- 16 Temmuz 2015
- 367
- 174
- 53
Bol bol duş ve bi problem yoksa ilişkiye girmek dediler bana[/QUO
Duşu bugün bir arkadaşım da söyledi. Ama digerini duymadım ama
Ben de varım merak etme yalnız değilsin. Kontrolün ne zaman ?Herkes doğurdu bi ben kaldımmm ya... Offff
Bi sorun yok çok şükür ama doktor 40m haftayı gecirmiyoruz dedi en son. Bugün 39 hafta arti 1 gün oldum. 13 Mart ta 40 Haftam doluyor. Erkek bebek gerçekten bekliyor galibaBnde öyle korkmuyor gayet Relax takılıyorum ama bide içime sorun :) inş hakkınız da hayırlısı ise normal doğum olur suan tarihiniz tam buradaki gibi mi eğer sağlıklı ise. Bir problem yok ise çoğu doktor 41. Haftaya kadar bekletiyor benimde habire idrarim var gibi baskı hissediyorum
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydınDoğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
Inşaallah sağolun. 38-2 de 2900 doğdu çok küçük geliyor bana zor tutuyorum.Sağlıkla buyutun inşallah kaç haftalıkken kaç kilo doğdu. Artık darisida başımıza :)
Sağol canım amin inşaallah. Evet 38-2 de doğdu ama küçük minyon olacak diyor görenler .2900 gr doğdu elime alırken tefirgin oluyorum minicik geliyor bana.geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.çok küçük demişsin haftası iyi aslında 38de mi oldu?
Hayırlı olsun canımDoğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
Hayırlı olsun inşallah sıkıntılarda çabucak geçerHerkese Günaydın iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu...saat 12 gibi spinal sezeryan oldum.sezeryan başladıktan 15 dk sonra bebeğimi gördüm şu an gaz ve süt sıkıntımiz var en çok korktuğum süt sikintisiydi zatn sezeryan da ama doktor yarına falan sütun gelir dedi dört gözle bekliyoruz
aynen cnm kızım çok dakik 6sı gece ssncılandım 7sinde doğdu kızım allaha şükür darısı başınaHayırlı olsun canımAllah analı babalı büyütsün mis kokulu günler takvimin 7 siydi zaten dimi maşallah tam Zamanında gelmiş:))
Canm ben farklı iki usg ye gidiyorum ikisinde de kilolu cikiyo.temennim 2 hafta önde oldugu icin 2 hafta erken dogmasi 37.38 de dogsa...ama nasip ve hayırlısı bekleyip görecez.Bahsettigim kuzenimin bebeğine 3.800 demiş doğum yapacağı hastane oda Son iki hafta yemedi daha Kilo alırsa normal. Olmaz diye sora doktoru ve hastaneyi değiştirdi 2.800 demiş Kuzenimde ihtimal vermemiş bu kadar fark olmaz diye ama bebek doğdu 2.700 küsür bende suan 37+5 deyim ve cumartesi kontrol de bebeğimin 2 Kilo 460 gram olduğunu öğrendim zayıf geldi bana ama doktor minyon bi bebek iri bebek bekleme diyo hayırlısı artik 2.800 anca dogarmis bide yanılma payı varsa daha az dogarsa çok zayıf olacak inş çabuk toparlar bu arada 39 da yapılacak bana çat muayenesi tabi o zamana kadan doğmaz sana :)
Maşallah akıllı bebiş :)) Amin Amin inşallah :)) bol bol öpüyoruz Melek kokulunuA
aynen cnm kızım çok dakik 6sı gece ssncılandım 7sinde doğdu kızım allaha şükür darısı başına
Bebisler cabuk büyür annesi merak etme.benim de tombis biraz korkuyorum artk kilo almasnı istemiyorum ama yapacak bisey yok o kendi kendine büyüyoSağol canım amin inşaallah. Evet 38-2 de doğdu ama küçük minyon olacak diyor görenler .2900 gr doğdu elime alırken tefirgin oluyorum minicik geliyor bana.
Canm sıradaki bebis seninki.az kalmış gercekten.dogum yapınca bizi de haberdar et.belirterini falan yazarsan sevinirizBi sorun yok çok şükür ama doktor 40m haftayı gecirmiyoruz dedi en son. Bugün 39 hafta arti 1 gün oldum. 13 Mart ta 40 Haftam doluyor. Erkek bebek gerçekten bekliyor galiba
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bana inşallahMrb kızlar iyi akşamlar ben de sezaryan ameliyatımı cuma günü oldum Allah ın izniyle. Çok küçük , minicik oğlumu kucağıma aldım sağlıklı bir şekilde çok şükür. Şu an tek sıkıntımız abisi çok kıskandı ve çocuğa rahat vermiyor. Onun haricinde bir sıkıntı yok ikimiz de iyiyiz . Rabbim doğumu bekleyen arkadaşlarımın yardımcı sı olsun ve kolay doğumlarınız olsun inşaallah.
malesef yaa türk milletine özgü tavırlar,genlerımızde var ıllakı karısıp akıl verckler insanlara...iyilik yaptıklarını sanırken depresyona sokacaklar bizisimdi onlarin bir de dogum sonrasi halleri var ayyyyy sutun geliyor mu doymuyo bu cocuk ayyy usuyo bu cocuk ayyy uyumuyo mu ayyyy gazli mi bla bla bla gideer : D
cok sevındım canım maasallah sanada kızınada .allah analı babalı buıyutsun.ayrıntılı dogum hıkayelerınızı beklıyoruzDoğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
gözünüz aydın canım ohh bütün hamilelik,doğum korkuları sıkıntıları unutuldu dimi ne güzel.Sütün gelir canım stres yapma .karnını doyurmaz ama sen yınede emzır ılk agız sütünden(kolostrum) bebegin içsin cok önemlıymıs.Herkese Günaydın iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu...saat 12 gibi spinal sezeryan oldum.sezeryan başladıktan 15 dk sonra bebeğimi gördüm şu an gaz ve süt sıkıntımiz var en çok korktuğum süt sikintisiydi zatn sezeryan da ama doktor yarına falan sütun gelir dedi dört gözle bekliyoruz
maasallah canım sıfır sancı 3cm acıklık ınsallah boyle kolay agrısız gıder kolaylıkla saglıkla kavus bebegıne.dualarımız senınle allah yardımcın olsun6 da yatisim yapildi kizlar saat 7 de doz doz suni sanciyi vermeye basladilar, 2 saattir sifir agri acikligim 3cm olmus dualarinizi esirgemeyin Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah
Gözün aydın maşallah, 10 dk ne güzel, ben sancılardan ziyade doğumun uzun sürmesinden tırsarım, seninki gibi nasip etsin Allah ımm :) bıdığın da sağlıkla büyüsün inşallah :)Beş gündür hiç okuyamadım valla ne yazdığımı da unuttum 2 sinde normal doğumla geldi bebeğim Epidural da takıldı belki onu söylememişimdir açılmam çok hızlı oldu ama bebeğim kanala bir türlü girmedi sabah 9 da gitmiştim hastaneye akşam 7 gb doğdu bebeğim Çok Şükür onu verene son ana kadar doktorum bekledi Allah razı olsun ben de kendimi hiç salmadım son bir saat sancılarımı dorukta yaşadım doğumhaneye inerken hala ıkınıyordum faydası olsun diye doğum 10 dk falan sürdü benle aynı günü olan arkadaşlar vardı inşallah sağsalim kavuşmuşlardır.
Gözün aydın :) sağlıkla büyüsün..Doğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
Maşallah Allah analı babalı büyütsün, sütün de hemencik gelsin gazlar bitsin :)Herkese Günaydın iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu...saat 12 gibi spinal sezeryan oldum.sezeryan başladıktan 15 dk sonra bebeğimi gördüm şu an gaz ve süt sıkıntımiz var en çok korktuğum süt sikintisiydi zatn sezeryan da ama doktor yarına falan sütun gelir dedi dört gözle bekliyoruz
Allah yardımcın olsun, kolayca sağlıkla kucağına al insallah6 da yatisim yapildi kizlar saat 7 de doz doz suni sanciyi vermeye basladilar, 2 saattir sifir agri acikligim 3cm olmus dualarinizi esirgemeyin Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?