- 16 Temmuz 2015
- 367
- 174
- 53
Yok cnm bana olmuyor ama hissettigin doğrudur. Hamilelikte o kadar farklı duygular hissettim ki buna da şaşırmadım.Sizede oluyor mu hanimlar süt kokuyor hissediyorum kendimi annem gibi kokuyor hissediyorum eşime soruyorum yoo parfüm kokuyosun diyor ama ben alıyorum ben süt kokuyorum resmen ya yada psikolojik mi bu
Kontrolün ne zaman ?Arkadaşlar merhaba
39+6 oldum yarın 40.haftam ama bnde sancıda yok suyumda grlmrdi nişanda ara sıra kasık ağrılarım oluyor birde bebek aşağı çok bastırıyor bazen yürüyemiyorum bu doğum belirtisimidir normal doğum yapmak istiyorum ama açılmam yok varmı böyle çok baskı hisseden !!!
Maşallah canım çok hızlı olmuş allah istiyenlere de öyle nasip etsin. Gözünüz aydın hadi bakalım şimdi yeni küçük insanınız ile kolaylıklar dilerim benim durum hala muallak şu an ille normal olsun diyemiyorum allah taan hayırlısını diliyorum ama içime doğan benim oğlum da 40 haftasını bulacak ve kilosu 4 kiloya yaklaşırsa normal doğum şansım azalıp sezeryann istiycem gibi geliyor. Yarın 38 hafta kontrolümüz bakalım doktor ipucu vericek miSanci geldi canim ve cok da hizli ilerledi epidural yapilmasina ragmen,malum epidural dogumu biraz yavaslatir normalde. Sabah 7de agriyla uyandim yaklasik 1 saat agri araliklarini takip etmekle gecirdim sonra hastaneye gittik ve 10bucuga dogru da dogdu bebegim.
Kontrolüm yarın artık beklemek istemiyorum sürekli herkes doğmadımı diyip geriyor insanıKontrolün ne zaman ?
Ben de aşağıya baskı hissediyorum. Tuvaletim varmış gibi. Açılmayı ancak muayene olunca anlayabilirsin
Maşallah canım çok hızlı olmuş allah istiyenlere de öyle nasip etsin. Gözünüz aydın hadi bakalım şimdi yeni küçük insanınız ile kolaylıklar dilerim benim durum hala muallak şu an ille normal olsun diyemiyorum allah taan hayırlısını diliyorum ama içime doğan benim oğlum da 40 haftasını bulacak ve kilosu 4 kiloya yaklaşırsa normal doğum şansım azalıp sezeryann istiycem gibi geliyor. Yarın 38 hafta kontrolümüz bakalım doktor ipucu vericek mi
İlk defa bu kadar yoğun yaşıyorum karnimin içinde kıpırdandıkça ağlamaya başlıyorum noldu anlamadım çok özledim onuYok cnm bana olmuyor ama hissettigin doğrudur. Hamilelikte o kadar farklı duygular hissettim ki buna da şaşırmadım.
doktor bana 4 kilo seni zorlar dedi çatın orta dedi canım o yüzden kafam karışık. maşallah ikinize de. bakalım sağlıcakla gelsin bizimki de. bol sütlü gazsız günler dilerim.Ben 4 kilo uzerini normal dogurdum cok sukur.olabiliyor tabii ama senin durumunu bilemicem belki farklidir.
oyyy maasallah annesını beklettı ama cok kolay gelmıs kuzucuk.allah analı babalı buyutsun canım darısı bıze allahım kısacık kolaycacık dogumlar ınsallahSanci geldi canim ve cok da hizli ilerledi epidural yapilmasina ragmen,malum epidural dogumu biraz yavaslatir normalde. Sabah 7de agriyla uyandim yaklasik 1 saat agri araliklarini takip etmekle gecirdim sonra hastaneye gittik ve 10bucuga dogru da dogdu bebegim.
canım maasallah benım bebege de 4 un ustunde dogar dıyo doktorum sen dogurursun dıyo ama aklıma hersey gelıyo cok korkuyorum hem uzun hem kılolu benım kızımBen 4 kilo uzerini normal dogurdum cok sukur.olabiliyor tabii ama senin durumunu bilemicem belki farklidir.
allah analı babalı buyutsun canım hayırlı evlat olsun ınsallah....ultrason olcumu cok farketmıs canım benım oglumda doktorum 3700 dedı aynen dogdu.kızımdada 4 ustu dogar dıyor.bende yanılma payını sordum en fazla 100 gram altında olur dedimerhaba kızlar epidurali istediğimde geç kalmıştım. doğuramayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. kuran da 3 cüz kalmıştı sanırım gasoline arkadaşım onlara ulaşacaktı eğer okuyamayacaklarsa hemen isteyen 3 kişiye dağıtalım bitsin.evlatlarını kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun
oyyy maasallah annesını beklettı ama cok kolay gelmıs kuzucuk.allah analı babalı buyutsun canım darısı bıze allahım kısacık kolaycacık dogumlar ınsallah
canım maasallah benım bebege de 4 un ustunde dogar dıyo doktorum sen dogurursun dıyo ama aklıma hersey gelıyo cok korkuyorum hem uzun hem kılolu benım kızım
Aynen hamile takvimizinde aynı, benimki 3 hafta önce dr.3024 gram demişti doğuma kadar 4 bulabilir demişti.Bende aynı hissediyorum sanki kilomuz sorun olacak son dk sezeryan olacakmısım gibi geliyor.Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimMaşallah canım çok hızlı olmuş allah istiyenlere de öyle nasip etsin. Gözünüz aydın hadi bakalım şimdi yeni küçük insanınız ile kolaylıklar dilerim benim durum hala muallak şu an ille normal olsun diyemiyorum allah taan hayırlısını diliyorum ama içime doğan benim oğlum da 40 haftasını bulacak ve kilosu 4 kiloya yaklaşırsa normal doğum şansım azalıp sezeryann istiycem gibi geliyor. Yarın 38 hafta kontrolümüz bakalım doktor ipucu vericek mi
Gözünüz aydın gizem hanım darısı tüm mart annelerine ....Doğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
yok tatlım ya öyle düşünme iyi kilosu bence maşallah. her bebek kilolu olcak diye bir şey yok.önemli olan sağlıklı olması.hep büyük bebek,çocuk varsa etrafında ondan sana öyle küçük gibi gelir. kıyafetleri aldığımda çok küçük gelmişti gözüme bir de demezler mi bunun içinde kayboluyor bebekler diye. artık alıştırdım gözümü:) çünkü benim bebiş de sağlık problemlerim var o yüzden 37 dolunca doğum olabilir. inşallah biz de sağlıklı oluruzSağol canım amin inşaallah. Evet 38-2 de doğdu ama küçük minyon olacak diyor görenler .2900 gr doğdu elime alırken tefirgin oluyorum minicik geliyor bana.
Kizlar bebegim bu sabah geldi 1 bucuk saat oldu ikimiz de iyiyiz emisiyoruz simdi:)41 haftasını doldurdugu sabah normal dogumla geldi bebegim.
Bekledin bekledin işte geldi annesi :))Sanci geldi canim ve cok da hizli ilerledi epidural yapilmasina ragmen,malum epidural dogumu biraz yavaslatir normalde. Sabah 7de agriyla uyandim yaklasik 1 saat agri araliklarini takip etmekle gecirdim sonra hastaneye gittik ve 10bucuga dogru da dogdu bebegim.
Ohhh senin bıdık da gelmiş maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah bol sütün sıfır gazınız olsun inşallaaahh:))merhaba kızlar doğumum 5 gün önce gerçekleşti :), gece 3.30 da suyum geldi, sancılar ilk başta hafifti saat dokuzda güçlenmeye başladı, 12.30 da normal doğumla dünyaya geldi ultrasonda 3.700 çıkmıştı doğumdan 5 gün önce ama 3.250 doğdu o yüzden ultrasonda söylenilenden dolayı normal doğumdan vazgeçmeyin doğana kadar çektiğiniz sancıyı bile doğumla unutuyorsunuz bir anda rahatlama oluyor , ama ağrı eşiğiniz düşükse epidural normal yapabilirsiniz, ben epidurali istediğimde geç kalmıştım. doğuramayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. kuran da 3 cüz kalmıştı sanırım gasoline arkadaşım onlara ulaşacaktı eğer okuyamayacaklarsa hemen isteyen 3 kişiye dağıtalım bitsin.evlatlarını kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun
tatlım bu hafta senden bekliyorum ben bakalım belki gelir bebişin:)sezeryan düşünüyor mu doktorun?? hayırlısı tabi. benimki de haftaya 37 doluyor. bana dedikleri bu rahatsızlıkta 37 en geç 38 doğum olsa iyi olur diyorlar. bakalım 38e kalmayalım diyorlar ben de ne yapcağımı şaşırdım.aslında değerlerim normal ama kaşıntı biliyosun azalsa da geçmiyo. doktor 37de doğsa korkma diyor ama.38i beklemeye de korkar oldum doktorlardan dolayıCanm ben farklı iki usg ye gidiyorum ikisinde de kilolu cikiyo.temennim 2 hafta önde oldugu icin 2 hafta erken dogmasi 37.38 de dogsa...ama nasip ve hayırlısı bekleyip görecez.
Canım sağlıkla büyüt inşallah bol sütle..merhaba kızlar doğumum 5 gün önce gerçekleşti :), gece 3.30 da suyum geldi, sancılar ilk başta hafifti saat dokuzda güçlenmeye başladı, 12.30 da normal doğumla dünyaya geldi ultrasonda 3.700 çıkmıştı doğumdan 5 gün önce ama 3.250 doğdu o yüzden ultrasonda söylenilenden dolayı normal doğumdan vazgeçmeyin doğana kadar çektiğiniz sancıyı bile doğumla unutuyorsunuz bir anda rahatlama oluyor , ama ağrı eşiğiniz düşükse epidural normal yapabilirsiniz, ben epidurali istediğimde geç kalmıştım. doğuramayan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. kuran da 3 cüz kalmıştı sanırım gasoline arkadaşım onlara ulaşacaktı eğer okuyamayacaklarsa hemen isteyen 3 kişiye dağıtalım bitsin.evlatlarını kucağına alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum doğum yapacaklarında Allah yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?