- 27 Ocak 2015
- 343
- 244
- 53
- 38
Teşekkür ederim cnm. Spinal sezeryan doğum yaptım. Çok korkmuştm ama o kadar da zor geçmedi.zaten ameliyat esnasında hiçbirşey hissetmedim . İlk gün çok kötüydü. Ama yavaş yavaş toparladım kendimi. O kadar acı çekmeme rağmen bebeğimi kucağıma aldığımda tüm acılarm diniyodu.Bebeğim anestezi etkisi yapıyodu galibagözün aydın cnm sağlıkla büyüt kızını insallah..normal doğum mu yaptın nasıl oldu bir anlatsana..
Ayyy hadi insallah canim yaa bakalim biraktim bende gelisineEpidural aldim cnm aciklik 4cm e geldiginde. Sonrasi hizli ilerledi. Epiduralsiz yapamazdim acikcasi. O asamaya kadar cektigim agrilardan dolayi almaya karar verdim. Cok uzun surerse yada cok fazla agrim olursa sezryane donme sansim da olurdu hem diye ama gerek kalmadi. Bazilari cok gec agrilari farkedip gidiyor hastaneye ve acilmasi fazlaca olmus oluyor mesela onlar dayanabiliyorlar. Akisina birakmak en guzeli.normal istiyorsan insallah nasip olur
Gozun aydin tatlim benim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hep mutlu bir hayati olsun; )Selam kızlar 4 Mart cuma günü 14;05 te minnoşum merhaba dedi. Perşembe kontrolden 2-3cm Açıklık ve sancıyla eve döndük Dr doğumun başladığını cuma sabah 7 de hast Olmamı istedi gece hafif sancılarla ve bol bel ağrısıyla geçti sabah 8 buçukta suni Sancı verildi bol bol merdiven inip çıktım bütün hastaneyi hasta önlükleri ve kolumda serumla dolaştım saat 11 /11 buçuk gibi ebeler suyu patlattı ve dayanılmaz sancılar dahada dayanılmaz oldu saat13,00 6cm Açıklık Da epüdüral taktırdım maalesef bir saat sonra kızımı kucağıma Alıp dogumhaneden odama yürüyerek geçtim Şükürler olsun miniğim benim minyatürüm resmen Allah herkese nasip etsin. Doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli Analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. . Bekleyenleri Rabbim bi avazda kurtarsın
Selam kızlar 4 Mart cuma günü 14;05 te minnoşum merhaba dedi. Perşembe kontrolden 2-3cm Açıklık ve sancıyla eve döndük Dr doğumun başladığını cuma sabah 7 de hast Olmamı istedi gece hafif sancılarla ve bol bel ağrısıyla geçti sabah 8 buçukta suni Sancı verildi bol bol merdiven inip çıktım bütün hastaneyi hasta önlükleri ve kolumda serumla dolaştım saat 11 /11 buçuk gibi ebeler suyu patlattı ve dayanılmaz sancılar dahada dayanılmaz oldu saat13,00 6cm Açıklık Da epüdüral taktırdım maalesef bir saat sonra kızımı kucağıma Alıp dogumhaneden odama yürüyerek geçtim Şükürler olsun miniğim benim minyatürüm resmen Allah herkese nasip etsin. Doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli Analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. . Bekleyenleri Rabbim bi avazda kurtarsın
Gözün aydın canım ne güzel kurtuldun darısı bize olsun bol bol öp kokla minigini..selam kızlarrr
ben de bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
tam 40+0 olduğumuz 2 mart sabahı 5 gibi suyumun gelmesiyle hastaneye yatışım yapıldı ama sancım yoktu maalesef. suni sancı verildi saat 12 ye kadar onu çektim Allah kimseye yaşatmasın çok zoronu çektiğimle bari normal doğum yapabilseydim keşke açılmam 4 cm de kaldı. 40 hafta bekleyen benim minnak kızım da 4-5 saat daha dayanamadı ve strese girdi kalp atışları yavaşlamaya başladı. doktorum kıyamıyorum seni sezeryana almaya çok müsaittin normal doğuma dedi ama bebeğini riske atamayız sezeryana alalım dedi ve ben ağlayarak ameliyathaneye gittim. saat 12.20 de ise gözyaşlarım sevinç gözyaşlarına döndü ve gerçekten çektiğim bütün acılar geçti gitti. şükürler olsun çok tatlı bir kızım var artık
doğum yapmış tüm arkadaşları geçmiş olsun diyorum ve bebişini bekleyenlere Allah yardım etsin diyorum bir avazda kurtulun inşallah
Gozunaydin cnm allah saglikla buyutmek nasip etsin evlatlarimizin hepsini.Selam kızlar 4 Mart cuma günü 14;05 te minnoşum merhaba dedi. Perşembe kontrolden 2-3cm Açıklık ve sancıyla eve döndük Dr doğumun başladığını cuma sabah 7 de hast Olmamı istedi gece hafif sancılarla ve bol bel ağrısıyla geçti sabah 8 buçukta suni Sancı verildi bol bol merdiven inip çıktım bütün hastaneyi hasta önlükleri ve kolumda serumla dolaştım saat 11 /11 buçuk gibi ebeler suyu patlattı ve dayanılmaz sancılar dahada dayanılmaz oldu saat13,00 6cm Açıklık Da epüdüral taktırdım maalesef bir saat sonra kızımı kucağıma Alıp dogumhaneden odama yürüyerek geçtim Şükürler olsun miniğim benim minyatürüm resmen Allah herkese nasip etsin. Doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli Analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. . Bekleyenleri Rabbim bi avazda kurtarsın
hadibjayiMerhaba anneler bugün nst ye girdim ara ara sancım çıktı ebem sancın vurup kaçmış dedi böyle olupta ne zaman doğum yaparım bi bilginiz varmı
ne güzelllll darısı basimiza:) hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsunSelam kızlar 4 Mart cuma günü 14;05 te minnoşum merhaba dedi. Perşembe kontrolden 2-3cm Açıklık ve sancıyla eve döndük Dr doğumun başladığını cuma sabah 7 de hast Olmamı istedi gece hafif sancılarla ve bol bel ağrısıyla geçti sabah 8 buçukta suni Sancı verildi bol bol merdiven inip çıktım bütün hastaneyi hasta önlükleri ve kolumda serumla dolaştım saat 11 /11 buçuk gibi ebeler suyu patlattı ve dayanılmaz sancılar dahada dayanılmaz oldu saat13,00 6cm Açıklık Da epüdüral taktırdım maalesef bir saat sonra kızımı kucağıma Alıp dogumhaneden odama yürüyerek geçtim Şükürler olsun miniğim benim minyatürüm resmen Allah herkese nasip etsin. Doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli Analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. . Bekleyenleri Rabbim bi avazda kurtarsın
Ayyy allah anali babali buyutsun tatlim benim gozyasi olmasin yavrunun omrumde insallah:):)selam kızlarrr
ben de bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
tam 40+0 olduğumuz 2 mart sabahı 5 gibi suyumun gelmesiyle hastaneye yatışım yapıldı ama sancım yoktu maalesef. suni sancı verildi saat 12 ye kadar onu çektim Allah kimseye yaşatmasın çok zoronu çektiğimle bari normal doğum yapabilseydim keşke açılmam 4 cm de kaldı. 40 hafta bekleyen benim minnak kızım da 4-5 saat daha dayanamadı ve strese girdi kalp atışları yavaşlamaya başladı. doktorum kıyamıyorum seni sezeryana almaya çok müsaittin normal doğuma dedi ama bebeğini riske atamayız sezeryana alalım dedi ve ben ağlayarak ameliyathaneye gittim. saat 12.20 de ise gözyaşlarım sevinç gözyaşlarına döndü ve gerçekten çektiğim bütün acılar geçti gitti. şükürler olsun çok tatlı bir kızım var artık
doğum yapmış tüm arkadaşları geçmiş olsun diyorum ve bebişini bekleyenlere Allah yardım etsin diyorum bir avazda kurtulun inşallah
Ben de bekliyorum canım.sabırsızlık had safhada..geçen cuma 37+0da 3350 grdi tosuncuk kızım Dr normal istediğine emin misin dedi.Selam kizlarrr ben gibi bekleyen var mi hala:)
hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar 4 Mart cuma günü 14;05 te minnoşum merhaba dedi. Perşembe kontrolden 2-3cm Açıklık ve sancıyla eve döndük Dr doğumun başladığını cuma sabah 7 de hast Olmamı istedi gece hafif sancılarla ve bol bel ağrısıyla geçti sabah 8 buçukta suni Sancı verildi bol bol merdiven inip çıktım bütün hastaneyi hasta önlükleri ve kolumda serumla dolaştım saat 11 /11 buçuk gibi ebeler suyu patlattı ve dayanılmaz sancılar dahada dayanılmaz oldu saat13,00 6cm Açıklık Da epüdüral taktırdım maalesef bir saat sonra kızımı kucağıma Alıp dogumhaneden odama yürüyerek geçtim Şükürler olsun miniğim benim minyatürüm resmen Allah herkese nasip etsin. Doğum yapanlar bebişlerinizi sağlıklı sıhhatli Analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. . Bekleyenleri Rabbim bi avazda kurtarsın
evet ben de sabırsızım,gelsin artıkSelam kizlarrr ben gibi bekleyen var mi hala:)
Benimde dun kontrolum vardi canim 37+5 te 3300kg di doktor normal olur bekliycez dedi ama hic bir belirti yok henuz; (Ben de bekliyorum canım.sabırsızlık had safhada..geçen cuma 37+0da 3350 grdi tosuncuk kızım Dr normal istediğine emin misin dedi.denemek istiyorum dedim.e beklicez o zaman dedi bekliyoruz bakalım..
Biz bekledikce gelmiyor onlar sanirim :)evet ben de sabırsızım,gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?