- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
merhaba kızlar ben dün idrar testi ile bugün de kan testi ile bata 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim. :)
teşekkür ederim :) darısı size olsun inşallah. ortak karar almak en güzeli ben ovulasyon testiyle tek ilşkiyle hamile kaldım
aynen canım yaaaaaaaaa her gün yumurta peynir süt yemeyeni döveriz
Yok cnm heyecana kapılıp yaptım daha önceki aylarda sonrada yok daha erken falan diye o umudu yitirmedim ama inan bu daha kötü günün geçiyor ve adet oluyor bi iki gün sonrasında .. yani sonuç olumsuz .. bu duyguyu yaşamaktansa beklemek daha iyi .. olan bize oluyor umutlara yani :)Aman canim yapma test falan ben dun yaptim bata 4 gun vardi tabiki negatif suan adet olacakmisim gibi hissediyorum zaten hicbir belirtide yok hakkimizda hayirlisi olsun.
Belirtiler var gibi daha erken diye test yapmiyorum beklemedeyim bakalim.
Ay ever her gun yumurta peynir sut yogurt ceviz muz kesin
Belirtiler var gibi daha erken diye test yapmiyorum beklemedeyim bakalim.
Ay ever her gun yumurta peynir sut yogurt ceviz muz kesin
aaaaaaaaaaaa nasıl yaaa var mı belirti ben de hiç bir şey yok hatta daha dinamik hissediyorum yaa yorgunluk falan olurmuş ya hiç yok :)
Malesef bende çok dinamiğim..
canım dur yaaa daha var bat a belirti hissetmemek normal hem her bünye aynı değil ki :)
Bilmiyorum ama umudumu kaybediyorum yavaş yavaş..
daha 11 gün var nasıl belirtiler var ?
aaa neden canım yaaa dur bi bakalım değerlendirdiniz demi bu ayı güzel bir şekilde:)
Yumurtlama günüm hesaplara göre 6sıydı benim hissettiğim 5iydi. Ve 5inden bir hafta önceyi çok güzel değerlendirdik , 5inide değerlendirdik ama sonrasında pek bi çalışma olmadı sadece 1 kere oldu. Artık olur mu olmaz mı bilmem
Evet iste bana garip gelende bu. Basta regl olcam sanirim dedim ama sonra baktim daha kac gun var. 1 haftadir asiri derecede istahliyim yiyip yarim saat sonra acikiyorum ki normalde ciddi anlamda guzel beslenen 'diyette' diyebilecegin bir insanim. Hafta basinda rahmimde ani, bisey saplanir gibi kasilmalar hissettim yumurtaliklarim da da agrilar. Ayrica normalde aksam isten cikip 2 saat spor yapan bi insanim son gunlerde spor yapmayi gectim eve gidip ustumu degistirip evden cikmaya mecalim yok yatip uyumak istiyorum. Surekli esner vaziyetteyim. ve 2-3 gundur sanirim regl olacak gibi ciddi bi agrim var hem kasigimda hem belimde arada bir bacagima vuruyor.
Su an baska bi sorun mu var hamile miyim hamileysemde saglikli midir bilemiyorum ama daha once hic boyle olmamistim bi gariplik var. 25 yasindayim henuz ilk ayimiz bebek icin, oyle umutlu falanda degilim istiyorum ama rahat bi insanim ne yalan soyleyeyim :) sonucta bi mucize,varsa vardir yoksa yapabilecegim hicbisey yok aglasam da uzulsem de. Ne bileyim garipsedim iste paylasmak istedim :)
yesa Dedigin gibi bunyeden bunyeye farkeder. Belki de baska birsey var bende bilmiyorum
Umarım vardır canım.Benimde bat 20 mart pek uyku durumu filan yok ama sol kasıkta ara ara batma ve rehim içinde yanma kasılma gibi durumlar var. Birazda gögüs ucunda kararma var. Valla bilmiyorum kendimi çok dinliyorum aslında böyle olmaması gerek ama duramıyorum ne yapayım..
kızlar yaaa ikinizde de bir şeyler varmış
ben de hiç bir şey yokkkk neyse bakalım hayırlısı :)
Canim benim cok samimi bi arkadasimin hic aklinda yoktu korunmayi birakti ve bi kere bile bebek lafi duymadim kiz gunlerini dahi takip etmeyen rahat bi insan. Dusun kiz hicbirsey hissetmemis regli 3-4 gun gecmis anca oyle 'aaa ben regl olmadim' diye doktora gitmisHicbir belirti olmayabiliyor. Kisiden kisiye gore degisiyor.
aynen canım ben de buna inanıyorum
nasıl hamilelik süreci bile kişiden kişiye farklılık gösteriyorsa o da öyle
hayırlısı olsun hepimiz için
Kesinliklee. Bak mesela annem ben daha regl olmadan bulantilarim basladi bayilcak gibi oluyodum usuttum sandim nane limon iciyodum diyor. Sonra zaten garibim dogumhaneye bile kusarak girmis. Az cektirmedin bana diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?