutlu konuştu. Hayırlısı bakalım :)
İnşallah canım memnun oldum :)4 leri okutuyorum bu sene cok rahatım hamile olsam iyi olur artikkk :)))Bende sinif ogretmeniyim canim meslektasiz,insallah en kisa zamanda hamiste oluruz:)
ben onlara hiç uymadım canım kafama ne zaman estiyse o zaman yaptımTeşekkür ederim. Test kutusunda bir sürü şey yazıyor: 4saat tuvalaete gitmeyin, 2 saat öncesinden su içmeyi bırakın, sabah ilk idrarla yapmayı, sabah 11 ya da akşam 8'de doğru çıkar. vb.şeyler yazıyor. Bir sürü kriter var. Onları tutturamıyorum ben galiba.
Bende ikinci siniflari okutuyorum yibo oldugu icin sadece 4 ogrencim var bende cok rahatim burdan gitmeden bebis olsun istiyorum ama bu ay pek umudum yok bakalim hayirlisi.İnşallah canım memnun oldum :)4 leri okutuyorum bu sene cok rahatım hamile olsam iyi olur artikkk :)))
benim de 18 mart..ama belirti yok hiç canım..sende var mı?:)Bat yaklaştıkça heyecan artıyorbenimle aynı olan varmı 18 Mart varsa hissettiği bişeyler var mı
canm senin bat 14 mü yarın test yapmayı düşünüyormusun :)Bende ikinci siniflari okutuyorum yibo oldugu icin sadece 4 ogrencim var bende cok rahatim burdan gitmeden bebis olsun istiyorum ama bu ay pek umudum yok bakalim hayirlisi.
Ayyy inanamıyorum yaaaCanım ya burada bir konu vardı tam başlığı "silkelet hamiş kal"
eksi sözlüğe falan düştü çok geyik döndü çok afedersin beraberlikten sonra kocaları silkeliyorlarmış eşlerini ayyyy gülmekten yazamıyorum sonra liste falan vardı ayse kocasına silkeletti hamiş kaldı diye hamiş de hamile demek bu aradauzun zaman oldu biz hala dalgasını geçeriz de ama böyle dediğime bakmayın hamile kalamazsam her yolu denerim
Gunaydin canim uyku tutmadi kalkip yaptim ve negatif bidaha kesinlikle oncesinde yapmayi dusunmuyorum moralim bozuluyor kendimi cok kaptiriyorum en iyisi beklemek,hem bende hic belirti yok zaten hayirlisicanm senin bat 14 mü yarın test yapmayı düşünüyormusun :)
Günaydın Canım bende az önce yaptım ne yazıkki negatif açıkçası benm diğer çocuğmda 3 gün öncesinden pozitif çıktığı için hiç ümidim kalmadı . Bi dahaki aya inşallah artık . Benm belirtiler demekki üşütmem ile alakalıymış. O kadar çok kendimi hamile olarak düşünüyordum ki midem dahi bulanıyor du .. :)Gunaydin canim uyku tutmadi kalkip yaptim ve negatif bidaha kesinlikle oncesinde yapmayi dusunmuyorum moralim bozuluyor kendimi cok kaptiriyorum en iyisi beklemek,hem bende hic belirti yok zaten hayirlisi
Canim masallah Allah bagislasin bir cocugun varmis ikincisi ucuncusu neden olmasinki,ama benim daha ilk gerci daha cok yeni yeni istiyoruz ama cevremde okadar cok bebek sahibi olamayan insan varki korkuyorum bende haliyle.Ablamin dort yil olmadi hamdolsun simdi ikinciye hamile,gorumcem yedi yillik evli hala bebegi yok bende korkuyorum acikcasi ya benimde hemen olmassa diyeGünaydın Canım bende az önce yaptım ne yazıkki negatif açıkçası benm diğer çocuğmda 3 gün öncesinden pozitif çıktığı için hiç ümidim kalmadı . Bi dahaki aya inşallah artık . Benm belirtiler demekki üşütmem ile alakalıymış. O kadar çok kendimi hamile olarak düşünüyordum ki midem dahi bulanıyor du .. :)
fazla umutlanmak istemiyorum ya ama gece saat başı tuvalete gidiyorum biraz göğüslerde ağrı var ama adetten öncede oluyor o bide normalde bu dönemlerde akıntım nerdeyse hiç olmaz ama var bilmiyorum fazla da kendimi kaptırmamak için sordum bir hafta var hayırlısı bakalımbenim de 18 mart..ama belirti yok hiç canım..sende var mı?:)
Oo seninki daha süpermis inşallah canımBende ikinci siniflari okutuyorum yibo oldugu icin sadece 4 ogrencim var bende cok rahatim burdan gitmeden bebis olsun istiyorum ama bu ay pek umudum yok bakalim hayirlisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?