Ay çok güzel ya inşallah bizim de böyle doğum hikayemiz olur, Allah uzun ömürler versin bebişinemerhaba arkadaşlar 3.3.2016 saat 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım. sancılar 5 dk da bir e düşünce duşumu alıp hastaneye gittim.sabah 7 de hastanedeydim. açılmam 2 cm ydi. o sancıya az açılmam olmuş diye başta korkmadım değil. ama 9 buçukta dr um baktı açılmam 5-6 cm olmuştu bile. yatışım yapıldı. hızlı geldi bu bebeğim. ebem ıkın demiyordu, hadi kakanı yap diyordukakanızı yapar gibi ıkınıyorsunuz. sakın tedirgin olmayın ya kakamı yaparsam diye, hiiiiç düşünmüyorsunuz onu, ben kakamı da yaptım mı arada bilmiyorum. 1 gece kaldım hastanede, çocuk dr unun kontrol etmesini beklediğim için. bu sabah dr muayene etti, geldik eve. sizler için güzel dileklerimi esirgemedim elbette. vajinal varis oluşmuştu bu gebeliğimde, hiçbir dezavantajı olmadı bana. 2. bebeğim, dikiş falan da atılmadı, gerçi atılsa da korkulacak birşey olmadığını ilk gebeliğimden biliyordum. bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, hepinize en kolay doğumlar diliyorum
canım hayırlısı ile allah kurtarsın inşallah. E bebek yolu bulamazsa doktorlar açacak yolu ona sen merak etme önemli olan sağlı ka kavuşmak bebeğine kavuşunca herşey güzel olur inş.Kafam çok karıştı ya benim doktor acele ediyo açıkcası ya suni sancı diyo ya sezeryan napıcam bilmem
Hadi hayırlı olsun canım maşallah . Allah analı babalı büyütsünŞubat annesi derken mart annesi oldum 40+4haftalık 2cm açıklık suni sancı çok şükür kızımızı kucağımıza aldık 3500 bekleniyordu ama 3100doğdu maşallah rabbim herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Eli kulağındadır geliyordur inşallah. Allah bir avaz da kurtarsınHala doguramadım. 40+4 olmak uzereyim. Nst de 7 dk da bir kucuk duzenli sancilar çıktı ama bebekten ses yok. Hala bekleyisteyiz..
Canım maşallah ikinci doğum olduğu için mi acilman ca bu k oldu. Gözün aydın allah analı babalı buyutsunmerhaba arkadaşlar 3.3.2016 saat 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım. sancılar 5 dk da bir e düşünce duşumu alıp hastaneye gittim.sabah 7 de hastanedeydim. açılmam 2 cm ydi. o sancıya az açılmam olmuş diye başta korkmadım değil. ama 9 buçukta dr um baktı açılmam 5-6 cm olmuştu bile. yatışım yapıldı. hızlı geldi bu bebeğim. ebem ıkın demiyordu, hadi kakanı yap diyordukakanızı yapar gibi ıkınıyorsunuz. sakın tedirgin olmayın ya kakamı yaparsam diye, hiiiiç düşünmüyorsunuz onu, ben kakamı da yaptım mı arada bilmiyorum. 1 gece kaldım hastanede, çocuk dr unun kontrol etmesini beklediğim için. bu sabah dr muayene etti, geldik eve. sizler için güzel dileklerimi esirgemedim elbette. vajinal varis oluşmuştu bu gebeliğimde, hiçbir dezavantajı olmadı bana. 2. bebeğim, dikiş falan da atılmadı, gerçi atılsa da korkulacak birşey olmadığını ilk gebeliğimden biliyordum. bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, hepinize en kolay doğumlar diliyorum
Canım biraz zahmetli geçmiş.iste bilsek önceden açılma olcak mi olmucak mi hemen sezeryan isteriz ama kısmet son ana kadar bilemiyoruz. Neyse ki sağlıklı bir şekilde kavuşmuş sun ya önemli olan o o cektigin acıları unutmuşundur bile bebeğinin kokusunu alınca. Allah analı babalı büyütsün insallahCok sukur Rabbime..
Kizlar persembe gunu 39+6daa saat oglen 12de hoc sancim agrim yokken suyum geldi. Acaba anlar miyim diodum ama abartisiz yarim surahi suya yakin geldi. Hemen esimi arafim hastaneye gittik yatis yapildi hemen 12.30 da. Muayene oldun 1 cm acik var. Nyse yattm bekliyorum sanci gelmeye basladi aksam uzeri 7 gbi falan da lontrolum oldu ama aciklik jhala 1 cm. Yarina kadar burdayi beklicez dediler gece sabaha kadr sancim geldi gitti. Serumlar igneler faln derkrn sabahi ettik. Sabah 8 de baktilar acilma 2 cm. Bska yok. Nyse suni sanci verelim dediler. Ben soka girdim bebegin de kalbi zayifladi. Hemen kestiler. Saat 14e kadr kendi sancimla bekledim acilma olmasini. Bi baktilar adaha 3 cm. Ama sancim 2 dk da bir 80lerde. Acil doktorum geldi bakti cok kotuuum kendi eliyle actialesef 6.5 cm e kadar. 2 dk sanci.verelim balalm dedi 1 dk snra hemn sanciyi kesti cunku amneyle bebegi kaybediyorz dedi. Tabi bn bu arada sanci celmeye devam. Acilen sezeryanla almislar bebegimi 14.35 te oglusum olmusss. Rabbim bizi birbirimize bagisladi. Ve daha dikislerim yuzunden kucagima alamasam da bebegim yanimda hastanede yatioruz anne ogul.. cok uzun oldu ama paylasmk istedim. Rabbim kimseyi.bu yolda eglendirmesin hepiniz kolayca kurtulursunuz insallahhh..
Canım gözün aydın kaçıncı hafta da nasıl olmuştu doğumun önceden yazdın sa da nickler karıştığından unutmuş olabilirim allah kolaylık versin analı babalı büyütün bebişiSelam kızlar,
Nasılsınız?
Giremiyorum bir türlü fırsat bulup.
Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür Rabbime.
Darısı almayanların başına.
İkimizde iyiyiz çok şükür.
Bizden şimdilik bu kadar.
Hoşçakalın.
Suni sancıyi serumla vermedi rahmime ip gibi bir şey koydu öğlen 11 gibi başladı akşam saat 3.3.2016 18:50de bebeğim dünyaya geldiSenin nasıldı cnm suni sancı verilince kaç saatde doğdu
Sanada gunaydin canim bizde bugun 39 a girdik nasilsinHerkese günaydıııııınson iki haftaya girdik kızımla bugün 38 doldu, 39 a girdik
merhaba arkadaşlar 3.3.2016 saat 11:35 te bebeğimi kucağıma aldım. sancılar 5 dk da bir e düşünce duşumu alıp hastaneye gittim.sabah 7 de hastanedeydim. açılmam 2 cm ydi. o sancıya az açılmam olmuş diye başta korkmadım değil. ama 9 buçukta dr um baktı açılmam 5-6 cm olmuştu bile. yatışım yapıldı. hızlı geldi bu bebeğim. ebem ıkın demiyordu, hadi kakanı yap diyordukakanızı yapar gibi ıkınıyorsunuz. sakın tedirgin olmayın ya kakamı yaparsam diye, hiiiiç düşünmüyorsunuz onu, ben kakamı da yaptım mı arada bilmiyorum. 1 gece kaldım hastanede, çocuk dr unun kontrol etmesini beklediğim için. bu sabah dr muayene etti, geldik eve. sizler için güzel dileklerimi esirgemedim elbette. vajinal varis oluşmuştu bu gebeliğimde, hiçbir dezavantajı olmadı bana. 2. bebeğim, dikiş falan da atılmadı, gerçi atılsa da korkulacak birşey olmadığını ilk gebeliğimden biliyordum. bebeğim şimdi mışıl mışıl uyuyor, sizler de sağlıkla alın kucağınıza, hepinize en kolay doğumlar diliyorum
Cok sukur Rabbime..
Kizlar persembe gunu 39+6daa saat oglen 12de hoc sancim agrim yokken suyum geldi. Acaba anlar miyim diodum ama abartisiz yarim surahi suya yakin geldi. Hemen esimi arafim hastaneye gittik yatis yapildi hemen 12.30 da. Muayene oldun 1 cm acik var. Nyse yattm bekliyorum sanci gelmeye basladi aksam uzeri 7 gbi falan da lontrolum oldu ama aciklik jhala 1 cm. Yarina kadar burdayi beklicez dediler gece sabaha kadr sancim geldi gitti. Serumlar igneler faln derkrn sabahi ettik. Sabah 8 de baktilar acilma 2 cm. Bska yok. Nyse suni sanci verelim dediler. Ben soka girdim bebegin de kalbi zayifladi. Hemen kestiler. Saat 14e kadr kendi sancimla bekledim acilma olmasini. Bi baktilar adaha 3 cm. Ama sancim 2 dk da bir 80lerde. Acil doktorum geldi bakti cok kotuuum kendi eliyle actialesef 6.5 cm e kadar. 2 dk sanci.verelim balalm dedi 1 dk snra hemn sanciyi kesti cunku amneyle bebegi kaybediyorz dedi. Tabi bn bu arada sanci celmeye devam. Acilen sezeryanla almislar bebegimi 14.35 te oglusum olmusss. Rabbim bizi birbirimize bagisladi. Ve daha dikislerim yuzunden kucagima alamasam da bebegim yanimda hastanede yatioruz anne ogul.. cok uzun oldu ama paylasmk istedim. Rabbim kimseyi.bu yolda eglendirmesin hepiniz kolayca kurtulursunuz insallahhh..
Selam Canım iyiyiz, Ağrı sızı yok. Hareketliyiz çok şükür. Sağ kasıkta iki gündür bi acı oluşuyor ara ara, o kadar. Sen nasılsın?Gunaydin kizlar agrilarim artti yürüyüşler beni cok zorluyor devam edemiyorum artik
Sanada gunaydin canim bizde bugun 39 a girdik nasilsin
Cok sukur benimde bacagim ve kasiklarim agriyo ve sanki agirlastim.. Hic dogurmayacakmis gibi hissediyorum kendimi..Selam Canım iyiyiz, Ağrı sızı yok. Hareketliyiz çok şükür. Sağ kasıkta iki gündür bi acı oluşuyor ara ara, o kadar. Sen nasılsın?
Allah yardimcin olsun. Hayirlisiyla kucagina al mis kokulu yavrunu. Kendine geldiginde habersiz birakma biziBugün saat üçte sezeryan doğuma giriyorum ve duanızı istiyorum. Sezeryan tarihimiz 14 marttı ama küçük hanım bekleyemiyor rahimde 1.5 cm açılma var bebek makat geliş doktor beklemeye gerek yok kesen patlar falan tehlikeye atmayalım bugün alalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?