benımde oyle sankı daha gec cıktı bu ay anlamadım vallabenimde tam tersi gibi hissediyorum bıyıklarım bile hemen çıkardı adeta çıkmıyolarama göbeeeek aldı başını gitti ordaki tüylenme, bi de şey özel bölgeni mi alıyosun makinayla ayol o acıya nasıl katlanıyon
hımm anladım canım haklısın temız yer bulmak bıraz zor olabılır kuzum yaaTatlim ben gorev geregi diyarbakirdayim suanda..
benımde oyle sankı daha gec cıktı bu ay anlamadım valla
canım benımm herkesın basımızın ustunde yerı var hosgeldın:)Bende geldimm alırsınız demi aranıza yeniden
Evet tatlım çok yoğun ama ben bir tek ona güveniyorum. Daha önce polip ameliyatımı yapmıştı çok memnun kaldım. Başka bir dr u düşündüğümde zeki beyi aldatmş gibi hissediyorum. O yüzden başka birine görünmüyorum. Çok yoğun olmasına rağmen çok ilgili. Bu yüzden sonuna kadar zeki beyle gidecez hayırlısıyla.Aaa gercekten mi bak buna cok sevindim canim.. Ben memorial da aydin ilgina gidiyorum.. Zeki bey cok yogun diyorlar dogrumu canim
hayırdır canım?Geldim kızlarrr :) sadece varlığımı belli etmek adına yazayım bi dedim :) hayırlı olsun yeni topigimiz:) kendimi daha iyi hissettiğim an sohbete katılacağım :)
Evet cnm rabbim uzun ömür versin ona çok ii bir doktor.Aaaa benim arkadasımda Zeki Akkum da dogum yaptı cok cok cok memnunduu
size mi bakıcam demiş bebiş tatlım:):)Ayy ne qüzel canım ya..Benim sıpa dün sırtını dönmüştü çikolata yedim su içtim yok inat etti dönmedi kollarını çapraz yapmış ayaklarınıda çekmiş göbeqine dönmüş poposunu çeviremedik :)
Hahahahha aynen ya.. Belki de elif hakli cikar..:))
gec olsun guc olmasın derler canım :):)Neyse ki geç olmadan buldum sizi
Nub uzmanı he ahahaha
Yahu benim bebiş de erkek dedi doktor ben feci kıza benzetiyorum ama fotoğraf yanıltıcı olabiliyormus bakalım. . Merakla bekliyorum... yabi ya bu işi bırakicam ya da doktor da kimmiş moduna girip havalanicam
Benim doktorum da ilk gittiğimizde uyuyor dedi ultrasonla ard arda sert sert bastirdi çocuk hop döndü yine aynı seyi yapti hop diğer yana döndüAyy ne qüzel canım ya..Benim sıpa dün sırtını dönmüştü çikolata yedim su içtim yok inat etti dönmedi kollarını çapraz yapmış ayaklarınıda çekmiş göbeqine dönmüş poposunu çeviremedik :)
aynen canım benım herkese kapımız acık hıc gergın hıssetme lutfen kendını onemlı olan aynı anları paylasıp bırbırımıze destek olmak nerede oldugu onemlı degıl:)Kizlar ayrilmayaydiniz iyiydiya burda da cok arkadasim var sohbetini sevdigim her iki tarafada ugrayacagim... Hakkimizda hayirlisi olsun
canım bası agrıyor da bugun ne yapsa gecıremedıhayırdır canım?
doktor durtuncede bı an kızma hıssı gelıyor yaa ne durtuyon oglum, sen uyurken durtsek ıyı olur mu dıyesım gelıyorNub uzmanı he ahahaha
Yahu benim bebiş de erkek dedi doktor ben feci kıza benzetiyorum ama fotoğraf yanıltıcı olabiliyormus bakalım. . Merakla bekliyorum...
Benim doktorum da ilk gittiğimizde uyuyor dedi ultrasonla ard arda sert sert bastirdi çocuk hop döndü yine aynı seyi yapti hop diğer yana döndüöksürmemi istedi ben öksürünce kesesi mi daraldı ne oldu anında yine pozisyon değiştirdi. Her türlü şekle soktu doktor çocuğu. doktorun dürttu mu azıcık? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?