Aynen bende ovulasyon testi yaptim. Iste ilk ovu testinde hamile kaldim ama ben yatmadim direk kalktim..
Sağ ol canimÇok sevindim senin adına cnm tebrikler inş çok sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Kaç haftalık
Kizlar sali gunu gebe olgumu ogrendim beta 55 ti. Carsamba 105.24 e cikti. Progeston 44 tu. Bugun beta 296.54 progesteron 32. Sizca dusuk tehlikem varmi moralim bozuldu. Doktor progesteron 9 yada 10lara duserse tehlike var dedi.
Beta guzel bu dalgalanmalar normal dedi ama yinede sancin kanaman okursa gel dedi. Endiselendim canim. Korkuyorum.canım ben anladım
şimdi beta katlanarak gitmesi lazım ki öyle olmuş
progeston 32 çıkmış ama 9 -10 tehlikeymiş
eee neden moralin bozuldu ki ? değerlerin güzel değil mi ben mi yanlış okuyorum mesajı
tebrik ederim :) darisi bizim başimizda inşSağ ol canimtakvim 4gosteriyor ama 3 buçuk sanirim.
Beta guzel bu dalgalanmalar normal dedi ama yinede sancin kanaman okursa gel dedi. Endiselendim canim. Korkuyorum.
Saol canim inssssssanladım canım da doktor normal deyince korkma
kanaman olursa da gidersin sen böyle endişelenirsen asıl kötü olur hep pozitif düşün iyi olacak de
teşekkür ederim :) darısı size olsun inşallah. ortak karar almak en güzeli ben ovulasyon testiyle tek ilşkiyle hamile kaldımtebrik ederim :) darisi bizim başimizda inşbu ay hamile olacakmiyim bilmiyorum hissedemiyorum bunu. yarin yada pazar günü yumurtalama dönemi.. eşim bi dahaki aya yapalım diyo. çünkü perşembe günü doktora gidicem kanda farkli çikarsa anlayamayiz ki nolucak ya
teşekkür ederim :) darısı size olsun inşallah. ortak karar almak en güzeli ben ovulasyon testiyle tek ilşkiyle hamile kaldım
eşim çocuk çok istiyor fakat korkuyor. beni kaybetmek istemiyor. daha yumurtalamaya 9 martta başladim. 4 gün kala olmuyor heradeteşekkür ederim :) darısı size olsun inşallah. ortak karar almak en güzeli ben ovulasyon testiyle tek ilşkiyle hamile kaldım
kızlar ovulasyon testinde güvenilir marka hangisi kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim ben de bu ay kullanmak istiyorum...
tşk ederim bende bu ay kullanıcam inşallah bu ay tutarCnm genel herkes Laboquick markasını öneriyor bende bu ay ilk defa kullanmayı düşünüyorum
tşk ederim bende bu ay kullanıcam inşallah bu ay tutar
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. hangi markayı kullandınız acaba benimde bi rikiz düşüğüm var üç ay oldu hiç korunmuyoruz ama olmuyor bir türlü ...teşekkür ederim :) darısı size olsun inşallah. ortak karar almak en güzeli ben ovulasyon testiyle tek ilşkiyle hamile kaldım
Hahahah ay sen beni guldurdun ya Allahta seni guldursunneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee YESIMBOZ MUUUUUUUUUUUU
HEM DE AYNI BAT MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA İYİ Kİ GELDİN CANIM YAAAAAAAA BERABER HAMİLE KALIRSAK SÜPER Bİ İKİLİ OLURUZ psikopata bağlarız artık
Hahahah ay sen beni guldurdun ya Allahta seni guldursunSuper olur yaa combo olur Innnnsallaaahhh.
Aaa.. ne güzel cnm ya inşallah benimde bebegim olur toprağım :)Bende sansunluyum hatta samsunda kaliyorum. Ben cok taktim kaldim mi kalmadim mi tuttu mu tutmadi mi adet olcam mi. Testim pozitif ciktigi halde olurum diyordum. Ama bebegimle ayni bedeni paylasiyoruz.
Sonuç neyse yinede haberleselim cnm hadi inş bizde sewindirir rabbim inşben de canım eğer olmazsam 23ü sabah ilk idrar ile yapayım diyorum bat 22 si :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?