2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bi sorun yok çok şükür ama doktor 40m haftayı gecirmiyoruz dedi en son. Bugün 39 hafta arti 1 gün oldum. 13 Mart ta 40 Haftam doluyor. Erkek bebek gerçekten bekliyor galiba

Herkese Günaydın iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu...saat 12 gibi spinal sezeryan oldum.sezeryan başladıktan 15 dk sonra bebeğimi gördüm şu an gaz ve süt sıkıntımiz var en çok korktuğum süt sikintisiydi zatn sezeryan da ama doktor yarına falan sütun gelir dedi dört gözle bekliyoruz

Hayırlı olsun inşallah sıkıntılarda çabucak geçer Amin Amin darısı bizim başımıza inşallah :))

Canm ben farklı iki usg ye gidiyorum ikisinde de kilolu cikiyo.temennim 2 hafta önde oldugu icin 2 hafta erken dogmasi 37.38 de dogsa...ama nasip ve hayırlısı bekleyip görecez.

Sağol canım amin inşaallah. Evet 38-2 de doğdu ama küçük minyon olacak diyor görenler .2900 gr doğdu elime alırken tefirgin oluyorum minicik geliyor bana.
Bebisler cabuk büyür annesi merak etme.benim de tombis biraz korkuyorum artk kilo almasnı istemiyorum ama yapacak bisey yok o kendi kendine büyüyo

Bi sorun yok çok şükür ama doktor 40m haftayı gecirmiyoruz dedi en son. Bugün 39 hafta arti 1 gün oldum. 13 Mart ta 40 Haftam doluyor. Erkek bebek gerçekten bekliyor galiba
Canm sıradaki bebis seninki.az kalmış gercekten.dogum yapınca bizi de haberdar et.belirterini falan yazarsan seviniriz

Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bana inşallah

simdi onlarin bir de dogum sonrasi halleri var ayyyyy sutun geliyor mu doymuyo bu cocuk ayyy usuyo bu cocuk ayyy uyumuyo mu ayyyy gazli mi bla bla bla gideer : D
malesef yaa türk milletine özgü tavırlar,genlerımızde var ıllakı karısıp akıl verckler insanlara...iyilik yaptıklarını sanırken depresyona sokacaklar bizi

Doğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
cok sevındım canım maasallah sanada kızınada .allah analı babalı buıyutsun.ayrıntılı dogum hıkayelerınızı beklıyoruz

gözünüz aydın canım ohh bütün hamilelik,doğum korkuları sıkıntıları unutuldu dimi ne güzel.Sütün gelir canım stres yapma .karnını doyurmaz ama sen yınede emzır ılk agız sütünden(kolostrum) bebegin içsin cok önemlıymıs.
6 da yatisim yapildi kizlar saat 7 de doz doz suni sanciyi vermeye basladilar, 2 saattir sifir agri acikligim 3cm olmus dualarinizi esirgemeyin Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah
maasallah canım sıfır sancı 3cm acıklık ınsallah boyle kolay agrısız gıder kolaylıkla saglıkla kavus bebegıne.dualarımız senınle allah yardımcın olsun

Günaydınn, bakalım bugünümüz nasıl geçecek, dün zordu karnım çok zorladı beni, kaburgalarıma dayandı, zor nefes aldım bütün gün ekşi bir suratla gezdim

Gözün aydın maşallah, 10 dk ne güzel, ben sancılardan ziyade doğumun uzun sürmesinden tırsarım, seninki gibi nasip etsin Allah ımm :) bıdığın da sağlıkla büyüsün inşallah :)

Doğumum oldu kızım bana geldi sağlıkla normal doğum yaptım kızlar herşey yolunda
Gözün aydın :) sağlıkla büyüsün..

Maşallah Allah analı babalı büyütsün, sütün de hemencik gelsin gazlar bitsin :)

6 da yatisim yapildi kizlar saat 7 de doz doz suni sanciyi vermeye basladilar, 2 saattir sifir agri acikligim 3cm olmus dualarinizi esirgemeyin Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah
Allah yardımcın olsun, kolayca sağlıkla kucağına al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…