2016 MART AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER...

Kesin bende olucam ozaman ya hiç umudum yok nedense :/ umarım kısa zamanda bizede nasip olur..

canım bak onda da aynı belirtliler varmış ve şu an hamile

senin bu mesaja sevinmen lazım neden umudum yok dedin

dur bakalım kırmızı kart yemeden umut bitmez :)

canım bak onda da aynı belirtliler varmış ve şu an hamile

senin bu mesaja sevinmen lazım neden umudum yok dedin

dur bakalım kırmızı kart yemeden umut bitmez :)
Haklısın cnm :) ama 3 ay o.duyguyu yaşadım hatta ilk ay kesin hamileyim dedi adetim 4 gün gecikmişti meğer iltihap olmuş ondan olmamışım ama bildiğin baş dönmesi kasik batmalari vardı hatta ama sonuç olumsuz :) Son 2 ayda ara kanama yaşıyorum yumurtlama kanamasi yani ondan dolayı pek ümidim yok ama Son 4 gün bakalım sonuç ne olcak ?

Canim samsunlumusun. Niyeyse yesa ve seni hamile gibi hissettim sizi.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hadi inşallah valla canım yazması ayıp yumurtlama günlerini değerlendirdik bakalım

hani derler ya kalkma ayağını biraz yükseğe kaldır falan hepsini de yaptım

bi de tek silkelet hamiş kal yaptırmadım

anladım canım benim en güzeli aslında hiç düşünmemek kafaya takmamak ama nasıl yapılır ki bu hiç bilemedim :)

Aynen bende ovulasyon testi yaptim. Iste ilk ovu testinde hamile kaldim ama ben yatmadim direk kalktim..

Evet cnm samsunluyum. .ayyy inşallah cnm ya çok istiyoruz ağzının duası olur inşallah :)
Bende sansunluyum hatta samsunda kaliyorum. Ben cok taktim kaldim mi kalmadim mi tuttu mu tutmadi mi adet olcam mi. Testim pozitif ciktigi halde olurum diyordum. Ama bebegimle ayni bedeni paylasiyoruz.

Gullerdiyarindanbiri

Cnmm hamilemisiiin
Seninle konuşmuştuk dimi sendemi kürtaj olmuştun ne zaman olmuştun yoksa yanlışmı hatırlıyorum

Bende hep öyle diyorum ama işte şu merak yokmu :) adet geçmeden test yapmicam tabi ama tutucam kendimi olmazsa tabi o kırmızı kart..
Aman canim yapma test falan ben dun yaptim bata 4 gun vardi tabiki negatif suan adet olacakmisim gibi hissediyorum zaten hicbir belirtide yok hakkimizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…