• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Insallah gecmistir canim simdiye dek. Benimki de tikaniyor arada. Serum fizy aldik biz de. Doktorlar onu oneriyor tuzlu su. Normal bakim burun ve goz icin. Sonrada icini cekiuoruz tabi aspiratorle. Rahatliyorlar.
yok canım geçmedi hala hırıltılı oluyor sabahları. Her gün yapmaya çalışıyorum . çocuk rahatlıyor ama epey korkuyor

arkadslar merhaba.sağlık ocağının yaptığı topuk kanı alımında bebeğimin tsh sı 6.5 cıktı .15 günlükken bir kez daha aldılar 0.4 cıktı.sağlık ocağı bugün normal dediler ama 0.4 alt sınır nette öyle yazıyor.bu durumda olan var mı? ya da fikri olan.

Benim bilgim yok canım. 5. Gün kan alımı oldu sağlık ocağında ama sonuçları hakkında bilgi vermediler. Sorun olunca mi haber ediyorlar ? Sorun yok demişler bak sana da, bir durum olsa soylerlerdi canını sıkma

Bir arkadasim marifet bez de degil kremde demisti. Tabi bez pisik yaptiysa bir kere, bezi degistirmek cozum olmayabikir. Bir de krem dene canim. Sudocream i tavsiye ederim herseye iyi geliyor
valla canım dediğin gibi oldu bende de. Bezi değiştim ( prima yeni bebek aldim) yarısını kullandim ama çocuğun pisigi geçmedi. Bezden değil sanırım. ben hematen kullaniyordum bir de arada zeytinyağı sürüyordum. Hematen iyi gelmedi sanirim.şimdi sadece zeytinyağına döndüm. Daha iyi gibi poposu. Her alt degismede sürüyorum.
Eğer zeytinyağı da iyi gelmezse dediğin kremi alayim canim.

Evet sudocrem harika ayrica ben islak mendil kullanmiyorum pamuk ilik suyla siliyorum kuru mendille kurutuyorum sudocremle kremliyorum cok sukur 50 gunluk bebegim hic pisik olmadi tavsiye ederim

Canim ben şu an tamamen zeytinyağına döndüm. .her alt degismede sürüyorum. ama geçmezse alacağım dediginiz kremden. Bir de uni bayby Yenidoğan kullanıyorum ben ıslak mendil olarak. sadece su ve pamuktan oluşuyor . Ama pişik olunca onu bile kullanmadan once yıkamaya basladim ne olur ne olmaz diye. sen nasıl yapıyorsun su pamuk olayını her seferinde zor olmuyor mu? benimki altı pis olunca ortalığı yıkıyor. çok acele bir şekilde degismem gerekiyor altını.Hemen uşüyor cenesi titriyor. Keşke havalar biraz daha iyilesse de, popolarini yıkasak kaka yaptıklarında. Yıkamak onları da rahatlatir

Canim ben şu an tamamen zeytinyağına döndüm. .her alt degismede sürüyorum. ama geçmezse alacağım dediginiz kremden. Bir de uni bayby Yenidoğan kullanıyorum ben ıslak mendil olarak. sadece su ve pamuktan oluşuyor . Ama pişik olunca onu bile kullanmadan once yıkamaya basladim ne olur ne olmaz diye. sen nasıl yapıyorsun su pamuk olayını her seferinde zor olmuyor mu? benimki altı pis olunca ortalığı yıkıyor. çok acele bir şekilde degismem gerekiyor altını.Hemen uşüyor cenesi titriyor. Keşke havalar biraz daha iyilesse de, popolarini yıkasak kaka yaptıklarında. Yıkamak
Canim ben şu an tamamen zeytinyağına döndüm. .her alt degismede sürüyorum. ama geçmezse alacağım dediginiz kremden. Bir de uni bayby Yenidoğan kullanıyorum ben ıslak mendil olarak. sadece su ve pamuktan oluşuyor . Ama pişik olunca onu bile kullanmadan once yıkamaya basladim ne olur ne olmaz diye. sen nasıl yapıyorsun su pamuk olayını her seferinde zor olmuyor mu? benimki altı pis olunca ortalığı yıkıyor. çok acele bir şekilde degismem gerekiyor altını.Hemen uşüyor cenesi titriyor. Keşke havalar biraz daha iyilesse de, popolarini yıkasak kaka yaptıklarında. Yıkamak onları da rahatlatir
Evdeyken sikinti olmuyor iliktan daha sicak bir suyla temizliyorum cnm asiri pisletince altini sicak suda bacaklarini yikiyorum.benim bebegimde altini acinca huysuzlasiyor agliyor havalar soguk bununda etkisi var

Evet sudocrem harika ayrica ben islak mendil kullanmiyorum pamuk ilik suyla siliyorum kuru mendille kurutuyorum sudocremle kremliyorum cok sukur 50 gunluk bebegim hic pisik olmadi tavsiye ederim
Sudocremi bende duymustum baya kullaniliyor ve kullananlar memnun ben simdilik mustelanin pisik kremini kullaniyorum bende memnunum sorun yasamadik hic hemde her seferinde surmuyorum bile

Benim bilgim yok canım. 5. Gün kan alımı oldu sağlık ocağında ama sonuçları hakkında bilgi vermediler. Sorun olunca mi haber ediyorlar ? Sorun yok demişler bak sana da, bir durum olsa soylerlerdi canını sıkma
Aynen bizede sorun olursa sağlık Bakanlığından ararlar dediler oyle sonux falan yok elimizde

valla canım dediğin gibi oldu bende de. Bezi değiştim ( prima yeni bebek aldim) yarısını kullandim ama çocuğun pisigi geçmedi. Bezden değil sanırım. ben hematen kullaniyordum bir de arada zeytinyağı sürüyordum. Hematen iyi gelmedi sanirim.şimdi sadece zeytinyağına döndüm. Daha iyi gibi poposu. Her alt degismede sürüyorum.
Eğer zeytinyağı da iyi gelmezse dediğin kremi alayim canim.
Canim mustelayi da tavsiye ederim ben onu kullaniyorum memnunum

Kizlar birde benim oglum uykuya dalamiyor sicrayip uyaniyor sonra tekrar uyutma telasi başlıyor onda da devamli uyaniyor ara ara tam derin uyku yok yani ne yapmalıyım :/

Teşekkür ederim evet sıkıntı olunca geri dönüyorlar, ama ikinci deger geldikten sonra alt bir deger çıkmış sordum o yüzden tedirgin oldum. Bu şekilde olan var mi hic

Canim mustelayi da tavsiye ederim ben onu kullaniyorum memnunum
Simdilik zeytinyagina bir devam edeyim canım. ama tamamen gecirmezse teker teker kremleri deniycem. bir bebise iyi gelen diğerine gelmiyor. Mustela çok iyi marka biliyorum . Hatta sampuanini çok aradım bulamadım stoklarda bitmiş. internetten de siparis etmek istemedim. Sebamed aldım ben de

Kızlar dün acillik oldum. Süt sıtmasi tuttu. Titreme terleme ates...ne fena bir seymis, belirtiler ayni grip belirtileri. bebeği bile gormedi gözüm. doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi. ama süte gecer diye antibiyotik icmedim. Her seyden once bol bol emzir, bebek emmezse sağ sütünü at gerekirse dedi. Sizin başınıza geldi mi?

Kızlar dün acillik oldum. Süt sıtmasi tuttu. Titreme terleme ates...ne fena bir seymis, belirtiler ayni grip belirtileri. bebeği bile gormedi gözüm. doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi. ama süte gecer diye antibiyotik icmedim. Her seyden once bol bol emzir, bebek emmezse sağ sütünü at gerekirse dedi. Sizin başınıza geldi mi?
Geçmiş olsun canım. Bnm süt sıtması değilde süt kanallarım tıkandı. Bebeğimi doğru düzgün emziremiyorm. Sütüm  yetmiyor mama takviyesi yapıyorum.:cry:

Canim ne yazikki benim basimda uyumadan once mutlaka sag sutunu yoksa uykuda titriyorsun agridan yataktan bile kalkamiyorsun benim cok fena durumda elimi bile suremiyorum neler yasadigini cok iyi anliyorum cocuk ememiyor ki o kadar kuvvetli ben gece bile uyanip sagiyorum ve soguk kompleks uyguluyorum atesini aliyor biraz agri kesicini mutlaka saati saatine yut yoksa agliyorsun acidan eger sagdiginda sut gelmemeye baslarsa dusa gir ilik dus ve masajla coz mutlaka tatlim allah kolaylik versin ben hala cekiyorum onu

Geçmiş olsun canım. Bnm süt sıtması değilde süt kanallarım tıkandı. Bebeğimi doğru düzgün emziremiyorm. Sütüm  yetmiyor mama takviyesi yapıyorum.:cry:
Canim bunu doktorunla gorustun mu? Eger gogsun doluysa ama sut gelmiyorsa o sut bezeleri ilerde buyuk sorun oluyor boşaltılması gerekli diye biliyorum

Canim bunu doktorunla gorustun mu? Eger gogsun doluysa ama sut gelmiyorsa o sut bezeleri ilerde buyuk sorun oluyor boşaltılması gerekli diye biliyorum
Görüşmedim cnm görürsem bile sıcak kompleks, bol emzirme tavsiye edecek. Şuan zaten bunları yapıyorum. Bakalım geçmezse görüşürüm dr la

sana da geçmiş olsun canım umarım en kisa zamanda açılır kanallar. Bu durumda sıcak duş sıcak havlu tut diyorlar hep. Ise yaramadı mi

Canim ne yazikki benim basimda uyumadan once mutlaka sag sutunu yoksa uykuda titriyorsun agridan yataktan bile kalkamiyorsun benim cok fena durumda elimi bile suremiyorum neler yasadigini cok iyi anliyorum cocuk ememiyor ki o kadar kuvvetli ben gece bile uyanip sagiyorum ve soguk kompleks uyguluyorum atesini aliyor biraz agri kesicini mutlaka saati saatine yut yoksa agliyorsun acidan eger sagdiginda sut gelmemeye baslarsa dusa gir ilik dus ve masajla coz mutlaka tatlim allah kolaylik versin ben hala cekiyorum onu
Offf hep mi oluyor sen de :( gecmis olsun canım
benim iki kere oldu ama.ikincisi çok fena idi. Geceleri hala çok terliyorum. gece su içinde kalıyorum . Üstümu degistirmek zorunda kalıyorum gece yarısı. bol bol emzirmeye çalışıyorum . Bizimki de emiyor ama bosaltamiyor demekki. Sağma makinem var sagacagim bir daha ağrı falan olursa

Offf hep mi oluyor sen de :KK43: gecmis olsun canım
benim iki kere oldu ama.ikincisi çok fena idi. Geceleri hala çok terliyorum. gece su içinde kalıyorum . Üstümu degistirmek zorunda kalıyorum gece yarısı. bol bol emzirmeye çalışıyorum . Bizimki de emiyor ama bosaltamiyor demekki. Sağma makinem var sagacagim bir daha ağrı falan olursa
Kesin sag tatlim bende devamli oluyor birikmesine hic izin vermiyorum birde gece gogsume marul yikayip koyuyorum oyle yatıyorum internette okumustum hem atesini aliyor hemde kanallarin tıkanmasıni onluyormus ilginc gelmisti ama denedim oyle yapinca rahat uyuyorum

Back