Canlarim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için ve yine hepinize ayrı ayrı cvp yazmak isterdim yalnız vaktim olmadığı için yazamadım. Benim kesenin içerisinde bebek yerine kan pıhtısı gibi bir şey olmuş ve doktorum çok yoğun ve deneyimli bir dr olmasına rağmen ömründe ilk defa böyle bir şeyle karşılaşmış.eğer kürtaj olmazsam hayatı tehlikeye yol açabilirmis.burdan radyoloji ye gidicem az sonra ve aksamuzeri kürtaj olucak.ne kadar yıkıldığımı ve üzüldüğümü anlatamam.ama mübarek günde kesinlikle isyan etmek aklıma bile gelmedi her şer de bir hayır vardır. Rabbim belki bu sayede var olan bir kromozomal rahatsizligimizin araştırılması için ve daha sonrada tedavi olmamiz icin böyle birşey yaşattı bize.daha önceki 3 tane kimyasal gebeligim in sebebi de buymuş. Şimdi kurtajdan sonra 3 ay korunma süresi ve sonrası direk
tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.ve kimseye de bu durumdan bahsetmiycem.sizleri çok seviyorum aranizdan ayrılmayı düşünmüyorum hepinize sağlıklı hayırlı gebelikler canlarim