2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım allah şimdiden yardımcın olsun bizde bugün doğuma gidecektik bizim sezeryandı ama bizim oğlan biraz aceleci davrandı ayın 8 inde gece 1:30 da sancılandım suyum geldi sabah 4:08 de spinal anestezi ile sezeryanla doğdu sende kendine çok dikkat et sağlıkla doğur bebeğini

Bu bahsettigin bana da oluyo Yalanci kasilmalar yanlisim yoksa braxton hicks dedikleri Benimde oldugu zaman tuvalet ihtiyaci adet sancisi gaz sancisi gibi hepsi bi anda hücum ediyo sanki
belkide o dediğindendir canm. değişik birşey bana ilk defa oluyor ve kaç saatir de devam ediyor nstlerde hiç saancım çıkmıyordu nihayet bi tane doğum öncesi hazırlık belirtim oldu

Canım progesteron un etkisi bu zaten erken doğumu geciktiriyor ben 6. Haftadan beri kullanıyorum o yüzden hiç normal doğum olacağını düşünmüyorum.
Canım ben çok kullanmadım 26 da başladım 32 de bıraktım bilmiyorum belki benimde olmaz normal hayırlısı olsun

Allah analı babalı büyütsün canım sanki bende böyle olcam gibi hissetmeye başladım darısı başımıza inşallah bizde beklesekte bu hızda alırız kucağımıza se epidural anestezi aldın sanırım doğumu geciktriyor diyorlar herkes farklı birşey diyor insan kararsız kalıyor

Cnm inşallah iki haftamiz var bu sırada biraz daha kilo alır güzel kızın.. Ama kilosu iyi endişelenme sağlıklı olsun da minik olsun zamanla tombikleşecek seninki gününü dolduracak demekki bu iyi bişey bende açılma başlayıp sancı olmayınca korkuyorum suni sancıya baş vurmak zorunda kalınacak diye en hayırlı zamanda sağlıkla kolaylıkla gelsinler inş

ben de tam tersi suni sancı verilirde açılma olmazsa acil sezeryan yaparlarsa diye korkuyorum.

Haklısın canım sağlıklı olsunlarda alırlar kilo ama insan kilo aldıklarında mutlu oluyor :) kanala indimi senin canım açılsada inmedikçe normal olmuyormuş yaa

İyi geceler kızlar Zaman daraldıkça çok heyecanlanıyorum ne Zaman gelicek gündüz mü gece mi, malesef gece olursa ve kendi Dr muz nöbetçi değilse başka bi Dr doğumuma giricek bundan korkuyorum malesef kendisi gelmiyormuş arasak şuan tek sıkıntım bu..
Yarın randevumuz var bakalım Prensesim nasılmış..

Kizlar bugun yuruyusten sonra acayip bir kasilma girdi karnima semsert oldu karnim, ama hic sirt agrisi kasik agrisi olmadi o anda. Basina boyle bir sey gelen var mi?

Amiiiin insallah Rabbim tum hamisleri sag salim kavustursun insallah . sonunda bebegin gelecegine odaklanip olumlu dusununce oluyor bence iyi dusunun, suniden sonra olmayacagi varsa dr soylecektir yapilmasi gereken en dogru seyi, saglikli dogumlar olsun sekli o kadar da onemli degil hangisi nasipse :)

Ya valla ben o gecikmeyi goze almistim cunku merak ediyordum nasil bir sey diye, o yüzden normalde doguma yakin yapmamalarina ragmen ben 8 cm iken falan yaptilar,agrilar yavaş yavas azaldi ve kayboldu,gule oynaya dogurdum cok sukur,belki bi miktar uzatmistir bilmiyorum ama degerdi valla:) düşün ne epizyo actiklarini hissettim,ne de diktiklerini. Dogum sonrasi psikolojime bile olumlu etki ettigini soylesem abartmis olmam. Ki ben yine hastaneye gec gittigim icin bi miktar sanci cektim. 9 cm falanken epidural yapildi,normalde 5 cm iken falan yapiyorlarmis, ben o aradaki agrilari cektim yine. Ama esas vurucu agrilar son bi iki saatteki oldugu icin deneyelim istedim.

herşey normal ken bebegin kalbi çok yavasladi diye sezeeyana aldilar gece bebek kuvesde.. Daha görmedim hic ya
Hayirli olsun canim...
Rabb'im anali babali buyutsun ins.
Ilk oglumda da benzer durumu yasadim...
En kisa zamanda cikar ins.
Simdi bol bol yiyip icip sut sagmaya calis
Bebeginin sana ihtiyaci var cabuk toparlanabilmesi icin... Unutma

[Hayirli olsun canim"haticem10, post: 45560375, member: 675086"]herşey normal ken bebegin kalbi çok yavasladi diye sezeeyana aldilar gece bebek kuvesde.. Daha görmedim hic ya[/QUOTE]

Hayilirli olsun canim . allah anali babali büyütsün . İnşallah en kisa zamanda kuvezden cikar

Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar
39.haftamın ilk gününden selamlar olsun
Şafak 1 yarın sabah 07:00 de yatışım yapılıyor muhtemelen en geç 09.00a kadar bebeğimi kucağıma alırım inşallah hayırlısıyla
9aylık serüvenin sonuna geldim çok şükür çok kötü bir hamilelik geçirmedim
Asıl serüven şimdi başlıyor bir yandan 7yaşına girecek kızım bir yandan küçük kızım inşallah
Velhasıl kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…