Canım ayni ben hiç bisey yapmak istemiyorum kimse ile görüşmek istemiyorum hastane islerim olmasa kendimi eve kapatı cam sürekli bilgisayar başındayım bazen de bi enerji geliyor yürüyüşe gezmeye flan çıkıyorum için bi mutluluk bi heyecan doluyor ama çok kısa sürüyor sonra yine bunalım ben.hatta bi kaç gün önce eşimin dedikodusunu yaptım burda sikintidan. Gidicek bi yer yapacak bi is olursa zevk aldigin o iyi oluyor zaman nasıl geçiyor anlaşılmıyorKizlar bn cok halsizim kipirdicak halim yok pskolojk olarak yorgun hissediroum kendimi icime kapandim kimsyele konjsasim gelmio hicbise yapasim gelmio bi tuhaf hallerdeyom doguma yakin bolr olmak bni korkutyr dusunemiorum bile anlamadim noldi bana izne cikmak hic yaramadi sizdd durumlar nasil
Cnm senin gelmezse bebek ne zaman sezeryanın benim 9mart olucak sezeryan gelmezse kızımTakvimler bitti bebekler hala ortada yok :) Benim takvimde perşembe günü kaybolucak .. Hastanede olucam tabi ben o gün .. Sen daha bekliceksin dimi ama canım
Rica ederim canım inşallah çok rahat geçer seninde valla bizim gaz Sorunumuz var tatlım ama inşallah düzelecek. Krem mutlaka olsun göğüs kalkanı kesinlikle tavsiye ederim göğüs yarasına çok iyi geldi kurutmuyor.pompa evdeysen sürekli emzir emzirdim ce cogaliyor bu arada 3. Gün gerçek süt geliyor korkma sütüm az diye sonradan cogaliyor.çay içiyorum stil tea süt yapan rezene al iç muhakkak gaz yapmasın sanada bebege inşallah sende sağ saglim bebeğini alırsın kucağına :)Oyyy canım Allah razı olsun Nasıl güzel anlatmışsın yaa :) hep kötü örnekler anlatıyo millet uyuz oluyorum ama ben hep pozitif düşünüyorum, hep iyi olucam hemen iyileşicem, hemen sütüm gelicek, hemen ayağa kalkıcam hemen eve çıkıcam zorlanmicam falan hep böyle düşünüyorum düşünmeye devam edicem :)
İnşallah bende senin gibi rahat kolay atlatırım ya valla resmen moral oldun bana şu an içim rahatladı :)) Prensesin Kumsal hanım inşallah çok üzmüyordur seni gazı falan da olmasın hiçç, bol bol sütün olsun inşallahhhh :))
Bide son sorumm :) süt arttırıcı bişey kullanıyomusun, çay vs (hummana stil tea çaydan almayı düşünüyorum ben) göğüs durumun Nasıl, göğüs ucu kremi aldım ama göğüs kalkanı da almayı düşünüyorum, bide göğüs pompası almamıştım onu da alıyim dimi?
Cuma açılma yoktu tekrar cuma bakar canım dinlendim düzeldim ağrılarım azaldı şükür maden suyu içiyorum o rahatlatıyor sanki ayy tecrubesizlik işte kasılınca sanıyorum hemen doğcak :)Magnezyumun o kadar etkisi varmış demek. Canım doğal magnezyum kaynaklarına bi bak ilaç kadar etkili olmaz ama belki bi nebze azaltır kasılmalarını. Doğum kasılması değildir seninkiler hazırlık kasilmasıdır endişe etme düzenli gelip gitmediği surece. Açılma yoktur heralde bi daha ki kontrolün de doktor bakacaktır seni yönlendirir
canım ben de aynıyım.halsizim,hiç bir yere çıkasım yok,yürüyüş yapasım bile yokKizlar bn cok halsizim kipirdicak halim yok pskolojk olarak yorgun hissediroum kendimi icime kapandim kimsyele konjsasim gelmio hicbise yapasim gelmio bi tuhaf hallerdeyom doguma yakin bolr olmak bni korkutyr dusunemiorum bile anlamadim noldi bana izne cikmak hic yaramadi sizdd durumlar nasil
Niye yapamıyorsun. Çatı alakalı mı bir sıkıntı var. Benim yengem de sezeryan oldu mecburi sütü gelmedi cok zorluk cekti. Birde Üni de iken hemşirelerin Bi sunusuna katıldım katılmaz olaydım sezeryanı izledim ben maket üzerinde yapılıyor sanmıştım işlemi. Ama gerçek olduğunu öğrenince kaynar sular döküldü basımdan. Normal doğum sanki daha cazip geliyor.Canım benimki de 27.hafatdan beri dönük ama maalesef normal doğum yapamadım yapamıyorum :) ama inşallah seninki de döner bir an önce
Can'ım tuvalete çıkmadı isen tansiyon ölçümü yap sık sık. Bir de ödemin var mı. Allah korusun preeklamsi belirtisi falan olurda. Doktor bana tansiyon ölçümümü sürekli yap diyor.Benim vucudum şaşırdı bu arada, normalde su icmeden yatmama ragmen 2-3 kez gece tuvalete kalkan ve kalktigimda da sabah kalkarken de sakat penguen gibi ağrılarla yürüyen, gece dönerken 87 kez uyanıp ahlayıp vahlayan ben; dün gece yatarken 2 büyük bardak su içmeme rağmen gece hiç tuvalete kalkmadım, gece dönerken max 2 kez uyandım hem de az ağrıyla ve sabah da 2 saniyede kalktım yataktan hop diyedengesiz oldum yeminle dengesiz
Evet canım şubat annelerinden transfer oldumNasil oluyor o? Ilk mart annelerindenim ben,o zaman sizin takviminiz subata ait olmasi lazim marta degil
Bir avazda doğurmak nasip olur İnşallah.Kizlar doguruyorum galiba sancim vardi 10 dkda bir hastneye geldik bi parmak acilmam var nstye baglandim kasilmalar var ama kanala girmemiş dediler bekliyoruz dua edin bana nolursağsalim kavusayim yavruma
Tansiyon veya ödem problemim olmadı hiç şimdiye kadar o yüzden dr.um da bişey söylemedi, sadece 1 gece oldu zaten, bugün yine bütün gün tuvaletteydim :))Can'ım tuvalete çıkmadı isen tansiyon ölçümü yap sık sık. Bir de ödemin var mı. Allah korusun preeklamsi belirtisi falan olurda. Doktor bana tansiyon ölçümümü sürekli yap diyor.
Ay Can'ım benim inşallah sağlıkla gelsin, haberdar et mümkün olduğunca bizi, Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın inşallah..Kizlar doguruyorum galiba sancim vardi 10 dkda bir hastneye geldik bi parmak acilmam var nstye baglandim kasilmalar var ama kanala girmemiş dediler bekliyoruz dua edin bana nolursağsalim kavusayim yavruma
Sağlıkla kavuşun inşallahKizlar doguruyorum galiba sancim vardi 10 dkda bir hastneye geldik bi parmak acilmam var nstye baglandim kasilmalar var ama kanala girmemiş dediler bekliyoruz dua edin bana nolursağsalim kavusayim yavruma
Aynı durum bendede başladı çok afedersiniz makatta bile sancı oluyor gibi o derece aşağıda ara sıra oluyoBayanlar bebeğim bugün hareket ederken, aşağıdan hafif hafif sancı hissediyorum. Size oldu mu hiç? Acaba kafasıni mi yerleştirmeye çalışıyor ?
Allah yardımcın olsun Can'ım haberlerini bekliyoruzKizlar doguruyorum galiba sancim vardi 10 dkda bir hastneye geldik bi parmak acilmam var nstye baglandim kasilmalar var ama kanala girmemiş dediler bekliyoruz dua edin bana nolursağsalim kavusayim yavruma
ayy canııım allah kurtarsın innşallah bir avaz da kurtulursun ilk doğumlarda rahm açılması daha çok vakit alırmış merdiven in çık otur kalk bişiler yap ordaki hemşirelere sor kanala da iner inş hemenKizlar doguruyorum galiba sancim vardi 10 dkda bir hastneye geldik bi parmak acilmam var nstye baglandim kasilmalar var ama kanala girmemiş dediler bekliyoruz dua edin bana nolursağsalim kavusayim yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?