Allah hakkınızda hayırlısını versin üzülmek yok umudumuz her zaman var Rabbim herşeyin en güzelini nasip etsinArkadaslar merhaba
Ben de mart annesi olacaktim ama kismet degilmis
suan 7. Haftaya girdim gebelik devam ediyor kese var fakat hcg yavaslamaya basladi yani sagliksiz gebelik 1 hafta düşsün diye beklicez dusmezse kurtaj
umarim bebeklerinizi kucaginiza almak size nasip olur
herkes hakkında herseyin hayirlisini versin Rabbim.
8haftanin dolmasini bekle canim allah buyuk belki gelisir yukselir hcg baska doktorada cikArkadaslar merhaba
Ben de mart annesi olacaktim ama kismet degilmis
suan 7. Haftaya girdim gebelik devam ediyor kese var fakat hcg yavaslamaya basladi yani sagliksiz gebelik 1 hafta düşsün diye beklicez dusmezse kurtaj
umarim bebeklerinizi kucaginiza almak size nasip olur
herkes hakkında herseyin hayirlisini versin Rabbim.
beta htc değerini biliyormusun?? Kan sonucunda o yazıyor mu eğer 10 dan büyükse pozitif demektirBende ilk defa gordum boyle bisey misseste ilk gebeligimde normal bakilmisti ptesiyi bekleyip bildigim yere gidicem teşekkür ederim..
Bende yaptirdim dur sonuca bakayim canim ben pazartesi gidecem 10da siram eger zararli biseyse sana yazarim sende gidersin hemen doktoraYa kizlar aranizda idrar tahlili yaptiran var mi ben yaptırdım hastanenin internetsitesinde baktm sonuclara idrar rengi bulanik lokasit 6-8 diyo internette baktm renginin bulanik olmasi enfeksiyon olabilirmis iyice korktm randevum cuma gunune ama p.tesi gitsem mi acaba
2-3 lokasit yaziyo 5-6 eritrosit 7-8 epitel hucresi bulundu yaziyo benimdeYa kizlar aranizda idrar tahlili yaptiran var mi ben yaptırdım hastanenin internetsitesinde baktm sonuclara idrar rengi bulanik lokasit 6-8 diyo internette baktm renginin bulanik olmasi enfeksiyon olabilirmis iyice korktm randevum cuma gunune ama p.tesi gitsem mi acaba
Anladm canim benimkinde de epitel bulundu eritrosit yok diyo ne anlama geliyo acaba akintin var mi canim senin2-3 lokasit yaziyo 5-6 eritrosit 7-8 epitel hucresi bulundu yaziyo benimde
Canim benim bekarken de akintim vardi simdi arada beyaz akintim geliyo bu idrarda iltihap var anlamina gelebiliyomus ama degerlerin 5 ve asagisi normal bi durummus ben yeni evliyim sistit yasadim ilk ay ikinci ay gecti problemler hamile kaldim zatenAnladm canim benimkinde de epitel bulundu eritrosit yok diyo ne anlama geliyo acaba akintin var mi canim senin
Tsh kac canim o sikinti cikariyomus yuksek oluncaAnladm canim benimkinde de epitel bulundu eritrosit yok diyo ne anlama geliyo acaba akintin var mi canim senin
Benimde her zaman vardi akintim suan da cok az geliyo peceteye sildigim zaman ama yinede korkuyorm bisey olck diyeCanim benim bekarken de akintim vardi simdi arada beyaz akintim geliyo bu idrarda iltihap var anlamina gelebiliyomus ama degerlerin 5 ve asagisi normal bi durummus ben yeni evliyim sistit yasadim ilk ay ikinci ay gecti problemler hamile kaldim zaten
Canim tsh var bende duzenli olarak doktora gidiyrm ilacimi iki katina cikardi p.tesi yine gitcm ama şu idrar tahlilleri cok aklimi karisti bi cuma olsada doktora gitsm kalp atisini falan duysam rahatlicamT
Tsh kac canim o sikinti cikariyomus yuksek olunca
Yok canim korkma o akinti seffaf yada beyaz olduktan sonra sikinti cikmaz allahin izniyleBenimde her zaman vardi akintim suan da cok az geliyo peceteye sildigim zaman ama yinede korkuyorm bisey olck diye
Tsh kac cnm seninde ilac kullaniyosunCanim tsh var bende duzenli olarak doktora gidiyrm ilacimi iki katina cikardi p.tesi yine gitcm ama şu idrar tahlilleri cok aklimi karisti bi cuma olsada doktora gitsm kalp atisini falan duysam rahatlicam
5.89 canim 50mg kullaniyodum gebeligi ogrendim doktor 100 mg cikardi sende var miTsh kac cnm seninde ilac kullaniyosun
Ins canim ya bazen beyaz bazende sarimsi geliyo ins bisey olmzYok canim korkma o akinti seffaf yada beyaz olduktan sonra sikinti cikmaz allahin izniyle
5.06 cikmis canim bende yeni yaptirdim bu testi5.89 canim 50mg kullaniyodum gebeligi ogrendim doktor 100 mg cikardi sende var mi
Kanda mi baktılar idrar da mı eğer kanda imkansız ben hemşireyim benim kanımı en erken 1 saatte çıkarıyorlar 5 dk diye birşey yokBende ilk defa gordum boyle bisey misseste ilk gebeligimde normal bakilmisti ptesiyi bekleyip bildigim yere gidicem teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?