aynen ben de kendimi Kurbanlık koyun gibi hissediyorum çok korkuyorumSelam kizlar Benim gibi kendini kurbanlik koyun gibi hisseden,gunum gelsede naparlarsa yapsinlar yeterki bebegimi disari cikarsinlar deyip evde hicbisey yapmadan oturan var mi?Geceleri hiiic uyuyamiyorum Son 1 haftadirda pelvis kemiklerinde agri oluyo ozellikle gece donerken bacaklarim birbirinden ayrilcak gibi hissediyorum ve surekli bi yerlerimde biseyler cikiyor Kabizlik cekmeme rağmen basur olustu Bi de gece 10 kerr abartisiz tuvalete gidiyorum Mesaneye cok baski yapiyo bebis He bi de garip kabuslar goruyorum Artik dayanamiyorum sanirimama daha 3 haftamiz fln var Cok sikayet ettim kusuruma bakmayin Çoğunuz benle ayni durumda anlarsiniz diye dertlesmek istedim
Tamam cnm yazıcam ben de çok istiyorum dogurmayi allahın izniyle. Gece saat 4 gibi adet sancısına benzer bir sancı ile uyandım. Belime doğru vuruyor du. Tamam dedim geliyor. Yasin okuyup, dua edip yatmış tim. Yarım saat kadar sancı sürdü. Sonra gecti uyuya kalmışım. Gelişmeler bu kadar benden. Şimdi yürüyüşe cikicam, hava çok güzel burada.Canm sıradaki bebis seninki.az kalmış gercekten.dogum yapınca bizi de haberdar et.belirterini falan yazarsan seviniriz
Allah anali babalı buyutsun gözün aydın. Darısı başımıza. Kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter. Annesi ona iyi bakar, kilo alır hemencikSağol canım amin inşaallah. Evet 38-2 de doğdu ama küçük minyon olacak diyor görenler .2900 gr doğdu elime alırken tefirgin oluyorum minicik geliyor bana.
Çok güzel haber Gözün aydın canım allah analı babali buyutsunDoğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
Hurma yiyor musun canım ya da süt yapan içecekler de hızland7rır belki ama önünde sonunda eme eme gelecek o süt merak etme gözünüz aydınHerkese Günaydın iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu...saat 12 gibi spinal sezeryan oldum.sezeryan başladıktan 15 dk sonra bebeğimi gördüm şu an gaz ve süt sıkıntımiz var en çok korktuğum süt sikintisiydi zatn sezeryan da ama doktor yarına falan sütun gelir dedi dört gözle bekliyoruz
Allah kolaylık versin iyi gidiyor durumlar sanki güzel haberlerini bekliyoruz canım6 da yatisim yapildi kizlar saat 7 de doz doz suni sanciyi vermeye basladilar, 2 saattir sifir agri acikligim 3cm olmus dualarinizi esirgemeyin Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah
Sağol canım evet darısı sizlerin başına Allahım yardımcı nız olsun inşaallah. Ben kurtuldum rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda.Allah anali babalı buyutsun gözün aydın. Darısı başımıza. Kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter. Annesi ona iyi bakar, kilo alır hemencik
SağolAllah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bana inşallah
Sağol canım inşaallah rabbim yardımcın olsun çabucak kurtul sen de.Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bana inşallah
Oy maşallah canım ne zaman grlciek derken keyfini bekliyormuş bebiş hadi gözünüz aydın nasıl başladı doğumun sancı mı geldi önce yoksa suyun mu geldi nasıl oldu süreç boş zamanında yazarsan sevinirizKizlar bebegim bu sabah geldi 1 bucuk saat oldu ikimiz de iyiyiz emisiyoruz simdi:)41 haftasını doldurdugu sabah normal dogumla geldi bebegim.
Ayyy su cok bilmis tanidiklar yokmu insani zorla sinir ediyolar.gunun gelmeden dogum ne zaman diye diye sorgular baslar 50 kere soylersin anlamaz hergun arar sorarlar. Hele bide gunun gectiyse o zaman sacmaliklar daha cok baslar. Adet tarihini yanlis biliyosundur diyenler bile oluyor. Hee tabi ben bilmiyorum siz biliyorsunuz benim son adet tarihimi. Utanmasalar cocugu yaptigimiz gunu soracaklaray su akraba konu komşu arkadas sureklı dogum nezaman soruları.arkadas soyluyorum su zaman dıye aynı kısıler tekrar takrar soruyo.laf olsun dıye mı sormak ıcınmı soruyolar anlamadım.bıde herkesde su tabır var.karnın asagı dusmus dogum yakın....cantanı hazırladınmı karnın bayagı asagıda sımdıden bunalıma soktular ya
Hayırlısı olsun canım bol bol sütun olsunBenim kizimda dun sabaha karsi 4.30da spinal sezeryanla dunyaya geldi.2hafta sonrasi cumaya sezeryan randevumuz vardi fakat kizim erken geldi annesini bekletmek istememis.o gece sinemaya gittik eve geldm yattm gece 3te uyurken suyum geldi.nerdeyse sinemada yakalanacktim.cok sukur kizmda bende iyiz tabi benim agrilarim var yurumekte zorlaniyorum.emzirebilsem bide cok guzel olcak.allah herkese guzel dogumlar nasip etsin bebislerimiz hep saglikli mutlu olsun insalah
Senin gününe daha var sankiBende varım
Oy maşallah canım ne zaman grlciek derken keyfini bekliyormuş bebiş hadi gözünüz aydın nasıl başladı doğumun sancı mı geldi önce yoksa suyun mu geldi nasıl oldu süreç boş zamanında yazarsan seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?