• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

İkinci çizgiyi öbüründen koyu görmedim hiç. Bir sorun yok inşallah canım. Geçen ay ve bu ay yumurta takibi yapıldı. İlaç kullandım. On taneye yakın yumurtam oluşmuş. İki gün önce şeffaf akıntım oluşunca da test yaptım yine silik çıktı. Hayırlısı bakalım
elbette hayırlısı olsun canım hakkında

elbette hayırlısı olsun canım hakkında
Teşekkür ederim. Test kutusunda bir sürü şey yazıyor: 4saat tuvalaete gitmeyin, 2 saat öncesinden su içmeyi bırakın, sabah ilk idrarla yapmayı, sabah 11 ya da akşam 8'de doğru çıkar. vb.şeyler yazıyor. Bir sürü kriter var. Onları tutturamıyorum ben galiba.

Bence üç tane olması bile çok güzel :) Belki bizler de oluruz ama bazı başlıklarda hiç olmayınca insanın canı sıkılıyor. Neyse inşallah hepimize uğurlu gelir birlikte beklemek :)

3 eskidendi canım artık 4

(dört)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Evet birlikte beklemek çok heyecanlı :) bu topik de harika olmazsa nisan topiğini açar yesamız yesa yesa :KK76:

aynen canım benim 22 mart benim bat 0 belirti var şu an

olmazsam 23 mart elimdeki tek gebelik testini yapacağım

olmazsa

24 mart YENİ TOPİK :KK70:

Son cümleyi anlamadım canım :KK70: :KK70:

Canım ya burada bir konu vardı tam başlığı "silkelet hamiş kal"

eksi sözlüğe falan düştü çok geyik döndü çok afedersin beraberlikten sonra kocaları silkeliyorlarmış eşlerini ayyyy gülmekten yazamıyorum sonra liste falan vardı ayse kocasına silkeletti hamiş kaldı diye hamiş de hamile demek bu arada :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: uzun zaman oldu biz hala dalgasını geçeriz de :KK70::KK70: ama böyle dediğime bakmayın hamile kalamazsam her yolu denerim :KK70::KK70:

DUYDUM Kİ BU SAAT OLMASINA RAĞMEN ARAMIZDA FOLİK ASİT İÇMEYENLER VARMIŞ

HAYDİ KIZLAR FOLİK ASİT ALMAYA

A Antihindistancevizi ........................6 mart :anneadayı::nazar:
B badehu .........................................8 mart:anneadayı::nazar:
@nefertiti989...................................10 mart:anneadayı::nazar:
Gullerdiyarindanbiri Gullerdiyarindanbiri ...............................16 mart :anneadayı::nazar:
M Mrcege ...........................................11 mart
Zanamm174 Zanamm174 ...................................12 mart
masal3487 masal3487 ......................................14 mart
mutlubirisi mutlubirisi ....................................14 mart
55burcu55 55burcu55 ......................................14 mart
A asenacimbom ..................................15 mart
loliss loliss ................................................15 mart
oh_ne_ala oh_ne_ala ......................................15 mart
Cirkinsurat Cirkinsurat ......................................17 mart
CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN ................................18 mart
syma12 syma12 ............................................18 mart
Bihter34 Bihter34 ..........................................19 mart
durulavinya durulavinya .....................................19 mart
mrveee28 mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
nurrr35 nurrr35 . ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa yesa .................................................22 mart
Y YESIMBOZ ................................22 mart
@nisandeniz.........................................23 mart
ebru190514 ebru190514 .......................................23 mart
Enise54 Enise54 .............................................23 mart
@bhr_su..............................................25 mart
aysesahra aysesahra ........................................26 mart
Melisaveannesi Melisaveannesi .......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
agustos72 agustos72 ...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
pembesu pembesu .......................................8 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
E eniyikadinoyuncu ..........................4 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
K kubito .............................................6 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@-Lidya- ..........................................9 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
H Hurremim ......................................10 mart bir sonraki aya inşallah :KK36:)
jtaime020626 jtaime020626 ................................11 mart bir sonraki aya inşalla:KK36:)
_meLinDa_ _meLinDa_ ..................................13 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@tubaender .....................................11 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)

aynen canım benim 22 mart benim bat 0 belirti var şu an

olmazsam 23 mart elimdeki tek gebelik testini yapacağım

olmazsa

24 mart YENİ TOPİK :KK70:
Canim 22 marta daha cok var belirti olmasi imkansiz simdi,oluyor diyenlerde tamamen psikolojik.

DUYDUM Kİ BU SAAT OLMASINA RAĞMEN ARAMIZDA FOLİK ASİT İÇMEYENLER VARMIŞ

HAYDİ KIZLAR FOLİK ASİT ALMAYA

A Antihindistancevizi ........................6 mart :anneadayı::nazar:
B badehu .........................................8 mart:anneadayı::nazar:
@nefertiti989...................................10 mart:anneadayı::nazar:
Gullerdiyarindanbiri Gullerdiyarindanbiri ...............................16 mart :anneadayı::nazar:
M Mrcege ...........................................11 mart
Zanamm174 Zanamm174 ...................................12 mart
masal3487 masal3487 ......................................14 mart
mutlubirisi mutlubirisi ....................................14 mart
55burcu55 55burcu55 ......................................14 mart
A asenacimbom ..................................15 mart
loliss loliss ................................................15 mart
oh_ne_ala oh_ne_ala ......................................15 mart
Cirkinsurat Cirkinsurat ......................................17 mart
CaYLak GeLiN CaYLak GeLiN ................................18 mart
syma12 syma12 ............................................18 mart
Bihter34 Bihter34 ..........................................19 mart
durulavinya durulavinya .....................................19 mart
mrveee28 mrveee28 .......................................20 mart
@__ATALANTE ..............................20 mart
@gnl86 ...............................................21 mart
nurrr35 nurrr35 . ..........................................21 mart
@the İlknur ........................................22 mart
yesa yesa .................................................22 mart
Y YESIMBOZ ................................22 mart
@nisandeniz.........................................23 mart
ebru190514 ebru190514 .......................................23 mart
Enise54 Enise54 .............................................23 mart
@bhr_su..............................................25 mart
aysesahra aysesahra ........................................26 mart
Melisaveannesi Melisaveannesi .......................................26 mart
@h-emiriminannesi_ .........................27 mart
agustos72 agustos72 ...........................................? mart
@umut-90............................................? mart
pembesu pembesu .......................................8 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
E eniyikadinoyuncu ..........................4 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
K kubito .............................................6 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@-Lidya- ..........................................9 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
H Hurremim ......................................10 mart bir sonraki aya inşallah :KK36:)
jtaime020626 jtaime020626 ................................11 mart bir sonraki aya inşalla:KK36:)
_meLinDa_ _meLinDa_ ..................................13 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
@tubaender .....................................11 mart (bir sonraki aya inş :KK36:)
Su listede hamile arkadaslarin karsisindaki hamile logosunu gördükce nasil özeniyorum insallah benim ismimin karsindada buay bu logo olur

Canım belirtilerin var mı varsa Nasıl?

yok canım 0 belirti var bende

sabah kızlar yazdılar belirti diye tek biri bile yok ama dediğim gibi kişiden kişiye değişebilir :)

Canim 22 marta daha cok var belirti olmasi imkansiz simdi,oluyor diyenlerde tamamen psikolojik.

olabilir canım bu da mantıklı :):KK74:

Su listede hamile arkadaslarin karsisindaki hamile logosunu gördükce nasil özeniyorum insallah benim ismimin karsindada buay bu logo olur

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen Allahın izniyle hayırlısıyla kallllll logo kapında köpeğin olsun :KK70:

yok canım 0 belirti var bende

sabah kızlar yazdılar belirti diye tek biri bile yok ama dediğim gibi kişiden kişiye değişebilir :)

olabilir canım bu da mantıklı :):KK74:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen Allahın izniyle hayırlısıyla kallllll logo kapında köpeğin olsun :KK70:
Cnmmmmmmm insalllahhhh hepimizinnn olsunnn :KK68:

Insallah cnm nebiliyim yoruldum beklemekten,, Rabbim insallah daha bekletmez,, insallah hepimize buay müjdeli haberi almayi nasip eder
Nezamandan beri istiyorsun canim?evet yorucu bir surec olmali her ay beklemek gercekten zor:(
benim ucuncu ayim her ay olmayan belirtiler kuruyorum acaba gebelik belirtisimi diye.Ama Allah nezaman nasip ederse ozaman olur bizede dua etmek ve uzerimize duseni yapip sabretmek dusuyor.

Ablamdan biliyorum bu surecte ne kadar rahat olunursa okadar cabuk oluyor:))

Cnm 2015 haziran ayindan beridir 3ay sonra 1 sene olucak ilk aylar bende öyle sürekli belirti buluyordum artik 9aydir vucüdumu iyice tanidim adet öncesi neler oldugunu ama artik kasik agrimda olsa gögüsüm büyüsede kasikta batmalar olsada midem bulansada sik tuvalete ciksamda iste nebiliyim gögsümde damarlar belirginlessede vs. vs. Yemiyorum artik 6ay bunlari iyi yedim artik su son 3aydir yemiyorumm

Nezamandan beri istiyorsun canim?evet yorucu bir surec olmali her ay beklemek gercekten zor:KK43:
benim ucuncu ayim her ay olmayan belirtiler kuruyorum acaba gebelik belirtisimi diye.Ama Allah nezaman nasip ederse ozaman olur bizede dua etmek ve uzerimize duseni yapip sabretmek dusuyor.

Ablamdan biliyorum bu surecte ne kadar rahat olunursa okadar cabuk oluyor:))
Cnm cvp verdim alinti yapmayi unutmusum üstteki msj senin icin

yumurtalama günü bu hafta sonu cumartesi de oluyor pazarda.. sanirim pazar günüymüş emin olamadim pek... 4 gün varken akıntım az geldi bende.. sarimsi gibi bişey.. çatladi mi acabaa?
Bilmiyorum bende saridan sonra iki gun seffaf uzayan akinti oldu simdi bitti catladi mi anlayamadım ama yumurtlama gunu diye cmt gösteriyor

Cnm 2015 haziran ayindan beridir 3ay sonra 1 sene olucak ilk aylar bende öyle sürekli belirti buluyordum artik 9aydir vucüdumu iyice tanidim adet öncesi neler oldugunu ama artik kasik agrimda olsa gögüsüm büyüsede kasikta batmalar olsada midem bulansada sik tuvalete ciksamda iste nebiliyim gögsümde damarlar belirginlessede vs. vs. Yemiyorum artik 6ay bunlari iyi yedim artik su son 3aydir yemiyorumm
Hakkimizda hayirlisi olsun tatlim Allahin izniyle olmayacak sey degil sadece biraz sabir.
Burda hep beraber birbirimize destek olarak bekliyoruz iste kimisi ilk ayinda kimisi bir kac ay icinde kimisi daha gec ama hemen hemen hepsi bebis sahibi oluyor.Bakalim Allah bize ne zaman nasip edecek:)

Back