evet cnm sgk 62 doğumu ben 800 e yapmıştım şimdi 1000 olmuş her sene değişiyor malum hamile olduğumu öğrenince benden çok sevindi eşim bazen kıskanıyor bile beni o derece severim kendisini :)Cnm sgk lıyamı 62 tl? doğum fiyatlarını b iliyormusun?
bide ben çok uzağım aslında oraya ya
imam hatip lisesinini biliyorsan oraya çok yakınım cnm eşimde beylikdüzünde çalışıyor :)canım bende doğma büyüme fatihliyim. neresinde oturuyorsun?
biz 1 sene oldu tasındık fatihten bdüzüne.
canım kolay randevu alınıyor mu?evet cnm sgk 62 doğumu ben 800 e yapmıştım şimdi 1000 olmuş her sene değişiyor malum hamile olduğumu öğrenince benden çok sevindi eşim bazen kıskanıyor bile beni o derece severim kendisini :)
fatık kız lisesinde okudum ben. oralarda sanırım:)imam hatip lisesinini biliyorsan oraya çok yakınım cnm eşimde beylikdüzünde çalışıyor :)
Bende balattım arkadaşlar :)öylemi canım. ben fatih merkezdeydim:)
Gamze Baykan mı? Bende 2009da oğlumu onda doğurdum.O zamanlar hasekinin karşısında huzur hastanesi vardı,orada görev yapıyordu.Çok tatlı bir bayandır kendisi.canım ben zeytinburnu avrasya hastanesinde gamze hanıma gidiyorum aslada vazgeçmiceğim bir doktor iki sene öncesinde kızımıda onda doğum yaptım :)
ben telefonla arayıp istediğim günü sölüyorum eğer boşsa veriyolar ben genelde cumartesi günlerini tercih ediyorum gitmek için hafta içi daha boşcanım kolay randevu alınıyor mu?
hayırlı olsun canım :) tam olarak kaç haftalıktın?mrb arkadaslar ben bugun kalp atisini duydum cok guzel bu duygu cok heycanlandm hersey yolunda ama lekelenmem oldugu icin progestana devam ediyorum dusuk tehlukesi demekmis lekelenme .... insallah sizlerde saglikla duyarsiniz....
cok sewındım canm hayırlısı olsunnnsağol cnm benım doktor vajinal baktı bana o yüzden kalp atışı erken duyuldu bekle doktorunu derım cok fazla ultrasyona gırmek ıyı degıl
walla canım bu ılac olayından sonra dr u degıstırmeye karar werdım daha dogrusu hastaneyı. egepol ve cınarlı arasındayım bakalım hangısını secıcegımgözün aydın canım ne güzeldarısı bize ay şu kalp atışlarını duysaydım da bi rahat etseydim yaa.. cumartesi doktor 5+5 demişti şimdi ona göre 6+1 oldum bugün 2 hafta nasıl dayancam bi devlet hastanesine gidip baktırsam mı napsam
evet canım ta kendisi bende 2013 de doğum yaptım ama hiç bağımız kesilmedi öle tatlı ki geçen gittiğimde bir hastasına bakmaya yukarı çıkmıştı sonra odaya başka biriyle girdi kadın benim yanımda konuşmak istemedi heraldeki gamze hanım elimi tutup o yabancı değil sole dedi kadına :) birşeyi çekinmeden sorabileceğim tek insanGamze Baykan mı? Bende 2009da oğlumu onda doğurdum.O zamanlar hasekinin karşısında huzur hastanesi vardı,orada görev yapıyordu.Çok tatlı bir bayandır kendisi.
benimde oturduğum yer balat diye geçiyor zatenBende balattım arkadaşlar :)
Neresinde balatın?Ben salı pazarının tam içindeyim.Hatta bugun pazarımız varbenimde oturduğum yer balat diye geçiyor zaten
ben yavuzselimde oturuyordumNeresinde balatın?Ben salı pazarının tam içindeyim.Hatta bugun pazarımız var
nasıl desem merdivenli yokuşu bilirsin yokuşun sonunda küçük bir bakkal var ordan sağa dönünce orda biryerde işte :) gene aramızda mesafe var yaniNeresinde balatın?Ben salı pazarının tam içindeyim.Hatta bugun pazarımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?