• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın annecikler. Benim bebişimde artık kucağımda. 8 mart salı günü 38+5 te sezeryan ile oğlum dünyaya geldi. Herşey yolunda gitti çok şükür. İkimiz de sağlıklıyız. Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
Gözün aydın canım ne güzel atlattin doğum surecini.. bende çok sabirsizlaniyorum artik yine de en hayırlı zamanda olur insallah..normal doğum bekliyorum onun korkusu heyecanı karmakarisigim. .

Canim bebegin kilosu konusunda doktorun bir sey dedi mi ben cok kilo alirsa bebek sezeryan dusunsem mi diye aklımdan geciyor da;/
Benim bebis bundan bir önceki kontrolümuzde 10 günde 500 gr almıştı doktorumda 4 kilo civarı olursa sezeryan yaparız demişti. Ama bu sefer 1 haftada hiç kilo almamış boyu uzamisti o yüzden her şey musait dedi. Pazartesi tekrar gitcem kilo artışı varsa bende sezeryan isterim.

Kızlar bende hazır fırsat bulmusken anlatiyim dogumumu zira uykusuz bir gece kakali bir bez aç defneelam beni bekler
nst de sancilarim çıkması sonucu Dr um 10 Şubat için gün werdi saat 9.00 da yatisim yapıldı sanırım 9.30 da ameliyat hanede idim. Spinal epidural kombine yapmış Dr um. Uyustuktan sonra sonda takıldı Wè doğuma başlandı. Saat 10.05 te dünyaya geldi minik kızım 2.950 gram 50 cm çok minnacikti. Ameliyat tan sonra bel sırt baş agrim olmadı çok şükür yemek yeme saati geldiğinde hemen sade Nescafe içtim Ardarda. Kayısı kompostosu da yedim gazimi kolayca çıkardım çok şükür. Aynı gece kızım memeyi aldı ama tam randumanli sütüm olmadığı için mama werdik ertesi gün hastaneden çıktık 10 gün boyunca dikislerim ağrıdı tam yuruyemedim ilk hafta wcye tek cikamadim ama 20 günden sonra toparlandim çok şükür iyiyim dışarı bile çıkmaya başladık. Hatta yarı 40 mewlutumuzu bile yaptık cuma günü kızım 1 aylık olucak inşallah. Darisi bekleyen tüm sabırsız annelerin başına
Amin canım darısı başımıza. bebisin hayırlı olsun :)

Evet canim başka diyecek bir şey bulamıyorum ki. sürekli akrabalar arıyor soruyor. arkadaşlar sen hala hamile misin yahu diye takiliyorlar. ben de bekliyoruz bakalım diyorum hep.
Kardeşim bende kalıyor gecici sureli olarak
Bu aksam geç geldi eve. beni kapıda görünce bugünde mi doğurmadin dedi :KK70: herkes beklenti içinde,
strese soktular beni. Normal doğum beklemek zormuş. en ufak sancı da supheleniyorum. Bir de ilk gebelik. acemilik de olunca durumum trajikomik bir hal aldi :)
Kesinlikle ayni seyleri yasiyoruz canim gece bile yari uyanik durumdayim sanci gelirse kacirmayim diye

Hayirlisi olsun hakkımızda canım. Bu haftasonu çatı muayenesi var. Heyecanlıyım. Eğer uygun değilse hemen sezeryan günü alicam. Yetti bu bekleyiş; )
Bende cati nuanesini oldum canim doktor gayet iyi dedi bu arada sakin korkma bir kac saniyelik bir seymis cok gerilmistim ben ama hic gerek yokmus:):)

Kızlar bende hazır fırsat bulmusken anlatiyim dogumumu zira uykusuz bir gece kakali bir bez aç defneelam beni bekler
nst de sancilarim çıkması sonucu Dr um 10 Şubat için gün werdi saat 9.00 da yatisim yapıldı sanırım 9.30 da ameliyat hanede idim. Spinal epidural kombine yapmış Dr um. Uyustuktan sonra sonda takıldı Wè doğuma başlandı. Saat 10.05 te dünyaya geldi minik kızım 2.950 gram 50 cm çok minnacikti. Ameliyat tan sonra bel sırt baş agrim olmadı çok şükür yemek yeme saati geldiğinde hemen sade Nescafe içtim Ardarda. Kayısı kompostosu da yedim gazimi kolayca çıkardım çok şükür. Aynı gece kızım memeyi aldı ama tam randumanli sütüm olmadığı için mama werdik ertesi gün hastaneden çıktık 10 gün boyunca dikislerim ağrıdı tam yuruyemedim ilk hafta wcye tek cikamadim ama 20 günden sonra toparlandim çok şükür iyiyim dışarı bile çıkmaya başladık. Hatta yarı 40 mewlutumuzu bile yaptık cuma günü kızım 1 aylık olucak inşallah. Darisi bekleyen tüm sabırsız annelerin başına
Ayyy masallah canimm benim cok sevindim saglicakla buyut insallah kizinin yuzunden gulucukler eksik olmasin:)

Evet canim sanirim yeri rahat orda..normal dogumu bekliyorum canım ben nasip olursa ins..bel ağrısı dışında birsey yok hiç dogurcak gibi hissetmiyorum kendimi...sen kızı büyüttün biz hala bekliyoruz :KK70:
Ahaaaa aynen tatlim bende sabahtan beri yuruyorum falan kasik agrisi bile yok

Günaydın annecikler. Benim bebişimde artık kucağımda. 8 mart salı günü 38+5 te sezeryan ile oğlum dünyaya geldi. Herşey yolunda gitti çok şükür. İkimiz de sağlıklıyız. Darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
Ohhh cok sukur canim benim sevindim valla ne guzel artik senden mutlusu yoktur :) saglicakla huzurla buyut canim darisida bize tabi:):)

Benim bebis bundan bir önceki kontrolümuzde 10 günde 500 gr almıştı doktorumda 4 kilo civarı olursa sezeryan yaparız demişti. Ama bu sefer 1 haftada hiç kilo almamış boyu uzamisti o yüzden her şey musait dedi. Pazartesi tekrar gitcem kilo artışı varsa bende sezeryan isterim.
Aynen canim bende 17sinde kontrolum var eger daha normal belirtisi hic olmazsa bende sezeryani konusucam artik hayirlisi olsun hakkimizda tatlim ne diyelim:)

Ayy kizlar bende varim beklemedeyiz, benim ilk ikisi sezeryan oldugu icin buda oyle olacak pazar gunu sezeryana alinicam ama son gunler gecmek bilmiyor.

hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza :D

Allah analı babalı büyütsün canım :D

Bende cati nuanesini oldum canim doktor gayet iyi dedi bu arada sakin korkma bir kac saniyelik bir seymis cok gerilmistim ben ama hic gerek yokmus:):)
Ay içimi rahatlattın canım. Umarım. Benim muayene de rahat geçer

Aynen canim bende 17sinde kontrolum var eger daha normal belirtisi hic olmazsa bende sezeryani konusucam artik hayirlisi olsun hakkimizda tatlim ne diyelim:)
senin bebek kaç kilo bu arada canım. aşağı dönmüş müydü?

Kafasi dönmüş canim ama tam asagiya inmemis 3300 du son kontrolumde
Aynı durumdayız canım geçen cumartesi 3.350 idi.benim bebis 29. Haftada dönmüştü ama doğum kanalına hala girmedi. yarın görmeye gidecegiz bakalım belki girmiştir artik

Back