2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm sgk lıyamı 62 tl? doğum fiyatlarını b iliyormusun?
bide ben çok uzağım aslında oraya ya :KK43:
evet cnm sgk 62 doğumu ben 800 e yapmıştım şimdi 1000 olmuş her sene değişiyor malum hamile olduğumu öğrenince benden çok sevindi eşim bazen kıskanıyor bile beni o derece severim kendisini :)
 
canım ben zeytinburnu avrasya hastanesinde gamze hanıma gidiyorum aslada vazgeçmiceğim bir doktor iki sene öncesinde kızımıda onda doğum yaptım :)
Gamze Baykan mı? Bende 2009da oğlumu onda doğurdum.O zamanlar hasekinin karşısında huzur hastanesi vardı,orada görev yapıyordu.Çok tatlı bir bayandır kendisi.
 
gözün aydın canım ne güzel :anneadayı::KK200: darısı bize ay şu kalp atışlarını duysaydım da bi rahat etseydim yaa.. cumartesi doktor 5+5 demişti şimdi ona göre 6+1 oldum bugün 2 hafta nasıl dayancam bi devlet hastanesine gidip baktırsam mı napsam :KK45:
walla canım bu ılac olayından sonra dr u degıstırmeye karar werdım daha dogrusu hastaneyı. egepol ve cınarlı arasındayım bakalım hangısını secıcegım
 
Gamze Baykan mı? Bende 2009da oğlumu onda doğurdum.O zamanlar hasekinin karşısında huzur hastanesi vardı,orada görev yapıyordu.Çok tatlı bir bayandır kendisi.
evet canım ta kendisi bende 2013 de doğum yaptım ama hiç bağımız kesilmedi öle tatlı ki geçen gittiğimde bir hastasına bakmaya yukarı çıkmıştı sonra odaya başka biriyle girdi kadın benim yanımda konuşmak istemedi heraldeki gamze hanım elimi tutup o yabancı değil sole dedi kadına :) birşeyi çekinmeden sorabileceğim tek insan
 
Mrb arkadaşlar bende dün öğrendim.Kadir gecesinde hayırlı haberi almak varmış kaderde :). Beta HCG 279,9 çıktı.Daha çok küçük sanırım.Keseyi ne zaman görebiliyoruz.Ben daha kadın doğumcuya gitmedim.Birde şu hamişlik takvimini nasıl eklediniz :)
 
bu arada yanlış anlaşılma olmasın doktor hasta ayrımı falan yapıyor gibi :) gelen kadın hasta değil öle dışardan birşey vermeye gelmiş hastanızmı diye sorunca doktorda yabancı değil dedi içerdeki hasta dururken dışardaki vaktini çalmasın diye :)
 
Son düzenleme:
X