Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım ne güzel atlattin doğum surecini.. bende çok sabirsizlaniyorum artik yine de en hayırlı zamanda olur insallah..normal doğum bekliyorum onun korkusu heyecanı karmakarisigim. .Günaydın annecikler. Benim bebişimde artık kucağımda. 8 mart salı günü 38+5 te sezeryan ile oğlum dünyaya geldi. Herşey yolunda gitti çok şükür. İkimiz de sağlıklıyız. Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
Benim bebis bundan bir önceki kontrolümuzde 10 günde 500 gr almıştı doktorumda 4 kilo civarı olursa sezeryan yaparız demişti. Ama bu sefer 1 haftada hiç kilo almamış boyu uzamisti o yüzden her şey musait dedi. Pazartesi tekrar gitcem kilo artışı varsa bende sezeryan isterim.Canim bebegin kilosu konusunda doktorun bir sey dedi mi ben cok kilo alirsa bebek sezeryan dusunsem mi diye aklımdan geciyor da;/
Amin canım darısı başımıza. bebisin hayırlı olsun :)Kızlar bende hazır fırsat bulmusken anlatiyim dogumumu zira uykusuz bir gece kakali bir bez aç defneelam beni bekler
nst de sancilarim çıkması sonucu Dr um 10 Şubat için gün werdi saat 9.00 da yatisim yapıldı sanırım 9.30 da ameliyat hanede idim. Spinal epidural kombine yapmış Dr um. Uyustuktan sonra sonda takıldı Wè doğuma başlandı. Saat 10.05 te dünyaya geldi minik kızım 2.950 gram 50 cm çok minnacikti. Ameliyat tan sonra bel sırt baş agrim olmadı çok şükür yemek yeme saati geldiğinde hemen sade Nescafe içtim Ardarda. Kayısı kompostosu da yedim gazimi kolayca çıkardım çok şükür. Aynı gece kızım memeyi aldı ama tam randumanli sütüm olmadığı için mama werdik ertesi gün hastaneden çıktık 10 gün boyunca dikislerim ağrıdı tam yuruyemedim ilk hafta wcye tek cikamadim ama 20 günden sonra toparlandim çok şükür iyiyim dışarı bile çıkmaya başladık. Hatta yarı 40 mewlutumuzu bile yaptık cuma günü kızım 1 aylık olucak inşallah. Darisi bekleyen tüm sabırsız annelerin başına
Kesinlikle ayni seyleri yasiyoruz canim gece bile yari uyanik durumdayim sanci gelirse kacirmayim diyeEvet canim başka diyecek bir şey bulamıyorum ki. sürekli akrabalar arıyor soruyor. arkadaşlar sen hala hamile misin yahu diye takiliyorlar. ben de bekliyoruz bakalım diyorum hep.
Kardeşim bende kalıyor gecici sureli olarak
Bu aksam geç geldi eve. beni kapıda görünce bugünde mi doğurmadin dedi herkes beklenti içinde,
strese soktular beni. Normal doğum beklemek zormuş. en ufak sancı da supheleniyorum. Bir de ilk gebelik. acemilik de olunca durumum trajikomik bir hal aldi :)
Bende cati nuanesini oldum canim doktor gayet iyi dedi bu arada sakin korkma bir kac saniyelik bir seymis cok gerilmistim ben ama hic gerek yokmus:):)Hayirlisi olsun hakkımızda canım. Bu haftasonu çatı muayenesi var. Heyecanlıyım. Eğer uygun değilse hemen sezeryan günü alicam. Yetti bu bekleyiş; )
Ayy sorma kuzum valla oyle herkes dalga geçiyor benimle :):):):)Buketcim nasılsın aramızda sen kaldin birde sewcan bizim gruptan sanirim ☺
Ayyy masallah canimm benim cok sevindim saglicakla buyut insallah kizinin yuzunden gulucukler eksik olmasin:)Kızlar bende hazır fırsat bulmusken anlatiyim dogumumu zira uykusuz bir gece kakali bir bez aç defneelam beni bekler
nst de sancilarim çıkması sonucu Dr um 10 Şubat için gün werdi saat 9.00 da yatisim yapıldı sanırım 9.30 da ameliyat hanede idim. Spinal epidural kombine yapmış Dr um. Uyustuktan sonra sonda takıldı Wè doğuma başlandı. Saat 10.05 te dünyaya geldi minik kızım 2.950 gram 50 cm çok minnacikti. Ameliyat tan sonra bel sırt baş agrim olmadı çok şükür yemek yeme saati geldiğinde hemen sade Nescafe içtim Ardarda. Kayısı kompostosu da yedim gazimi kolayca çıkardım çok şükür. Aynı gece kızım memeyi aldı ama tam randumanli sütüm olmadığı için mama werdik ertesi gün hastaneden çıktık 10 gün boyunca dikislerim ağrıdı tam yuruyemedim ilk hafta wcye tek cikamadim ama 20 günden sonra toparlandim çok şükür iyiyim dışarı bile çıkmaya başladık. Hatta yarı 40 mewlutumuzu bile yaptık cuma günü kızım 1 aylık olucak inşallah. Darisi bekleyen tüm sabırsız annelerin başına
Ahaaaa aynen tatlim bende sabahtan beri yuruyorum falan kasik agrisi bile yokEvet canim sanirim yeri rahat orda..normal dogumu bekliyorum canım ben nasip olursa ins..bel ağrısı dışında birsey yok hiç dogurcak gibi hissetmiyorum kendimi...sen kızı büyüttün biz hala bekliyoruz
Ohhh cok sukur canim benim sevindim valla ne guzel artik senden mutlusu yoktur :) saglicakla huzurla buyut canim darisida bize tabi:):)Günaydın annecikler. Benim bebişimde artık kucağımda. 8 mart salı günü 38+5 te sezeryan ile oğlum dünyaya geldi. Herşey yolunda gitti çok şükür. İkimiz de sağlıklıyız. Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
Aynen canim bende 17sinde kontrolum var eger daha normal belirtisi hic olmazsa bende sezeryani konusucam artik hayirlisi olsun hakkimizda tatlim ne diyelim:)Benim bebis bundan bir önceki kontrolümuzde 10 günde 500 gr almıştı doktorumda 4 kilo civarı olursa sezeryan yaparız demişti. Ama bu sefer 1 haftada hiç kilo almamış boyu uzamisti o yüzden her şey musait dedi. Pazartesi tekrar gitcem kilo artışı varsa bende sezeryan isterim.
son güne kadar bekleyecekler anlaşılanBende valla cok hareketli falanim herkes her hafta bu haftasonunu gormeden dogurursun diyor ben inatla her haftasonunu goruyorum
hayırlı olsun canım darısı bizim başımızaKızlar bende hazır fırsat bulmusken anlatiyim dogumumu zira uykusuz bir gece kakali bir bez aç defneelam beni bekler
Allah analı babalı büyütsün canımGünaydın annecikler. Benim bebişimde artık kucağımda. 8 mart salı günü 38+5 te sezeryan ile oğlum dünyaya geldi. Herşey yolunda gitti çok şükür. İkimiz de sağlıklıyız. Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ay içimi rahatlattın canım. Umarım. Benim muayene de rahat geçerBende cati nuanesini oldum canim doktor gayet iyi dedi bu arada sakin korkma bir kac saniyelik bir seymis cok gerilmistim ben ama hic gerek yokmus:):)
senin bebek kaç kilo bu arada canım. aşağı dönmüş müydü?Aynen canim bende 17sinde kontrolum var eger daha normal belirtisi hic olmazsa bende sezeryani konusucam artik hayirlisi olsun hakkimizda tatlim ne diyelim:)
Kafasi dönmüş canim ama tam asagiya inmemis 3300 du son kontrolumdesenin bebek kaç kilo bu arada canım. aşağı dönmüş müydü?
Aynı durumdayız canım geçen cumartesi 3.350 idi.benim bebis 29. Haftada dönmüştü ama doğum kanalına hala girmedi. yarın görmeye gidecegiz bakalım belki girmiştir artikKafasi dönmüş canim ama tam asagiya inmemis 3300 du son kontrolumde
Hadi insallah canim benim hakkimizda hayirlisi olsun ben kabullendik artik:):)Aynı durumdayız canım geçen cumartesi 3.350 idi.benim bebis 29. Haftada dönmüştü ama doğum kanalına hala girmedi. yarın görmeye gidecegiz bakalım belki girmiştir artik