- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
yumurtalama günü bu hafta sonu cumartesi de oluyor pazarda.. sanirim pazar günüymüş emin olamadim pek... 4 gün varken akıntım az geldi bende.. sarimsi gibi bişey.. çatladi mi acabaa?
bakalım.. bi yandan korkuyorum bi yandan da umutluyum.. iki karişik duygum var..Bana görede benimki bir gün önce yumurtlamam oldu. Bence olabilir değerlendirin her iki günde bir çalışma yapın :)
Kizlar yarin il merkezine gidicez regl son uc gun var yarinda iki gun once olacak,kan testi yapsam cikarmi regl gecincemi yapsam
Bence cikar cnm kanda erken belli oluyorKizlar yarin il merkezine gidicez regl son uc gun var yarinda iki gun once olacak,kan testi yapsam cikarmi regl gecincemi yapsam
merhaba kızlar ben dün idrar testi ile bugün de kan testi ile bata 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim. :)
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
4. hamilemiz de gelmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yuppppiiii aranıza yeni geldim hepinize kucak dolusu sevgileeeerrrr
aaaa isabet olmuş o zaman canım aslında ben dün yazacaktım ama kan vereyim emin olayım dedim :) Rabbim hamişlere hayırlısıyla bebişlerine kavuşmasını hamile kalmak isteyenlere de tez zamanda göbüşlerinin dolmasını nasip etsin inşallah :)KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
YENİ HAMİLEMİZ YOK MUUUUUUUUUUUUUU
4. HAMİLEYİ LİSTEYE EKLEMEYİ ÇOK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMM
aaaa isabet olmuş o zaman canım aslında ben dün yazacaktım ama kan vereyim emin olayım dedim :) Rabbim hamişlere hayırlısıyla bebişlerine kavuşmasını hamile kalmak isteyenlere de tez zamanda göbüşlerinin dolmasını nasip etsin inşallah :)
Tebriklerrrrrrr gözün aydin cnm sagsalim kucaginada alirsin insalllahh,,, artik darisi bizlere..merhaba kızlar ben dün idrar testi ile bugün de kan testi ile bata 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim. :)
Ben yumurta aki gb akinti yasadim yumurtlama gununden itibaren halende devam ediyor ama adete yakin cok yogundu simdi okadar degil.Slm kızlar bat à günler kala akıntı yaşayan varmı ? Bu gebelik belirtisi mi adet belirtisi midir acaba bilgisi olan var mı ?
çok teşekkür ederim canım tez zamanda siz de kocaaa göbüşlü olursunuz inşallahTebriklerrrrrrr gözün aydin cnm sagsalim kucaginada alirsin insalllahh,,, artik darisi bizlere..
Allah razi olsun canim dualarim sizinle Rabbim tez zamanda guldursun hepiniziCanim hayirli olsun saglikla bebegini kucaginaal insallah darisi bize olsun bizler icinde dua edin hamisler
tebrik ederim hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun:)yuppppiiii aranıza yeni geldim hepinize kucak dolusu sevgileeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?