2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet bebegim kanaldaydi, onceden 2cm acikligimda vardi.
acikcasi bu kisiden kisiye degisiyor kimisi sancisi yok acilmasi yokken suni sanciyla cok hizli acilip dogum yapabiliyor, kimiside de saatlerce sanci alip 1 cm bile acilamiyor bile. bunuda denemeden bilmek imkansiz, bende kendi sancim gelsin nasil bir sey hissediym istedim ama 40+5 e kadar gelmeyince suniyi aldim

İyi çok şükür kurtulmuşsunuz ya gözünüz aydın bakalım inşallah bizimde boyle olumlu olur surecimiz de sonucumuz da artık son anki duruma gore karar verilir heralde ne yapılacağı. analı babalı saglikcakla büyütün bebeğinizi insallah

Benimki kanalda 3 haftadır bekliyor
Geçen hafta 1.5 cm açılma var dedi bekliyoruz bakalım sağlıklı gelsinler de biraz daha bekleriz
Amann kanalda bekliyor bende inse gelir diyodum sezeryana mecbur kalmam inşallah yaa senin inmiş en azından cnm suni sancıylada olsa açılma oldumu gelir bebişin

hadi hayırlısı canım

Günlerimiz aynı canım benim de bugün 3080 di kızımın kilosu bende niye büyümüyosun ki kızım diye söyleniyordum maşallah oğluna keşke benimkide öyle olsa çünkü söylenenle doğum kilosu aynı olmuyor eksik doğuyorlar birde ilk gün 200 gr eksiliyorlar minicik kalır bal kızım bende de sancı yoktu açılma ve yumuşamada yok bende gelmiycek sanırım bu kız sanki senin daha erken olcak gibi canım sağlıkla gelsinler inşallah

Canım doğum yaklaştıkça çoğumuzda var endişeler bende ya bilmediğimiz hastalığı özrü varsa yada doğarken olursa diye düşünmekten baZen uyuyamıyorum doğana kadar içimiz rahat etmiycek sanırım neden ultrasonda bakmıyorki sormadın mı sen canım temizliğe gelince bende senin gibiydim annem geldi yaptı haklısın kv olunca insan çekiniyor inşallah bir yolunu bulursunuz

Bu sabah iki kere kanlı akıntım oldu...doktora gittim açılma yokmuş ...sancım da yok..geri gönderdiler yarın sezeryan olacam zaten...inşallah gece bişey olmaz

bu arada sümüksü kanlı şey gelmiyo, kanlı su gelip duruyo diyodum ya, başladıktan 2,5 saat sonra o mukozal yapıda olan nişan da geldi, demek ki prosedür herkes de değişebiliyomuş gerçekten :)

ayakta çok durduğumda hep alttan bıçak batardı çok fena, artık an itibariyle ayağa kalktığım an daha da dayanılmaz bıçaklar batıyo ama oturunca geçiyo yani hala bel ağrısı dışında doğum belirtisi doğum sancısı yok, bakalım gece mi baskın yapacak napıcak :))

geçmiş olsuunn, neyse geçmiş Allah tan emzirmede de sıkıntınız yokmuş şükür, bize de nasip olsun sağlıkla inşallah :))

bozma moralini canım benim ya, doktor şaşkınlığına kılıf uydurmuştur ultrason haftasına göre söylüyorum diye, kaldıki başı boyu iyiyse zaten kendi haftasıyla uyumludur kilosu da, göbek gelişimi de biraz geride olsa bişey olmaz merak etme sen, sağlıkla gelir kuzu üzmez annesini Allah ın izniyle, sen içini ferah tut duanı tek Allah ım yardım eder :)

hadi hayırlısı canım
amin amiiinn :)

Benimde erken doğum riskim vardı o kdr progestan kullandım yattım şimdide kanala inmiyor minnoşum bakalım ne zaman gelcekler
Canım progesteron un etkisi bu zaten erken doğumu geciktiriyor ben 6. Haftadan beri kullanıyorum o yüzden hiç normal doğum olacağını düşünmüyorum.

Canim bendede basladi galba dogum belirtileri bir kac saattir agrilarim gelip gidio bide dedin ya ayaga kalkinca bicak batio gibi bendede aynisi oluyo allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin kizlar sizde duga edin bizim icin ben korkmaya basladim

Selam kızlar ben de 38+4 teyim bebek aşağı indi mi bilmiyorum yarın kontrolüm var bazen aşağı çok baskı yapıyo bıçak batar gibi. Ben de artık sabırsızlanıyorum bi an önce doğsun istiyorum sancım yok hiç normal mi ki gününü bekliycek mi bebişim acaba

Bazen doktorlar cok canını sıkıyor. Rabbim sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize.

Amann kanalda bekliyor bende inse gelir diyodum sezeryana mecbur kalmam inşallah yaa senin inmiş en azından cnm suni sancıylada olsa açılma oldumu gelir bebişin
Ben de normal doğumu çok istiyorum bi aksilik olmaz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Bu topicte sanirim en gec dogum yapan benim (41 haftayi bitirmistim). Sabir kizlar bebislr muhakkak geliyor ve kesinlikle hicbir gebelik birbirine benzemiyor. Ilk oglum geldiginde 39 hafta bile bitmemişti aama bu kez 41e kadar bekledik pazartesi gunu ogleden sonra cuma gunu icin yatis planlarken sali sabahi agriyla uyandim ve bir iki saat icinde de geldi bebis. Bugun iki gunluguz cok sukur bir sikintimiz yok arada abimiz uzerine abaniyor zarar verecek diye korkuyoruz ama o da zamanla gecer insallah diye umut ediyoruz. Herkese hayirli sağlıklı dogumlar diliyorum. Eger sansiniz varsa epidural anesteziyi de muhakkak deneyin derim

Sizinde hiç bebeğiniz aşağı doğru aşırı baskı yapıyor kemiklerinizi itiyor mu çıkmaya mı çalışıyor anlmıyorum çok baskı yapıyor.

ay kızlar ikinize de allah kolaylık versin. doğumlar yakın desenize. benim daha vaktim var ama ben de bu akşam tarif edemediğim sancılar içindeyim adet sancısı gaz sancısı bıçak batması tuvalet ihtiycaı hissi gibi hepsi bir arada ama daha dün bebek yukarda ve hiç bir işaret yoktu o yüzden doğum olduğunu düşünmüyorum. bebek de hareketli yine. bakalım neyin nesi ise bu geçer inşallah

Reactions: Bdc
Sizinde hiç bebeğiniz aşağı doğru aşırı baskı yapıyor kemiklerinizi itiyor mu çıkmaya mı çalışıyor anlmıyorum çok baskı yapıyor.
Evet benim de oluyor doktorum çok normal demişti. Oradaki kemikleri esnetiyor çıkmak için hazırlık yapıyor bebısın

Bu bahsettigin bana da oluyo Yalanci kasilmalar yanlisim yoksa braxton hicks dedikleri Benimde oldugu zaman tuvalet ihtiyaci adet sancisi gaz sancisi gibi hepsi bi anda hücum ediyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…