Kizlar cok kotuyum.doktordan geliyorum tek kesede cift gebelik yasiyorum.ikiz diye deli gibi mutlu olduk ama tek kese icinde oldugundan doktorum riskli o yuzden takip edemem ddi. Ozel burda meshur olan bi doktora gittik hemen arada hic perdeleri yok boyle en fazla 7 aya kadar gelebildi bu sekilde ni gebelik ddi sonra kordonlari dolandi ikisini de kaybettik ddi.boyle bi durumda en mantiklisi birini sonlandirmak ddi.hemde hemen 7+2 lermis.cok kotuyum ben bunu yapamamki
daha önce rutin kontrollerde emine hanıma gitmiştim iyi bir doktordur. hamilelik için ilk kontrole acıbadem meliha hanıma gittim ama hala kararsızım. her iki doktordan da memnunum ama ümit vişnelik hastanesini pek sevmiyorum acıbadem in de fiyatları düşündürüyor biraz.ÜMİT VİŞMELİK EMİNE ELMAS ETİZE E GİDİYORUM SEN KİME GİDİYOSUN
Tamam canim tesekkur ederimRahat olun hcg artmış azalırsa sorun oluyor mesala ben kızımdan önce bir de kimyasal gebelik yaşamıştım hcgm çift rakamdı gün be gün azalıp regl olarak sonlanmıştı gebeliğim mesala
Kızımda bende sizin gibi çok sabırsızdım bu çok normal sadece olumsuz düşünmeyin diye yazdım çünkü stresle bebeği etkiliyoruz üzüntü strese gelmiyor gebelik sizde bilirsiniz ki inşallah hepimiz zamanı geldiğinde bir bir doğurcaz bebekleri
ben de varim canim insallah
ne denir bilemedim canım.. birkaç doktordan daha fikir alsan imkanın varsa?Kizlar cok kotuyum.doktordan geliyorum tek kesede cift gebelik yasiyorum.ikiz diye deli gibi mutlu olduk ama tek kese icinde oldugundan doktorum riskli o yuzden takip edemem ddi. Ozel burda meshur olan bi doktora gittik hemen arada hic perdeleri yok boyle en fazla 7 aya kadar gelebildi bu sekilde ni gebelik ddi sonra kordonlari dolandi ikisini de kaybettik ddi.boyle bi durumda en mantiklisi birini sonlandirmak ddi.hemde hemen 7+2 lermis.cok kotuyum ben bunu yapamamki
Kizlar cok kotuyum.doktordan geliyorum tek kesede cift gebelik yasiyorum.ikiz diye deli gibi mutlu olduk ama tek kese icinde oldugundan doktorum riskli o yuzden takip edemem ddi. Ozel burda meshur olan bi doktora gittik hemen arada hic perdeleri yok boyle en fazla 7 aya kadar gelebildi bu sekilde ni gebelik ddi sonra kordonlari dolandi ikisini de kaybettik ddi.boyle bi durumda en mantiklisi birini sonlandirmak ddi.hemde hemen 7+2 lermis.cok kotuyum ben bunu yapamamki
hayırlısı olsun insallah, cınarlıya gıdıyorum suan. birkac yer daha vardı aklımda bir denerim diye ama tecrube ve kadrosuna guvenıyorum, sanırım degıstırmıcem. Yine de belli olmaz.İnşallah:) hakkımızda hayırlısı:)hangi hastaneye gideceksin takip için?..
Canım bende sat a göre 7 ama ultrasonda 6 haftalık göründüSelam kızlar hamileliğini yeni öğrenenleri, keseyi görenleri,kalp atışını duyanları ayrı ayrı tebrik ederim. dün bizde gittik dr a pembe akıntım geliyordu dr endişe edilecek bişey olmadığını söyledi. kesemiz büyümüş henüz kalp atışı yok haftaya yada sonraki hafta duyucaz inşallah. 5.haftadaymışım ben sat a göre 7 ama gec yumurtlamışsındır dedi. progestan verdi, düşüğü engelleyici nitelikte değil kasık ağrını hafifletir dedi. progetanla ilgili bilgisi olan varmı?
Haftaya çarşamba duyacağız Allah ın izniyleKızlar bebişlerinizin kalp atışlarını duyabildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?