Sadece folikasite devam dedi ben zaten keseyi gormek icin devlet has. Gittim kendi dr haftaya gidicem canimcanım değerlerimiz yakınmış birbirne benim bugünde 1400 çıktı işte 20 gün sonra tekrar gitces inaşşalh ilaç falan verdimi
canımcım benimde ekisk galiba sat 17 haziran tahmşni doğum 24 mart afyon ilk bebek 25 yaşındayımIstanbul sat 17 haziran tahmini dog 17-03-2016 yas 32 ilk dogum
Nekadar dı canım senin kese?Cok sukur canim benim kese kucuk gibi geldi bana ya acaba gec dollenme midir ?
canım benimde 17 haizran normalde bugün dün ve bugün adet günümdü 4 gün önce öğrendim 27-28 günde bir döngüm tahmini yumurtlama 1 temmuzdu senn değerlerin nasılherkese hayırlı olsun :) ben de beklemedeyim, kaldı 6 gün
dularım seninle canım inşallah güzel haberler veririsin bizeGeçen ay , ilk denememizdi, kimyasal gebelikle sonuçlandı, regl günümden bir hafta önce öğrenmiştim, regl günüme kadar değerim sıfırlandı, şimdi de yine belirtilerim var normalde regl zamanı sadece gergin olurum bu sefer yine geçen ay ki gibi kasık ta agrım ve memede hassasiyet var, normalde olmaz bunlar ben de ama bakalım ne olacak, umutluyum :) az sonra ovülasyon testimi yapacağım. BAT a kadar her gün yapacağım,
9.2mm 4+5 yaziyo canimNekadar dı canım senin kese?
Canım benimde geriden geliyor biraz endişe etmeyelim Allaha emanet dikkat et kendine beslenmene falan...Cok sukur canim benim kese kucuk gibi geldi bana ya acaba gec dollenme midir ?
benımkı tablet aksamları tane ıcıyorumBen vajinal progestan alıyorum siz ne sekil destek kullanıyırsunuz?
kuzum afyon sat 17 haziran tahmini doğum 24 mart
teşekkür ederim canım :)dularım seninle canım inşallah güzel haberler veririsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?