- 6 Ağustos 2015
- 178
- 150
- 18
- 32
Canim onu dusunme dusundukce stres yapiyoruz allah kucagimiza almayi nasip etsin senin bebis indimi kanalaBenim bugün yine ayağa kalktığım anda alttan bıçak batırıyorlar, ama oturunca geçiyo, bari hep olsa da doğum sancım geldi desem :))
Neyse gerçi şimdi gelmesin, Bebek arabası falan almadık biz hala şimdi ona bakmaya çıkıcaz, bakalım bu kez beğenebilecek miyiz, kocam bir türlü karar veremiyo deli olucam, bu kez bastonlu travel sistemlere bakıcaz ebebekte yeterince model vardır inşallah
Allah yardımcın olsun canım,sağ salim kavuşursun inşallahBu cuma ben de saat 9:00 da sezaryan olacağım arkadaşlar. Çok zorlanmaya başladım yürüyemez hale geldim artık zaten. Hayırlısıyla bir atlatsam şu doğumu da çok panik oldum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
Bende de var.Sizin zaman yaklaşmış zaten,hazırlıklı olunBayanlar bebeğim bugün hareket ederken, aşağıdan hafif hafif sancı hissediyorum. Size oldu mu hiç? Acaba kafasıni mi yerleştirmeye çalışıyor ?
Bende iki gündür vajina sancısı var böyle bebek baskı yapıyor heran çıkacakmış gibi bir ağrı oluyor ama sizin zaman çok az kalmış doktor kontrolüne gidin benceBayanlar bebeğim bugün hareket ederken, aşağıdan hafif hafif sancı hissediyorum. Size oldu mu hiç? Acaba kafasıni mi yerleştirmeye çalışıyor ?
Perşembe kontrolüm var inşallah aşağıya yerleşmiştir. İlk doğum olunca insan bilemiyor.Aynı durum bendede başladı çok afedersiniz makatta bile sancı oluyor gibi o derece aşağıda ara sıra oluyo
Devamlı kontrole gidiyorum zaten. En son gittiğimde henüz yerlesmemisti biraz daha vaktin var demişti doktorum.Bende iki gündür vajina sancısı var böyle bebek baskı yapıyor heran çıkacakmış gibi bir ağrı oluyor ama sizin zaman çok az kalmış doktor kontrolüne gidin bence
Dönmüş mü Can'ım senin bebiş. Doğum tarihlerimiz aynı. Benimki makat geliş hala.kızlar bebeği kanala inen var mı 36 37 haftada yavaş yavaş inmeye de başlayabilir miş ya da son anda da inebilirmiş. benim yarın kontrolüm doktora sorucam bakalım
kızlar bebeği kanala inen var mı 36 37 haftada yavaş yavaş inmeye de başlayabilir miş ya da son anda da inebilirmiş. benim yarın kontrolüm doktora sorucam bakalım
C
Canim onu dusunme dusundukce stres yapiyoruz allah kucagimiza almayi nasip etsin senin bebis indimi kanala
Geçen aile hekimindeki hemşire karnımı filan baya elledi ve bebek aşşağı dönmüş dedi bu sadece pozisyon almış demek değil mi yani kanala girmiş demek değil ben en son 34 haftam da gittim kontrole henüz nst ye felan da girmedim bu hafta gidicem inş bir avazda kurtaririz hepimizDevamlı kontrole gidiyorum zaten. En son gittiğimde henüz yerlesmemisti biraz daha vaktin var demişti doktorum.
Hadi inşallah gelsin artıkBende de var.Sizin zaman yaklaşmış zaten,hazırlıklı olun
Benim de 30. Haftada kafası aşağıya donmustü. Geçen hafta kafası iyice aşağıya yerleşmişti. Dogum baslamasi için bebeğin kanala girmesi ve pozisyon alması gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallahGeçen aile hekimindeki hemşire karnımı filan baya elledi ve bebek aşşağı dönmüş dedi bu sadece pozisyon almış demek değil mi yani kanala girmiş demek değil ben en son 34 haftam da gittim kontrole henüz nst ye felan da girmedim bu hafta gidicem inş bir avazda kurtaririz hepimiz
Korkmayın kuzenim 41. Haftanın sonunda normal yaptı kendi sancısı ile mevlam hayırlı doğumlar nasip etsin normal olsun çok istiyorum ama hayırlısı tabiHadi inşallah gelsin artık
Arkadaşım 40 haftasını geçirdi. Yrn sabah sezeryana alacak doktoru riske girmemek için o yüzden ben bir an önce doğum kendiliğinden başlasın istiyorum. Dualarıni zi bekliyorum
Benim de 30. Haftada kafası aşağıya donmustü. Geçen hafta kafası iyice aşağıya yerleşmişti. Dogum baslamasi için bebeğin kanala girmesi ve pozisyon alması gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Benim kadar korkamazsin. Ben hamileliğin başından beri korkuyordum diyebilirim. Hiç de muayene olmamıştim şimdiye kadar. Ama inan bana korkulacak bir şey yok. Kendini rahat bırak, nefes al 5 sn lik bir şey. Bazısı öyle korkunç anlatıyor ki, insanlar abartmayalim
Can'ım benim 3 mart son günüm zaten, Bebeğin kilosu düşük olsaydı biraz beklicektik, geçen hafta 4 kilo idi geçen haftadan almak istedi bebeği dr suni sancı vererek falan bende kabul etmedim, şu an da da kilosu fazla olduğu için çatım geniş olmadığı için, açılma vs hiçbişey olmadığı için perşembe günü 3 mart sezeryan ..Cnm senin gelmezse bebek ne zaman sezeryanın benim 9mart olucak sezeryan gelmezse kızım
Tamam canIm çok sağolll :))Rica ederim canım inşallah çok rahat geçer seninde valla bizim gaz Sorunumuz var tatlım ama inşallah düzelecek. Krem mutlaka olsun göğüs kalkanı kesinlikle tavsiye ederim göğüs yarasına çok iyi geldi kurutmuyor.pompa evdeysen sürekli emzir emzirdim ce cogaliyor bu arada 3. Gün gerçek süt geliyor korkma sütüm az diye sonradan cogaliyor.çay içiyorum stil tea süt yapan rezene al iç muhakkak gaz yapmasın sanada bebege inşallah sende sağ saglim bebeğini alırsın kucağına :)
Niye yapamıyorsun. Çatı alakalı mı bir sıkıntı var. Benim yengem de sezeryan oldu mecburi sütü gelmedi cok zorluk cekti. Birde Üni de iken hemşirelerin Bi sunusuna katıldım katılmaz olaydım sezeryanı izledim ben maket üzerinde yapılıyor sanmıştım işlemi. Ama gerçek olduğunu öğrenince kaynar sular döküldü basımdan. Normal doğum sanki daha cazip geliyor.
Kizlar doguruyorum galiba sancim vardi 10 dkda bir hastneye geldik bi parmak acilmam var nstye baglandim kasilmalar var ama kanala girmemiş dediler bekliyoruz dua edin bana nolursağsalim kavusayim yavruma
Mecburu durumdan ötürü ilkinde de genel anestezi oldum şimdi de olacam bebeğe geçiyor derken ilaç ?gullllac123 canim benimde makat geliste bebek bugun kendi doktorum haricinde baska bi profosore daha gittim 38. Haftadayim bu arada her ikisi de artik donmesi zor diyo hatta o profosor gecen ay ayni nedenden gelinini sezeryana almis 39.haftasinda yapcak bisry olsa ona yapardik dio. Bende haftaya sali sezeryan olcam insallah. Niye 40i beklemiyoruz dedim son hafta artik yararindan cok riski olir dedi oturur pozisyonda oldugu icin kordon sarkmasi ani su gelmesi fln olur dedi tok olursun sezeryan icin gerek yok risklere dedi. Sonucta kendi doktorum sezeryan yanlisi olabilir diye basla doktor gorusu alim dedim her ikisi de 39da sezeryan olmam taraftari. Bu arada genrl anestezi dusunmuyorum orda ilac direk bebege geciyomus. Epidural de bebek etkilenmiyo gitmeden ilac bebek cikiyo bugun anestezi uzmaniyla gorustumde. Cok uzun yazdim kusura bakmayin. Allah yardimcimiz olsun
Hadi inşallah gelsin artık
Arkadaşım 40 haftasını geçirdi. Yrn sabah sezeryana alacak doktoru riske girmemek için o yüzden ben bir an önce doğum kendiliğinden başlasın istiyorum. Dualarıni zi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?