5.89 cikti canimKac ciktiki tsh in canim ?
O normal zamandadir canim ya hamileyken bebek anneden aliyo tiroidi ve tiroid annede yetersizse bebekte sıkıntı olusuyo Allah korusun hamile birinin en fazla 2.5 olmasi lazimmis doktorm o yuzden ilacimi yukseltti kesinlikle en yakin zamanda gidin bi endokrin uzmaninaSenin kaçtı ki canım benim bildiğim 5 ve üstüne hap veriyorlar
acaba her ihtimale karşı bende kullansamı bu progestanı?
hap şeklinde değil mi? kaç mg ?
tebrikler. sağlıkla inş..Yuppiiiiii bende mart annesi oluyorummmmmm:))))
ben garanti olsun diye bekleyebildiğim kadar beklemeyyi düşünüyorum çünnkü beta hcg belli değerlere yükselmeden görünmüyor muş. sizin mercimek iyi görünmüş valla. ultrason aleti detaylı gösteriyor sanırım.Haberlerini bekliyorum bugün gittim bende keseyi gorduk şükür 3mm dedi dr
SüpersinEki Görüntüle 1584644 Kizlar esime henuz soylemedim hamile oldugumu. Supriz ve bi ani olacak sekilde soylemek istedim. Hem ikinci kan sonucumu alip daha rahatladim. Sabah hastaneden sonucumu alinca koctas girip arabada bebek var ikazindan aldim. Arabaya yapistirdim ve cama da "hi dad!" yazdim. Esimi arayip arabada bi poset unuttum işten gelirken otoparka ugrayip alir misin dedim. Bakalim nasil sok olacak ? Ayyy heyecanla bekliyorum.
Aynen canim ya oyle bi yorgunluk var ki anlatamam suan zorla temizlik yapiyorm bitse de hemen kendimi yataga atcamUykucu sirin olduk biz ne bu uyku kafamizi yastiga koysak uyuyacaz hemen var mi ben gibi olan
aynı belirti ben de var yaz günü çorap giyilir mi yaw. ben giyiyorumKızlar ayaklarım çok üşüyo ısıtamıyorum kasıklarım da ağrıyo sanırım adet olcam
bi corapli da ben. Cunku vucut yaniyor ayaklarim donuyoraynı belirti ben de var yaz günü çorap giyilir mi yaw. ben giyiyorum
Hosgeldin canimmTazecik 2016 Mart annesi olarak ben de buradayım.
:)
Hayrola cnm seni uzen bursey mi olduArtik bu topige yazmamaya karar verdim kızlar,herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
Noldu canim niye boyle bi karar aldinArtik bu topige yazmamaya karar verdim kızlar,herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
Super bir fikir valla bende heyecanlandimEki Görüntüle 1584644 Kizlar esime henuz soylemedim hamile oldugumu. Supriz ve bi ani olacak sekilde soylemek istedim. Hem ikinci kan sonucumu alip daha rahatladim. Sabah hastaneden sonucumu alinca koctas girip arabada bebek var ikazindan aldim. Arabaya yapistirdim ve cama da "hi dad!" yazdim. Esimi arayip arabada bi poset unuttum işten gelirken otoparka ugrayip alir misin dedim. Bakalim nasil sok olacak ? Ayyy heyecanla bekliyorum.
ayyy tam tersi ben uyuyamiyorum normalde cok uyukucu biriyim yer zamn hic farketmez uyurdum ama simdi uyuyamiyorum uykum var ama uyuyamiyorum bas agrisi yapiyor sersem gibi oluyorum uyuyamadigim icinUykucu sirin olduk biz ne bu uyku kafamizi yastiga koysak uyuyacaz hemen var mi ben gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?