- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
Aynen.Bir de erken gelecek diye düşünüyorum dedim,millet her gün doğmadı mı daha diyorBiz bekledikce gelmiyor onlar sanirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen.Bir de erken gelecek diye düşünüyorum dedim,millet her gün doğmadı mı daha diyorBiz bekledikce gelmiyor onlar sanirim :)
BenSelam kizlarrr ben gibi bekleyen var mi hala:)
Bende bekliyorum gunum belli ama zaman gecmiyor. 9 ay gecti son 1 hafta gecmek bilmedi. 15 mart sabahi bebegime kavusacagim insallah
Ne güzel canım hayırlısıyla al kucağına. ben normal istediğim için bekliyorum . Belki yarın belki yarından da yakin bekliyoruz bakalimBende bekliyorum gunum belli ama zaman gecmiyor. 9 ay gecti son 1 hafta gecmek bilmedi. 15 mart sabahi bebegime kavusacagim insallah
Bir sorun yoksa tabiki normali bekle canim. Benim 2. Gebeligim ilkide zorunlu sezeryan oldugu icin buda boyle olacak. Ama gunu belli olmasi guzel tabi surpriz yapip gununu beklemezse de bilemem tabiNe güzel canım hayırlısıyla al kucağına. ben normal istediğim için bekliyorum . Belki yarın belki yarından da yakin bekliyoruz bakalim
Ben ben beeeen:)Selam kizlarrr ben gibi bekleyen var mi hala:)
Bende valla cok hareketli falanim herkes her hafta bu haftasonunu gormeden dogurursun diyor ben inatla her haftasonunu goruyorumAynen.Bir de erken gelecek diye düşünüyorum dedim,millet her gün doğmadı mı daha diyor
Canim bebegin kilosu konusunda doktorun bir sey dedi mi ben cok kilo alirsa bebek sezeryan dusunsem mi diye aklımdan geciyor da;/Bende bekliyorum 38+1 de 3520 gramdı. Çatı musait normal doğum bekliyoruz ama zmn geçmiyor. Hiç bir belirti de yok.
Hadi insallah canim en kisa surede saglicakla kolayca alirsin kucagina sanci bile iyiye isaret tatlim bende cikmiyor bir sey hala aşağıya bile tam inmemis:/Bende 38+2 oldum geçen hafta hep gelicek die bekledim soranlarada bekliyorum artık diyodum herkez annemi arayıp yok mu daha bişi diyomuş Bu hafta bekliyorum inş sancılarım çıktı nst de inş bu haftada beni yalancı çıkarmaz nazlı kızım
Insallah canim benim sayili gun cabuk geçer:) bende normal icin beklemediyim gelmezse artik sezeryani dusunucem mecburenBende bekliyorum gunum belli ama zaman gecmiyor. 9 ay gecti son 1 hafta gecmek bilmedi. 15 mart sabahi bebegime kavusacagim insallah
Bende hep ayni lafi kullaniyorum herkes dogum ne zaman diyor :):) belki yarin belki yarindan da yakin baska da diyecek bir sey yokNe güzel canım hayırlısıyla al kucağına. ben normal istediğim için bekliyorum . Belki yarın belki yarından da yakin bekliyoruz bakalim
Evet canim başka diyecek bir şey bulamıyorum ki. sürekli akrabalar arıyor soruyor. arkadaşlar sen hala hamile misin yahu diye takiliyorlar. ben de bekliyoruz bakalım diyorum hep.Bende hep ayni lafi kullaniyorum herkes dogum ne zaman diyor :):) belki yarin belki yarindan da yakin baska da diyecek bir sey yok
Hayirlisi olsun hakkımızda canım. Bu haftasonu çatı muayenesi var. Heyecanlıyım. Eğer uygun değilse hemen sezeryan günü alicam. Yetti bu bekleyiş; )Bir sorun yoksa tabiki normali bekle canim. Benim 2. Gebeligim ilkide zorunlu sezeryan oldugu icin buda boyle olacak. Ama gunu belli olmasi guzel tabi surpriz yapip gununu beklemezse de bilemem tabi
Buketcim nasılsın aramızda sen kaldin birde sewcan bizim gruptan sanirim ☺Benimde dun kontrolum vardi canim 37+5 te 3300kg di doktor normal olur bekliycez dedi ama hic bir belirti yok henuz; (
Bende varım cnm hala bekliyorum...Buketcim nasılsın aramızda sen kaldin birde sewcan bizim gruptan sanirim ☺
Aaaa melek nasılsın napiyon senin bebiste nazlaniyor sanirimmBende varım cnm hala bekliyorum...
Aaaa melek nasılsın napiyon senin bebiste nazlaniyor sanirimm