Vajinal niye bakmadım cnm benim rahim arkada olduğu için hiç Görünmedi karından mecbur vajinal baktı gördük çok şükür.
bildiğim kadarı ile 5. hafta karından görünmüyor transvajinal görünebilirdi. inş en yakın zamanda görürsün.
Canım ben 5.Haftada göbekten bakıldı ve görüldü üstelik zayıf da sayılmam gayet göbüşüm var yağla fln alakası yok yani belki haftan tahmin ettiğinden daha az dır gec döllenme olmştr yda
normal cnm 2 gunde ıkı kAT OLMALI degerKızlar cuma günü ilk hcg'm 152,9 çıkmıştı.24'unde gideceğim doktora.Bu aksam üzeri yakındaki bir tip merkezinde kan verdim, düzenli bir artış var mi diye..5 gunde değerim 1409 olmus, sizce artış normal mi?
Çok zor geçiyor günler düşünme canım zaten bayram telaşı geçer bir şekilde inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyariz
Bende netten hesapladim dogrudur herhalde,umarim,insallah :))Kızlar birşey sorcam ben az önce internetteki gebelik hesaplama yapinca doğum yapacağım tarih 10 mart gözüküyor yanlış mı hesapladim bilemedim
Bende netten hesapladim dogrudur herhalde,umarim,insallah :))
Kızlar birşey sorcam ben az önce internetteki gebelik hesaplama yapinca doğum yapacağım tarih 10 mart gözüküyor yanlış mı hesapladim bilemedim
Bende netten hesapladim dogrudur herhalde,umarim,insallah :))
Nasıl hesaplamak daha doğru acabaBende netten hesapladim dogrudur herhalde,umarim,insallah :))
Ben adetleri düzensiz olan biriydim ama 6 aydır düzene girmişti 16 mayıs regl tarihin ortalama 32-33günde bir regl oluyordum 17 haziranda bhcg 40 ile hamile olduğumu öğrendim sonra düzenli yükseldi ve 29 haziranda 5,7 mm kese gördük 7 temmuzda 1 hafta sonra 9,7mm kese ve 1.9 mm embriyo 14 temmuzdada 1.58 cm kese ve 2.2 mm embriyo 24 temmuza randevu verdi kalp atışı duyamassak kürtaj sanırımYumurtlama tarihini biliyor musun? Geç döllenmedir muhtemelen.
Canim niye kurtaj anlamadmBen adetleri düzensiz olan biriydim ama 6 aydır düzene girmişti 16 mayıs regl tarihin ortalama 32-33günde bir regl oluyordum 17 haziranda bhcg 40 ile hamile olduğumu öğrendim sonra düzenli yükseldi ve 29 haziranda 5,7 mm kese gördük 7 temmuzda 1 hafta sonra 9,7mm kese ve 1.9 mm embriyo 14 temmuzdada 1.58 cm kese ve 2.2 mm embriyo 24 temmuza randevu verdi kalp atışı duyamassak kürtaj sanırım
Gözünüz aydin canim kaç mm söyledi miBizdee gördüüüükkk baska doktora gittik hemde ultrason cihazını koyar koymaz pıt oradaaaa esim cok sinirlendi bugunden sonra aksam internetten arastırdı vee görünmesi gerekiyor diye dr aramaya basladı cok telas yaptı bi panik yaptı baska bi dr bulduk gittik vee keseyi gördük sükürler olsuuunn gördüükk :)
Ayy duyarsın inş. Bol bol su iç, istirahat et.Ben adetleri düzensiz olan biriydim ama 6 aydır düzene girmişti 16 mayıs regl tarihin ortalama 32-33günde bir regl oluyordum 17 haziranda bhcg 40 ile hamile olduğumu öğrendim sonra düzenli yükseldi ve 29 haziranda 5,7 mm kese gördük 7 temmuzda 1 hafta sonra 9,7mm kese ve 1.9 mm embriyo 14 temmuzdada 1.58 cm kese ve 2.2 mm embriyo 24 temmuza randevu verdi kalp atışı duyamassak kürtaj sanırım
Cok tesekkur ederim canim; Kesesi 6 mm su andaGözünüz aydin canim kaç mm söyledi mi
Amin bayram sonuna kadar istirahat varda sonra çalışmaya başlıyorum hayırlısı artık ne gelirse Allahtan...Ayy duyarsın inş. Bol bol su iç, istirahat et.
Çünkü günü geçmiş oluyor kalp atışı duyamassak ölü sayacak dr yada kromozom olarak geri gelişmemiş olacağından gebelik sonlandırma işlemi yapılıyor .inşallah öyle olmaz ama hayırlısı ne ise Allahdan gelen ona boynumuz kıldan ince sonradan üzülmektense baştan bir kez üzülmek daha iyidir.Canim niye kurtaj anlamadm
Ayy cok gelmis canim ya ins duyarsn ins bi sıkıntısı yoktur bebisın dualarm seninle canimÇünkü günü geçmiş oluyor kalp atışı duyamassak ölü sayacak dr yada kromozom olarak geri gelişmemiş olacağından gebelik sonlandırma işlemi yapılıyor .inşallah öyle olmaz ama hayırlısı ne ise Allahdan gelen ona boynumuz kıldan ince sonradan üzülmektense baştan bir kez üzülmek daha iyidir.
Oo seninki daha ıyu benimki 3.5mm canım çok sevindim inşallah kalp atimlarini da duyariz kanda baktirdin mi bugünCok tesekkur ederim canim; Kesesi 6 mm su anda
Kizlar sizin kese cok buyuk bana gore benim kese 4.67 6+1 gozukuyor gercekte 6+6 yim neyse bu kese olcusu sol altta crl yaziyor ona mi bakiyorsunuzCanim ayni konu benimde kafami karistiriyo bana gore 5+4 dr gore 4+5 kesede 9.2mm dedi kafam karisti benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?