2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok güzel ya inşallah bizim de böyle doğum hikayemiz olur, Allah uzun ömürler versin bebişine

Kafam çok karıştı ya benim doktor acele ediyo açıkcası ya suni sancı diyo ya sezeryan napıcam bilmem
canım hayırlısı ile allah kurtarsın inşallah. E bebek yolu bulamazsa doktorlar açacak yolu ona sen merak etme önemli olan sağlı ka kavuşmak bebeğine kavuşunca herşey güzel olur inş.

Hadi hayırlı olsun canım maşallah . Allah analı babalı büyütsün

Hala doguramadım. 40+4 olmak uzereyim. Nst de 7 dk da bir kucuk duzenli sancilar çıktı ama bebekten ses yok. Hala bekleyisteyiz..
Eli kulağındadır geliyordur inşallah. Allah bir avaz da kurtarsın

Canım maşallah ikinci doğum olduğu için mi acilman ca bu k oldu. Gözün aydın allah analı babalı buyutsun
Canım biraz zahmetli geçmiş.iste bilsek önceden açılma olcak mi olmucak mi hemen sezeryan isteriz ama kısmet son ana kadar bilemiyoruz. Neyse ki sağlıklı bir şekilde kavuşmuş sun ya önemli olan o o cektigin acıları unutmuşundur bile bebeğinin kokusunu alınca. Allah analı babalı büyütsün insallah
Canım gözün aydın kaçıncı hafta da nasıl olmuştu doğumun önceden yazdın sa da nickler karıştığından unutmuş olabilirim allah kolaylık versin analı babalı büyütün bebişi

Herkese çok teşekkür ederim tek tek alıntı yapamadım Allah razı olsun sizler içinde dua ettim sağlıkli sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah

hayırlı uğurlu olsun,darısı başımıza

nihayet sağ salim kurtulmuşsunuz canım şükür

Gunaydin kizlar hepimizde merakli bekleyis devam ediyor.her wc ye gidisimde acaba isaret geldimi diyorum.gece en ufak agrida acaba dogum belirtisimi sorular boyle kafmda ucusuyo.rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin insaallah.bebeklerimizi saglikla alalim kucagimiza.

Günaydın bebişlerini kucağına alan arkadaşlara bol sütlü gazsız günler diliyorum darısı bize inşallah

ben de normal doğum bekleyenlerdenim ama ne gelen var ne giden. eskiden kasıklarım, belim ağrırdı, kasılmalarım olurdu. son 1 aydır o kadar iyiyim ki sanki hiç doğum yapmayacak gibiyim. ne adet sancısı gibi sancı var ne bel ağrısı, ne kasık... zaten bebek kanala girmemiş ve rahmim de sıkı sıkıya kapalı hala... inşallah bu işin sonu sezaryanla bitmez diyorum. hayırlısı olsun tabii ama normal doğumu tecrübe etmeyi çook istiyorum. pazartesi günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek. suyum azalmaya başlamış ve plasentam kireçlenmeye başlamış. doktor fazla beklemeyecek muhtemelen. kafamda deli sorular :)

Gunaydin kizlar agrilarim artti yürüyüşler beni cok zorluyor devam edemiyorum artik
Sanada gunaydin canim bizde bugun 39 a girdik nasilsin
Selam Canım iyiyiz, Ağrı sızı yok. Hareketliyiz çok şükür. Sağ kasıkta iki gündür bi acı oluşuyor ara ara, o kadar. Sen nasılsın?

Selam Canım iyiyiz, Ağrı sızı yok. Hareketliyiz çok şükür. Sağ kasıkta iki gündür bi acı oluşuyor ara ara, o kadar. Sen nasılsın?
Cok sukur benimde bacagim ve kasiklarim agriyo ve sanki agirlastim.. Hic dogurmayacakmis gibi hissediyorum kendimi..

Allah yardimcin olsun. Hayirlisiyla kucagina al mis kokulu yavrunu. Kendine geldiginde habersiz birakma bizi

Benimde 15 mart sezeryan tarihim acaba bi surprizde bizim yaramaz yapmazmi ki

Merhaba mart anneleri iyice ağırlşatık vakitler daraldı, ay benim oturduğum evin tuvaleti alafanga değil çok zorlanıyorum, sanki varijinam öne doğru çıktı göbeğim aşağı indi salı günü kontorl var bakalım tontoniş oğlum nasıl.Benim oğlan utrrasyonda yüzünü bi türlü göstermiyor anca pipisini gösteriyor inşallah doktor bu kez altan bakar nts sancım çıkar doğum yaparım .Evde oturmakta çok sıkıcı ,5 yıl hiç aralıklsız insan çalışınca kolu kanadı kırılmış gibi hissesiyor.Oğluşum doğsunda hayatımıza renk hareker gelse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…