Canım allah şimdiden yardımcın olsun bizde bugün doğuma gidecektik bizim sezeryandı ama bizim oğlan biraz aceleci davrandı ayın 8 inde gece 1:30 da sancılandım suyum geldi sabah 4:08 de spinal anestezi ile sezeryanla doğdu sende kendine çok dikkat et sağlıkla doğur bebeğinibu arada sümüksü kanlı şey gelmiyo, kanlı su gelip duruyo diyodum ya, başladıktan 2,5 saat sonra o mukozal yapıda olan nişan da geldi, demek ki prosedür herkes de değişebiliyomuş gerçekten :)
ayakta çok durduğumda hep alttan bıçak batardı çok fena, artık an itibariyle ayağa kalktığım an daha da dayanılmaz bıçaklar batıyo ama oturunca geçiyo yani hala bel ağrısı dışında doğum belirtisi doğum sancısı yok, bakalım gece mi baskın yapacak napıcak :))
geçmiş olsuunn, neyse geçmiş Allah tan emzirmede de sıkıntınız yokmuş şükür, bize de nasip olsun sağlıkla inşallah :))
bozma moralini canım benim ya, doktor şaşkınlığına kılıf uydurmuştur ultrason haftasına göre söylüyorum diye, kaldıki başı boyu iyiyse zaten kendi haftasıyla uyumludur kilosu da, göbek gelişimi de biraz geride olsa bişey olmaz merak etme sen, sağlıkla gelir kuzu üzmez annesini Allah ın izniyle, sen içini ferah tut duanı tek Allah ım yardım eder :)
amin amiiinn :)
belkide o dediğindendir canm. değişik birşey bana ilk defa oluyor ve kaç saatir de devam ediyor nstlerde hiç saancım çıkmıyordu nihayet bi tane doğum öncesi hazırlık belirtim olduBu bahsettigin bana da oluyo Yalanci kasilmalar yanlisim yoksa braxton hicks dedikleri Benimde oldugu zaman tuvalet ihtiyaci adet sancisi gaz sancisi gibi hepsi bi anda hücum ediyo sanki
Canım ben çok kullanmadım 26 da başladım 32 de bıraktım bilmiyorum belki benimde olmaz normal hayırlısı olsunCanım progesteron un etkisi bu zaten erken doğumu geciktiriyor ben 6. Haftadan beri kullanıyorum o yüzden hiç normal doğum olacağını düşünmüyorum.
Allah analı babalı büyütsün canım sanki bende böyle olcam gibi hissetmeye başladım darısı başımıza inşallah bizde beklesekte bu hızda alırız kucağımıza se epidural anestezi aldın sanırım doğumu geciktriyor diyorlar herkes farklı birşey diyor insan kararsız kalıyorBu topicte sanirim en gec dogum yapan benim (41 haftayi bitirmistim). Sabir kizlar bebislr muhakkak geliyor ve kesinlikle hicbir gebelik birbirine benzemiyor. Ilk oglum geldiginde 39 hafta bile bitmemişti aama bu kez 41e kadar bekledik pazartesi gunu ogleden sonra cuma gunu icin yatis planlarken sali sabahi agriyla uyandim ve bir iki saat icinde de geldi bebis. Bugun iki gunluguz cok sukur bir sikintimiz yok arada abimiz uzerine abaniyor zarar verecek diye korkuyoruz ama o da zamanla gecer insallah diye umut ediyoruz. Herkese hayirli sağlıklı dogumlar diliyorum. Eger sansiniz varsa epidural anesteziyi de muhakkak deneyin derim
Cnm inşallah iki haftamiz var bu sırada biraz daha kilo alır güzel kızın.. Ama kilosu iyi endişelenme sağlıklı olsun da minik olsun zamanla tombikleşecekGünlerimiz aynı canım benim de bugün 3080 di kızımın kilosu bende niye büyümüyosun ki kızım diye söyleniyordum maşallah oğluna keşke benimkide öyle olsa çünkü söylenenle doğum kilosu aynı olmuyor eksik doğuyorlar birde ilk gün 200 gr eksiliyorlar minicik kalır bal kızımbende de sancı yoktu açılma ve yumuşamada yok bende gelmiycek sanırım bu kız sanki senin daha erken olcak gibi canım sağlıkla gelsinler inşallah
ben de tam tersi suni sancı verilirde açılma olmazsa acil sezeryan yaparlarsa diye korkuyorum.Cnm inşallah iki haftamiz var bu sırada biraz daha kilo alır güzel kızın.. Ama kilosu iyi endişelenme sağlıklı olsun da minik olsun zamanla tombikleşecekseninki gününü dolduracak demekki bu iyi bişey bende açılma başlayıp sancı olmayınca korkuyorum suni sancıya baş vurmak zorunda kalınacak diye en hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla gelsinler inş
Haklısın canım sağlıklı olsunlarda alırlar kilo ama insan kilo aldıklarında mutlu oluyor :) kanala indimi senin canım açılsada inmedikçe normal olmuyormuş yaaCnm inşallah iki haftamiz var bu sırada biraz daha kilo alır güzel kızın.. Ama kilosu iyi endişelenme sağlıklı olsun da minik olsun zamanla tombikleşecekseninki gününü dolduracak demekki bu iyi bişey bende açılma başlayıp sancı olmayınca korkuyorum suni sancıya baş vurmak zorunda kalınacak diye en hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla gelsinler inş
İyi çok şükür kurtulmuşsunuz ya gözünüz aydın bakalım inşallah bizimde boyle olumlu olur surecimiz de sonucumuz da artık son anki duruma gore karar verilir heralde ne yapılacağı. analı babalı saglikcakla büyütün bebeğinizi insallah
İyi çok şükür kurtulmuşsunuz ya gözünüz aydın bakalım inşallah bizimde boyle olumlu olur surecimiz de sonucumuz da artık son anki duruma gore karar verilir heralde ne yapılacağı. analı babalı saglikcakla büyütün bebeğinizi insallah
Allah analı babalı büyütsün canım sanki bende böyle olcam gibi hissetmeye başladım darısı başımıza inşallah bizde beklesekte bu hızda alırız kucağımıza se epidural anestezi aldın sanırım doğumu geciktriyor diyorlar herkes farklı birşey diyor insan kararsız kalıyor
Aaa hadi hayırlısı allah kurtarsınGaliba benim sancilarim basladi 6 dakika da bir
herşey normal ken bebegin kalbi çok yavasladi diye sezeeyana aldilar gece bebek kuvesde.. Daha görmedim hic yaAaa hadi hayırlısı allah kurtarsın
Hayirli olsun canim...herşey normal ken bebegin kalbi çok yavasladi diye sezeeyana aldilar gece bebek kuvesde.. Daha görmedim hic ya
Gözün aydin canim inşallah bi an once çıkar yavrunda bol bol sütun olur umarim bizim yerimizede kokla mis kokulunuherşey normal ken bebegin kalbi çok yavasladi diye sezeeyana aldilar gece bebek kuvesde.. Daha görmedim hic ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?