- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir onermedi bende keseyi gorunce heyecan yapip unuttum aydoktorun ilac onermedi mi ?
Istersen bir baska doktorada gorun canim icin rahat eder
hi niyeyse birden kiz gecti icimden cunku benim kizimda cok cok bulantim olmustu tabi bu sadece hi his bide canim seninde ilk hamileliginden cok farklimi bazen hamile oldugumu unutuyorumMüthis basim dönüyor yattigim yerde hafif bulantida var
oglumdada bas dönmesi olmustu bulanti olmamisti
Baş dönmesini malesef progestan yapıyor dr a sordum yapar dedi çünkü tansiyonu düşürüyor sabah ve akşam alıyorum ben öğlen aldığımda baygınlık geçiriyordum o yüzden dr sabah ve akşam al dediMüthis basim dönüyor yattigim yerde hafif bulantida var
oglumdada bas dönmesi olmustu bulanti olmamisti
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kalp atışlarını duy gel ☺Kizlar ben de bugunn saat 4 de randevuma gidecegim...ilkngidisim olacak hayirli haberlerle donerim insallah...ben tabletten giriyorum sonucu artik ilk internet gordugum yerden yazarim...dua edin
Gecmis olsun cnm iyiki gitmissinKizlar merhaba benim icim rahat etmemisti dünden beri bugün özele endokrin bölümüne gittim doktor iyi ki bayrami beklememissin dedi çünkü tiroid hormonu cok onemliymis bebek gelisiminde hapimi iki katina cikardi ayrica iyot eksikligi testi de yapalim dedi o da önemliymis iyot eksikliği olursa bide hap verckmis onun sonucuda 3 hafta sonra cikcakmis haber verirm
cnm ilk iki gebelikte 4 ay istifra ettim bunda basim dönüo mide bulantisi aksamlari oluo oda yemek yerkenhi niyeyse birden kiz gecti icimden cunku benim kizimda cok cok bulantim olmustu tabi bu sadece hi his bide canim seninde ilk hamileliginden cok farklimi bazen hamile oldugumu unutuyorum
hayirli haberle gel guzelim insAllahKizlar ben de bugunn saat 4 de randevuma gidecegim...ilkngidisim olacak hayirli haberlerle donerim insallah...ben tabletten giriyorum sonucu artik ilk internet gordugum yerden yazarim...dua edin
Vajinal aliyorum. Ölede yaparmiki bilmiorumkiBaş dönmesini malesef progestan yapıyor dr a sordum yapar dedi çünkü tansiyonu düşürüyor sabah ve akşam alıyorum ben öğlen aldığımda baygınlık geçiriyordum o yüzden dr sabah ve akşam al dedi
Aynisi bendede oldu gunde 2 kere aliyorum oglen 12.30 gece 00.30 dun ilaci aldim 00.30da sahuru disarda yapalim dedik esimle baygin bir halde geldim eve yataga nasil yattigimi bilmiyorum inanilmaz sersemlestiriyorBaş dönmesini malesef progestan yapıyor dr a sordum yapar dedi çünkü tansiyonu düşürüyor sabah ve akşam alıyorum ben öğlen aldığımda baygınlık geçiriyordum o yüzden dr sabah ve akşam al dedi
cokk sagol canimGecmis olsun cnm iyiki gitmissin
cnm ilk iki gebelikte 4 ay istifra ettim bunda basim dönüo mide bulantisi aksamlari oluo oda yemek yerken
hayirli haberle gel guzelim insAllah
doktorum ilaci agizdan almami soyledi agiz vajinal cok fark edermi acaba ?Aynisi bendede oldu gunde 2 kere aliyorum oglen 12.30 gece 00.30 dun ilaci aldim 00.30da sahuru disarda yapalim dedik esimle baygin bir halde geldim eve yataga nasil yattigimi bilmiyorum inanilmaz sersemlestiriyor
Kac ciktiki tsh in canim ?Kizlar merhaba benim icim rahat etmemisti dünden beri bugün özele endokrin bölümüne gittim doktor iyi ki bayrami beklememissin dedi çünkü tiroid hormonu cok onemliymis bebek gelisiminde hapimi iki katina cikardi ayrica iyot eksikligi testi de yapalim dedi o da önemliymis iyot eksikliği olursa bide hap verckmis onun sonucuda 3 hafta sonra cikcakmis haber verirm
Canım çok çok sevindim gözün aydın rahatlamışsınır rabbim nazarlardan korusun inşallah meleğini :)
Kizlar ben de bugunn saat 4 de randevuma gidecegim...ilkngidisim olacak hayirli haberlerle donerim insallah...ben tabletten giriyorum sonucu artik ilk internet gordugum yerden yazarim...dua edin
agizdan daha cok yan etkisi vajinal alio genelde herkesdoktorum ilaci agizdan almami soyledi agiz vajinal cok fark edermi acaba ?
cnm bnm hap aliom vajinal bide phyi korumak icin jel sikiyorum vajinaya hemen yatiom sabah sular göller geri gelioSlm kızlar hayırlı arafeler. ..
Progestarani vajinal jel olarak sabah yapıyorum ben benim gibi yapan varmı bi süre sonra geri geliyor
ben hap alıyom ama cok yan etkisi var sureklşi basım döuyo elım ayagım kesiliyoagizdan daha cok yan etkisi vajinal alio genelde herkes
cnm bnm hap aliom vajinal bide phyi korumak icin jel sikiyorum vajinaya hemen yatiom sabah sular göller geri gelio
Senin kaçtı ki canım benim bildiğim 5 ve üstüne hap veriyorlarKizlar merhaba benim icim rahat etmemisti dünden beri bugün özele endokrin bölümüne gittim doktor iyi ki bayrami beklememissin dedi çünkü tiroid hormonu cok onemliymis bebek gelisiminde hapimi iki katina cikardi ayrica iyot eksikligi testi de yapalim dedi o da önemliymis iyot eksikliği olursa bide hap verckmis onun sonucuda 3 hafta sonra cikcakmis haber verirm