oglum olursa almam canım bu ne daha yasına basına bakmadan acıp gezmeler falanBasına buyruk anacım.. Ne ana sözü dinler ne baba sözü.. İsimiz var isimiiizzzzzzz
oglum olursa almam canım bu ne daha yasına basına bakmadan acıp gezmeler falan
Cok ilgili ve tecrübeli haklisin.. Insallah sorunsuz sekilde hayirlisiyla gerceklesir dogumun.. Simdi hangi hastanede calisiyor peki).Evet tatlım çok yoğun ama ben bir tek ona güveniyorum. Daha önce polip ameliyatımı yapmıştı çok memnun kaldım. Başka bir dr u düşündüğümde zeki beyi aldatmş gibi hissediyorum. O yüzden başka birine görünmüyorum. Çok yoğun olmasına rağmen çok ilgili. Bu yüzden sonuna kadar zeki beyle gidecez hayırlısıyla.
gorduklerın goreceklerının temınatıdır tatlımm
Amin cnm hepimizin sorunsuz sağlıklı doğumları olur inşallah. Şuan Bahçeci tüp bebek özel kliniğinde. Aydın beyi de duymuştum. Birkaç arkadaşım onda doğum yaptı. Çok memnun kaldılar.Cok ilgili ve tecrübeli haklisin.. Insallah sorunsuz sekilde hayirlisiyla gerceklesir dogumun.. Simdi hangi hastanede calisiyor peki).
canım yanlıs mı hatırlıyorum yoksa sen mıydın emın olmadım tup merkezıne gıden hamıle kalan ama hastane masrafları ıcın degıstırmek ıstıyordun hastane arıyordun galıba sendın ne yaptın guvenılır bırını buldun mu?Amin cnm hepimizin sorunsuz sağlıklı doğumları olur inşallah. Şuan Bahçeci tüp bebek özel kliniğinde. Aydın beyi de duymuştum. Birkaç arkadaşım onda doğum yaptı. Çok memnun kaldılar.
Zaten nadir görüyoruz uyansin lar yahu uyur sonra ahaha:)doktor durtuncede bı an kızma hıssı gelıyor yaa ne durtuyon oglum, sen uyurken durtsek ıyı olur mu dıyesım gelıyor
Zaten nadir görüyoruz uyansin lar yahu uyur sonra ahaha:)
Bi de kızlar gittiğimde cisim vardı. Doktor çisin mi var bebek çok fena sıkışmış minicik yere dedi yaptım geldim yer açıldı bebise kocaman:)
Kisacasi:
Çisinizi tutmayın, bebeklerinize yer açın !
Sanırım o bendimcanım yanlıs mı hatırlıyorum yoksa sen mıydın emın olmadım tup merkezıne gıden hamıle kalan ama hastane masrafları ıcın degıstırmek ıstıyordun hastane arıyordun galıba sendın ne yaptın guvenılır bırını buldun mu?
off çok zor ya, benimde hamileliğimi henüz öğrenmeden iki kere feci bir ağrı olmuş ama ömrü hayatımda öyle bir ağrı hissetmemiştim başımda, korunmadığımız içinde ne olur ne olmaz diye ilaç içememiştim evde başımı tülbentle sıkıştırıp dolaşıyodum yacanım bası agrıyor da bugun ne yapsa gecıremedı
off çok zor ya, benimde hamileliğimi henüz öğrenmeden iki kere feci bir ağrı olmuş ama ömrü hayatımda öyle bir ağrı hissetmemiştim başımda, korunmadığımız içinde ne olur ne olmaz diye ilaç içememiştim evde başımı tülbentle sıkıştırıp dolaşıyodum yasonradan öğrendim ki hamileliğin ilk belirtilerinde baş ağrısı da varmış
Yok canim bn değilim. Çok şükür bnm ilaç tedavisiyle oldu ama tüp bebek değil. Zaten gittiğim yer hastane değil. Özel klinik gibi bir yer.canım yanlıs mı hatırlıyorum yoksa sen mıydın emın olmadım tup merkezıne gıden hamıle kalan ama hastane masrafları ıcın degıstırmek ıstıyordun hastane arıyordun galıba sendın ne yaptın guvenılır bırını buldun mu?
evet canım onu bende yasamıstım nerden okudum duydum bılmıyorum ama ultasonda daha net cıkıyor dıye duymustum ılk kontrole tutarak gıttım ben doktor baktı bak bu bebek kesesı degıl ıdrar kesesı dedı ayy nasıl utandım sonra gıdıp gelmıstım bendeZaten nadir görüyoruz uyansin lar yahu uyur sonra ahaha:)
Bi de kızlar gittiğimde cisim vardı. Doktor çisin mi var bebek çok fena sıkışmış minicik yere dedi yaptım geldim yer açıldı bebise kocaman:)
Kisacasi:
Çisinizi tutmayın, bebeklerinize yer açın !
memnunsan cok ıyı canım yaa hayırlı olsun cok ıyı yorumlar aldım orası ıle ılgılı herkes de memnun bır kac arkadasım zekahı tahırde yorum yaptı ıkı gun sonra ev temızlıgı yaptım dedıler:)Sanırım o bendimZekai Tahire gidiyorum sanırım orda doğurucam
aynen canım bas agrısı oluyormus bırde bu haftalarda olurmus. bebıs kendı beynını kullanmaya basladıgı ıcın bızde bas agrısı olurmus:):) ayy o kullansında beynını benımkı agrısıda olur:):)off çok zor ya, benimde hamileliğimi henüz öğrenmeden iki kere feci bir ağrı olmuş ama ömrü hayatımda öyle bir ağrı hissetmemiştim başımda, korunmadığımız içinde ne olur ne olmaz diye ilaç içememiştim evde başımı tülbentle sıkıştırıp dolaşıyodum yasonradan öğrendim ki hamileliğin ilk belirtilerinde baş ağrısı da varmış
Vala doğum konusunda iyilermiş ama muayene orda çok sıkıntılı çok kalabalık ve doktorlar insanları tersliyo gereksiz yere.memnunsan cok ıyı canım yaa hayırlı olsun cok ıyı yorumlar aldım orası ıle ılgılı herkes de memnun bır kac arkadasım zekahı tahırde yorum yaptı ıkı gun sonra ev temızlıgı yaptım dedıler:)
anladım canımYok canim bn değilim. Çok şükür bnm ilaç tedavisiyle oldu ama tüp bebek değil. Zaten gittiğim yer hastane değil. Özel klinik gibi bir yer.
yogun olunca oyle tepkıler oluyor ne yazıkkı canım yanı onlarda ınsan tabı bızde kendımızı cok onemlı goruyoruz ılgılenılsın ıstıyoruz haklı olarak ama tecrube cok onemlı gozun kapalı guvenebılırsın kusumVala doğum konusunda iyilermiş ama muayene orda çok sıkıntılı çok kalabalık ve doktorlar insanları tersliyo gereksiz yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?