- 19 Kasım 2014
- 504
- 175
- 43
- 35
hayırlı olsun canm gozun aydn bnde bugun duydumKizlar ben geldim
Bebisim 7+2 gunluk
Kalp atisinida gorduk cok sukur
Darisi sizlerin basina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canm gozun aydn bnde bugun duydumKizlar ben geldim
Bebisim 7+2 gunluk
Darisi sizlerin basina
İnşallah güzel haberlerle döneriz canım tmm öle yaparım cok saol..gözükür canım bence.bende yarın gidiyorum büyük ihtimal karından bakcak.bol su içip git
O zaman testler bu dediklerim işte canım maşallah yok yok testlerde bnmki aceleci davranmış demek istemekte bnde bidahakine kalp atışına gitcm ama gelirkn yaptır hepsni dediCnm bana kalp atışı için gidince iki hafta sonra birsürü test isteyeceğim senden dedi doktorum.
amin cnm inş bizede dua et çok güzel bir duygu dime oan ay biran önce yarın olsun :)Kizlar ben geldim
Bebisim 7+2 gunluk
Darisi sizlerin basina
Hoşbulduk canım saol :)Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz :)
Amin canım hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim sende görürsün inş en kısa zamanda.Anladım canım doktor bilio durumumu zaten heralde ona qöre hareket eder olmazsa beklerim bıraz daha bende kan pıhtılaşması var cor asprin içiyorum iqneye baslıycam sabah akşam göbekten bakalım Allah hayırlısını versin..Seninde qözünaydın canım...
Amin canım Allah razı olsun inşallah...Amin canım hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim sende görürsün inş en kısa zamanda.
araştırma yaparsan bana da bilgi verir misin canım? egepol hakkında hiç bilgim yok doktorlarını da bilmiyorum hiç. doğum ücretlerini filan tel.de öğrenebilirmiyiz acaba yawalla canım bu ılac olayından sonra dr u degıstırmeye karar werdım daha dogrusu hastaneyı. egepol ve cınarlı arasındayım bakalım hangısını secıcegım
29 tane mi? hmm neler acaba bunlar ben hamile kalmadan yaptırmıştım 3 haziranda gittiğim doktora da hep onları götürdüm baktılar, sanırım onlardırKızlar sizden rutin gebelik testleri istedilermi benden tam 29 tane test istemişler
Iyi olmuş bence cnm ne kadar erken okadar iyi bu testler önemili diye biliyorum.O zaman testler bu dediklerim işte canım maşallah yok yok testlerde bnmki aceleci davranmış demek istemekte bnde bidahakine kalp atışına gitcm ama gelirkn yaptır hepsni dedi
Cnm çok sevindim ya ne güzel darısı başımıza inşaallah :)Kizlar ben geldim
Bebisim 7+2 gunluk
Darisi sizlerin basina
araştırma yaparsan bana da bilgi verir misin canım? egepol hakkında hiç bilgim yok doktorlarını da bilmiyorum hiç. doğum ücretlerini filan tel.de öğrenebilirmiyiz acaba ya
29 tane mi? hmm neler acaba bunlar ben hamile kalmadan yaptırmıştım 3 haziranda gittiğim doktora da hep onları götürdüm baktılar, sanırım onlardır
Hoşqeldin canım amin hepimize inşallah cok saol...Bende aranıza katıldım herkese merhaba :) Hayırlı bebekler olsun inşallah..
Hoşgeldin canım :)Bende aranıza katıldım herkese merhaba :) Hayırlı bebekler olsun inşallah..
Bende de oluyor canım sorun değilYaa kizlar bende az az beyaz gibi sari gibi akinti geliyo böyle olan var mi aranizda bi sıkıntı yoktur dimi
Canım o bendede var şeffaf bide hafif sarımsı qelio sanmıorum kötü bişey olduqunu ama yarın sorcam yınede doktora solerım sanada...Yaa kizlar bende az az beyaz gibi sari gibi akinti geliyo böyle olan var mi aranizda bi sıkıntı yoktur dimi