2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ben de kendimi Kurbanlık koyun gibi hissediyorum çok korkuyorum

Gunaydin kizlar 38+5 olduk bugun kasilmalarim var tas gibi oluyo gobegim agri yapiyo ozelikle geceleri sabahlara kadar uyumuyorum. Ayni durumda olan varmi?

Canm sıradaki bebis seninki.az kalmış gercekten.dogum yapınca bizi de haberdar et.belirterini falan yazarsan seviniriz
Tamam cnm yazıcam ben de çok istiyorum dogurmayi allahın izniyle. Gece saat 4 gibi adet sancısına benzer bir sancı ile uyandım. Belime doğru vuruyor du. Tamam dedim geliyor. Yasin okuyup, dua edip yatmış tim. Yarım saat kadar sancı sürdü. Sonra gecti uyuya kalmışım. Gelişmeler bu kadar benden. Şimdi yürüyüşe cikicam, hava çok güzel burada.

Sağol canım amin inşaallah. Evet 38-2 de doğdu ama küçük minyon olacak diyor görenler .2900 gr doğdu elime alırken tefirgin oluyorum minicik geliyor bana.
Allah anali babalı buyutsun gözün aydın. Darısı başımıza. Kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter. Annesi ona iyi bakar, kilo alır hemencik

Hurma yiyor musun canım ya da süt yapan içecekler de hızland7rır belki ama önünde sonunda eme eme gelecek o süt merak etme gözünüz aydın

6 da yatisim yapildi kizlar saat 7 de doz doz suni sanciyi vermeye basladilar, 2 saattir sifir agri acikligim 3cm olmus dualarinizi esirgemeyin Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah
Allah kolaylık versin iyi gidiyor durumlar sanki güzel haberlerini bekliyoruz canım

Allah anali babalı buyutsun gözün aydın. Darısı başımıza. Kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter. Annesi ona iyi bakar, kilo alır hemencik
Sağol canım evet darısı sizlerin başına Allahım yardımcı nız olsun inşaallah. Ben kurtuldum rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda.

Sizede oluyor mu hanimlar süt kokuyor hissediyorum kendimi annem gibi kokuyor hissediyorum eşime soruyorum yoo parfüm kokuyosun diyor ama ben alıyorum ben süt kokuyorum resmen ya yada psikolojik mi bu

Arkadaşlar merhaba
39+6 oldum yarın 40.haftam ama bnde sancıda yok suyumda grlmrdi nişanda ara sıra kasık ağrılarım oluyor birde bebek aşağı çok bastırıyor bazen yürüyemiyorum bu doğum belirtisimidir normal doğum yapmak istiyorum ama açılmam yok varmı böyle çok baskı hisseden !!!

Kizlar bebegim bu sabah geldi 1 bucuk saat oldu ikimiz de iyiyiz emisiyoruz simdi:)41 haftasını doldurdugu sabah normal dogumla geldi bebegim.
Oy maşallah canım ne zaman grlciek derken keyfini bekliyormuş bebiş hadi gözünüz aydın nasıl başladı doğumun sancı mı geldi önce yoksa suyun mu geldi nasıl oldu süreç boş zamanında yazarsan seviniriz

Ayyy su cok bilmis tanidiklar yokmu insani zorla sinir ediyolar.gunun gelmeden dogum ne zaman diye diye sorgular baslar 50 kere soylersin anlamaz hergun arar sorarlar. Hele bide gunun gectiyse o zaman sacmaliklar daha cok baslar. Adet tarihini yanlis biliyosundur diyenler bile oluyor. Hee tabi ben bilmiyorum siz biliyorsunuz benim son adet tarihimi. Utanmasalar cocugu yaptigimiz gunu soracaklar

Doğum yapan güzel anneler netimde sıkıntı var sanırım etiketleyemiyorum hepinizin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün bol sütlü ve gazsız günleriniz olsun siz doğurdukça ben heycanlanıyorum acaba bizimki geciken bebişlerden mi olcak yoksa hemen mi gelcek diye hepinizin mis kokulularını öpüyorum bu arada sancı çeken arkadaşlara Allah kolaylık versin inşallah çok hızlı birşekilde kucağınıza alırsınız

Kızlar ne zaman doğuyor sorusundan daha çok emiyormu gazı varmı sütün yetiyormu soruları daha çok sinir edicek kulakları tıkamamız lazım ne kadar başarırız bilmem ama lohusalıkta katlanmak daha zordur bana kimse sormuyor genelde ayy ne çabuk geçti diyorlar sadece teyzelerim fln ne zaman arasam ayy sancın mı başladı diye panikliyor onlar 1 aydır her tlfda panikler :)

Hayırlısı olsun canım bol bol sütun olsun

Sanci geldi canim ve cok da hizli ilerledi epidural yapilmasina ragmen,malum epidural dogumu biraz yavaslatir normalde. Sabah 7de agriyla uyandim yaklasik 1 saat agri araliklarini takip etmekle gecirdim sonra hastaneye gittik ve 10bucuga dogru da dogdu bebegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…