- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
selam canım:)Selam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım:)Selam :)
ayy canım benım hosgeldın basımızın ustunde yerın var:)Ooo tüm severek takip ettiklerim burda. Bende burdayım o zaman banane banane...
canım bır hışımla olunca net dusunemedık hemen cıkıp geldık:)Kızlar hep yorumsuz kalmıştım şimdiye kadar buraya da bir şey taşımak istemiyorum ama sanrım bende o grupta olmak istemiyorum beni almadan gelmişsiniz
Bende geldimm alırsınız demi aranıza yeniden
Benim tüylerim lazer epilasyonla nerdeyse hiç kalmamıştı. Ama şimdi tekrar çoğaldı. Kızlar da seyrelip erkekler de çoğalıyor mu ki. Anam yoksa bnmki erkek mi 
Kız bebekte ultrasyonda qeç qösterir dıolar ama nekadar doqru bilemicem...
En temizi canim kurtulmussundur uzun süre.. Evet erkekte testosteron hormonu uretiliyor ya ondan annenin tuylenmesi artiyor diyolar..Benim tüylerim lazer epilasyonla nerdeyse hiç kalmamıştı. Ama şimdi tekrar çoğaldı. Kızlar da seyrelip erkekler de çoğalıyor mu ki. Anam yoksa bnmki erkek mi 
Ayy ne qüzel canım ya..Benim sıpa dün sırtını dönmüştü çikolata yedim su içtim yok inat etti dönmedi kollarını çapraz yapmış ayaklarınıda çekmiş göbeqine dönmüş poposunu çeviremedik :)benim minik sıpa 11+6 da gösterdi kız
Ayy ne qüzel canım ya..Benim sıpa dün sırtını dönmüştü çikolata yedim su içtim yok inat etti dönmedi kollarını çapraz yapmış ayaklarınıda çekmiş göbeqine dönmüş poposunu çeviremedik :)
ohh valla iyi yapmışın bende hemen hemen 10 senedir gidiyorum, burayıda bi 5 sene önce buldum çok şükür diyom meral abla adı ablanın sakın kapatayım filan deme ortada kalırızben yıllardır kendim yapmıyorum gidiyorum buraya ilk geldiğimde ister istemez bulamadım alışma süresi falan derken kendim yapayım dedim aman allahım nerden bulaştım öldüm öldüm dirildim sonra burdada buldum çok şükür rahatım
öyle vallaenn iyiisiii o sipsak bitti gözünün ysınada bakmıyorlar
hoşgeldinBende geldimm alırsınız demi aranıza yeniden
yok yahu benim erkek hemide 2 dene ama azaldı tüylenmemBenim tüylerim lazer epilasyonla nerdeyse hiç kalmamıştı. Ama şimdi tekrar çoğaldı. Kızlar da seyrelip erkekler de çoğalıyor mu ki. Anam yoksa bnmki erkek mi 
Hoşbuldum canım :)hosgeldiniz efendiiimm hosgeldinizzzzz
öyle oluyor diyorlar benim kızzz nasipse.. gercektende azaldı yer yer cıkmadılar bile cıkanlarda cok gec uzuyor cok rahatım bende lazeri yarım bırakmıstım
Saol cnm bnmayy canım benım hosgeldın basımızın ustunde yerın var:)
Bir daha ki randevum haftaya inşallah cinsiyeti öğreniriz de bu acabalardan kurtulurum. Bu arada bende Diyarbakır dayım. Zeki akkum un hastasıyım. Sen kime görünüyorsun canım.En temizi canim kurtulmussundur uzun süre.. Evet erkekte testosteron hormonu uretiliyor ya ondan annenin tuylenmesi artiyor diyolar..
Neyse ki geç olmadan buldum sizicanım bır hışımla olunca net dusunemedık hemen cıkıp geldık:)
Saol cnm bnm
Bir daha ki randevum haftaya inşallah cinsiyeti öğreniriz de bu acabalardan kurtulurum. Bu arada bende Diyarbakır dayım. Zeki akkum un hastasıyım. Sen kime görünüyorsun canım.
Aaa gercekten mi bak buna cok sevindim canim.. Ben memorial da aydin ilgina gidiyorum.. Zeki bey cok yogun diyorlar dogrumu canimSaol cnm bnm
Bir daha ki randevum haftaya inşallah cinsiyeti öğreniriz de bu acabalardan kurtulurum. Bu arada bende Diyarbakır dayım. Zeki akkum un hastasıyım. Sen kime görünüyorsun canım.
canım yapıyor o yaa bıldıgım kadarıylakızlar progestan iğnesi bulantı yapar mı acaba? zaten kötü olan midem bugün sapıttı... hemen bir soruyla giriş yaptım
Geldim kızlarrr :) sadece varlığımı belli etmek adına yazayım bi dedim :) hayırlı olsun yeni topigimiz:) kendimi daha iyi hissettiğim an sohbete katılacağım :)