2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

C Canim onu dusunme dusundukce stres yapiyoruz allah kucagimiza almayi nasip etsin senin bebis indimi kanala

Allah yardımcın olsun canım,sağ salim kavuşursun inşallah

Bayanlar bebeğim bugün hareket ederken, aşağıdan hafif hafif sancı hissediyorum. Size oldu mu hiç? Acaba kafasıni mi yerleştirmeye çalışıyor ?
Bende iki gündür vajina sancısı var böyle bebek baskı yapıyor heran çıkacakmış gibi bir ağrı oluyor ama sizin zaman çok az kalmış doktor kontrolüne gidin bence

Tatli HAMİSLER :)sizlere sorum olacak? 38 hafta dayım dün çatı muayenesinde dr rahim ağzı geride dedu bazı bayanlarda olabiliyor dedi? Normsl dogumu zorlastrabiliyörmus korktum tedirgin oldum ilk bebeğim . Böyle birşey duyan yaşayan var mı? ??????????? Tavsiyesi olanlar var mı ???? Sezeryan mi olsam diye aklıma gelmiyor değil????

Bende iki gündür vajina sancısı var böyle bebek baskı yapıyor heran çıkacakmış gibi bir ağrı oluyor ama sizin zaman çok az kalmış doktor kontrolüne gidin bence
Devamlı kontrole gidiyorum zaten. En son gittiğimde henüz yerlesmemisti biraz daha vaktin var demişti doktorum.

kızlar bebeği kanala inen var mı 36 37 haftada yavaş yavaş inmeye de başlayabilir miş ya da son anda da inebilirmiş. benim yarın kontrolüm doktora sorucam bakalım
Dönmüş mü Can'ım senin bebiş. Doğum tarihlerimiz aynı. Benimki makat geliş hala.

kızlar bebeği kanala inen var mı 36 37 haftada yavaş yavaş inmeye de başlayabilir miş ya da son anda da inebilirmiş. benim yarın kontrolüm doktora sorucam bakalım

C
Canim onu dusunme dusundukce stres yapiyoruz allah kucagimiza almayi nasip etsin senin bebis indimi kanala

Benim dr şey dedi, bayağı inmiş aşağı yerleşmeye başlamış dedi tam olarak ne anlama geldiğini sormayı akıl edemedim yani kanala girmediyse de girmek uzere heralde :)

Devamlı kontrole gidiyorum zaten. En son gittiğimde henüz yerlesmemisti biraz daha vaktin var demişti doktorum.
Geçen aile hekimindeki hemşire karnımı filan baya elledi ve bebek aşşağı dönmüş dedi bu sadece pozisyon almış demek değil mi yani kanala girmiş demek değil ben en son 34 haftam da gittim kontrole henüz nst ye felan da girmedim bu hafta gidicem inş bir avazda kurtaririz hepimiz

Bende de var.Sizin zaman yaklaşmış zaten,hazırlıklı olun
Hadi inşallah gelsin artık
Arkadaşım 40 haftasını geçirdi. Yrn sabah sezeryana alacak doktoru riske girmemek için o yüzden ben bir an önce doğum kendiliğinden başlasın istiyorum. Dualarıni zi bekliyorum
Benim de 30. Haftada kafası aşağıya donmustü. Geçen hafta kafası iyice aşağıya yerleşmişti. Dogum baslamasi için bebeğin kanala girmesi ve pozisyon alması gerekiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Korkmayın kuzenim 41. Haftanın sonunda normal yaptı kendi sancısı ile mevlam hayırlı doğumlar nasip etsin normal olsun çok istiyorum ama hayırlısı tabi

Tesekkürler biraz rahatladıö..
Benimde korkulu rüyam diyebilirim.. Birde gecmişimde vajinusmus hastalıgım var..
Normal dogumda istiyorum..
Cok sıkıntılı gunler geçiriyorum desem yeri..

gullllac123 canim benimde makat geliste bebek bugun kendi doktorum haricinde baska bi profosore daha gittim 38. Haftadayim bu arada her ikisi de artik donmesi zor diyo hatta o profosor gecen ay ayni nedenden gelinini sezeryana almis 39.haftasinda yapcak bisry olsa ona yapardik dio. Bende haftaya sali sezeryan olcam insallah. Niye 40i beklemiyoruz dedim son hafta artik yararindan cok riski olir dedi oturur pozisyonda oldugu icin kordon sarkmasi ani su gelmesi fln olur dedi tok olursun sezeryan icin gerek yok risklere dedi. Sonucta kendi doktorum sezeryan yanlisi olabilir diye basla doktor gorusu alim dedim her ikisi de 39da sezeryan olmam taraftari. Bu arada genrl anestezi dusunmuyorum orda ilac direk bebege geciyomus. Epidural de bebek etkilenmiyo gitmeden ilac bebek cikiyo bugun anestezi uzmaniyla gorustumde. Cok uzun yazdim kusura bakmayin. Allah yardimcimiz olsun

Cnm senin gelmezse bebek ne zaman sezeryanın benim 9mart olucak sezeryan gelmezse kızım
Can'ım benim 3 mart son günüm zaten, Bebeğin kilosu düşük olsaydı biraz beklicektik, geçen hafta 4 kilo idi geçen haftadan almak istedi bebeği dr suni sancı vererek falan bende kabul etmedim, şu an da da kilosu fazla olduğu için çatım geniş olmadığı için, açılma vs hiçbişey olmadığı için perşembe günü 3 mart sezeryan ..
Tamam canIm çok sağolll :))

Perşembe günü günüm doluyo, Bebek 4kiloyu geçti, çatım müsait değilmiş 4 ü geçtiğinde omuz takılır zaten çok zor olur doğum Dedi dr son ana kadar hep normal doğum yanlısı idi doktorum sezeryanı hiç önermedi ama şimdi artık riske girmeyelim alalım diyor bende istemiyorum zaten, ne rahimde yumuşama var ne açılma ne de Bebek kanala inmiyor başı aşağıda 2-3 aydır ama şans işte, normal doğum istediğim kadar başka bişey istemedim şu hamilelikte ama olmadı kısmet ..

Kizlar doguruyorum galiba sancim vardi 10 dkda bir hastneye geldik bi parmak acilmam var nstye baglandim kasilmalar var ama kanala girmemiş dediler bekliyoruz dua edin bana nolur sağsalim kavusayim yavruma

Canım ne yaptın inşallah sağlıkla al bebişi kucağına ..

Mecburu durumdan ötürü ilkinde de genel anestezi oldum şimdi de olacam bebeğe geçiyor derken ilaç ?
O kadar insan var öyle doğum yapan biri de benn illa onunda bir önlemi alınıyordur yoksa hiç bir doktor ne bebeği riske atar nede kendini ve anneyi diye düşünüyorum

Kizlar cok sagolun hepiniz doguramadan geri geldim drum dogum sancisi da olabilir ama suni ye gerek yok simdilik istersen yatis yapalım dedi sezeryan riskini arttirmayalim bana kalirsa dedi bnde agri hafifleyince eve geldim hafif agrim var ama idare ediyoruz şükür beklicez bakalm cuma kontrol var zati ins hayirlisiyla kavusuruz hepimiz

Hadi inşallah gelsin artık
Arkadaşım 40 haftasını geçirdi. Yrn sabah sezeryana alacak doktoru riske girmemek için o yüzden ben bir an önce doğum kendiliğinden başlasın istiyorum. Dualarıni zi bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…